Tipleme yaptırdık canım korkulu bişey çıkmadı. Yani risklilerden. İkimiz de tedavi olduk. Ben yaktırdım o da bi kere yaktırmışdı ama tedavi olmamıştı o zaman o yüzden çıkmıştı yeniden. Şimdi kremle düşermi sürerse? Zaten tedavi olmuş sadece siğiller kalmış. Bir kere tedaviden sonra korunarak ilişki yaşadık. O da 3 aydır olmadığı için artık yapmak istedik (siz de kusura bakmayın açık yazdığım için) aldara kremle düşermi? Biz Azerbaycanda yaşıyoruz burda varmı acaba ya?Gidin eşinize ve kendinizi tipleme yaptırın. Siz smear ekstradan isteyin. Tipini ve rahim ağzınızda degisiklik yapmıs mı öğrenin. Aldara krem var siğillere sürülüyor doktorunuza danışarak kullabilirsiniz. Siğiller varken korunarak dahi ilişkiye girmeyin.
Tedavi olmuş siğiller kalmış derken ne demek istediniz anlamadım? Eğer siğiller minikse evet aldara işe yararTipleme yaptırdık canım korkulu bişey çıkmadı. Yani risklilerden. İkimiz de tedavi olduk. Ben yaktırdım o da bi kere yaktırmışdı ama tedavi olmamıştı o zaman o yüzden çıkmıştı yeniden. Şimdi kremle düşermi sürerse? Zaten tedavi olmuş sadece siğiller kalmış. Bir kere tedaviden sonra korunarak ilişki yaşadık. O da 3 aydır olmadığı için artık yapmak istedik (siz de kusura bakmayın açık yazdığım için) aldara kremle düşermi? Biz Azerbaycanda yaşıyoruz burda varmı acaba ya?
Bunun siğili yaktırmakyitan başka tedavisi yok ki çıktıkça yatırılacak eşiniz ne tedavisi olduTipleme yaptırdık canım korkulu bişey çıkmadı. Yani risklilerden. İkimiz de tedavi olduk. Ben yaktırdım o da bi kere yaktırmışdı ama tedavi olmamıştı o zaman o yüzden çıkmıştı yeniden. Şimdi kremle düşermi sürerse? Zaten tedavi olmuş sadece siğiller kalmış. Bir kere tedaviden sonra korunarak ilişki yaşadık. O da 3 aydır olmadığı için artık yapmak istedik (siz de kusura bakmayın açık yazdığım için) aldara kremle düşermi? Biz Azerbaycanda yaşıyoruz burda varmı acaba ya?
Yani tedavi yazılmıştı doktor tarafından onun tedavisini oldu canım. Büyük değil canım küçük siğillerTedavi olmuş siğiller kalmış derken ne demek istediniz anlamadım? Eğer siğiller minikse evet aldara işe yarar
Tedavi derken ne yaptılar canım onu anlamadımYani tedavi yazılmıştı doktor tarafından onun tedavisini oldu canım. Büyük değil canım küçük siğiller
Virüse ve mikroba karşı ilaç tedavisi canım ve fitil. Aynı fitilden bana da yazmıştı.Tedavi derken ne yaptılar canım onu anlamadım
Söylediğen tarzda hpv ile ilgili bir fitil daha önce hiç duymadm.. Hpv vücuttan bağışıklık sayesinde atılıyor ve bağışıklığı destekleyici takviyeler oluyor genelde..Hpv yok siğil var gibi brşy hiç duymadm daha önce.. Hpv tedavisi aldysa eşnz nasl siğili var ki merak ettm.. Atladığınız brşy olduğunu düşünüyorum eşnzn doktora gitmesi daha iyi olur zannımca ..Virüse ve mikroba karşı ilaç tedavisi canım ve fitil. Aynı fitilden bana da yazmıştı.
O olabilir kendisi hpv tedavisi diyince ben hpv için fitil falan sandmAynı zamanda enfeksiyon mantar oluştuysa onun icin vermistir belki
Hic strest yapmayın benim lgsil cıkan smear testim biyopside kronik servisit cıktı. İçiniz rahat olsun cin1 cıkmayabilirBugün kolposkopi oldum arkadaşlar,korkulucak hicbiseyi yok ,özellikle parça alırken hissetmedim kesinlikle,ekrandan sizde kendiniz görüyorsunuz zaten,ne gordugumuzun önemi yokmuş ,biyopsi sonucu önemli olup hatta kronik iltihap bile olabileceğini söyledi,şimdide 1ay dolmasını bekliycez sonuç için,acı değil ama psikolojik olarak bitmiş durumdayım,saçma sapan baş donmelerim başladı,herşeyin hayırlısı,bu arada bakırköy Dr Sadi tavsiye edilir gayet ilgili doktorlar,ve sterildi ,kanuni çok uzun zamana veriyo,boşuna beklemeyin
Bende orda oldum kolposkopi benim sansima cok kalabalikti ve steril bir ortam yoktu ard arda aliyorlardi hemen senin zamanin da belki kalabaliklmi degil canim ben oraya yakin otiruyorum tedavim orda devam ediyo insalah hayirli temiz sonuclarin gelir biraz zor geciyor bekleme sureci Allah yardimcin olsun insallahBugün kolposkopi oldum arkadaşlar,korkulucak hicbiseyi yok ,özellikle parça alırken hissetmedim kesinlikle,ekrandan sizde kendiniz görüyorsunuz zaten,ne gordugumuzun önemi yokmuş ,biyopsi sonucu önemli olup hatta kronik iltihap bile olabileceğini söyledi,şimdide 1ay dolmasını bekliycez sonuç için,acı değil ama psikolojik olarak bitmiş durumdayım,saçma sapan baş donmelerim başladı,herşeyin hayırlısı,bu arada bakırköy Dr Sadi tavsiye edilir gayet ilgili doktorlar,ve sterildi ,kanuni çok uzun zamana veriyo,boşuna beklemeyin
Aynn oyle bisey de oluyo benim arkadasimda ascus normal simirin de cikti doktor byuzden hemen hpv iste di ama temiz ciiktiHic strest yapmayın benim lgsil cıkan smear testim biyopside kronik servisit cıktı. İçiniz rahat olsun cin1 cıkmayabilir
Hpv tipleme mi? Temiz cıkabilir onda olan tipe bakmıyodur belki ama enfeksiyon kronik servisit hatalı cıkartıyorAynn oyle bisey de oluyo benim arkadasimda ascus normal simirin de cikti doktor byuzden hemen hpv iste di ama temiz ciikti
Gardasil 3 doz olmuştum 2 tane yaktırdım tşkr ederimAynen canım şimdi yine çıkmışsa sezeryan ol bencede bende sezeryan düşünüyorum sağlıcakla al inş kucağına aşı olmuş muydun canım demek ki tam atamamış vücut yine çıkmış inş doğumdan sonra da tamamen atarsın canım şuan çok mu çıktı peki yoksa bir tane fln mı
Sen orda hangi doktora gittin adi nedirBugün kolposkopi oldum arkadaşlar,korkulucak hicbiseyi yok ,özellikle parça alırken hissetmedim kesinlikle,ekrandan sizde kendiniz görüyorsunuz zaten,ne gordugumuzun önemi yokmuş ,biyopsi sonucu önemli olup hatta kronik iltihap bile olabileceğini söyledi,şimdide 1ay dolmasını bekliycez sonuç için,acı değil ama psikolojik olarak bitmiş durumdayım,saçma sapan baş donmelerim başladı,herşeyin hayırlısı,bu arada bakırköy Dr Sadi tavsiye edilir gayet ilgili doktorlar,ve sterildi ,kanuni çok uzun zamana veriyo,boşuna beklemeyin
Adını bilmiyorum celal yola girmedi operasyona bı bayan doktor vardıSen orda hangi doktora gittin adi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?