Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Tipleme yaptırdık canım korkulu bişey çıkmadı. Yani risklilerden. İkimiz de tedavi olduk. Ben yaktırdım o da bi kere yaktırmışdı ama tedavi olmamıştı o zaman o yüzden çıkmıştı yeniden. Şimdi kremle düşermi sürerse? Zaten tedavi olmuş sadece siğiller kalmış. Bir kere tedaviden sonra korunarak ilişki yaşadık. O da 3 aydır olmadığı için artık yapmak istedik (siz de kusura bakmayın açık yazdığım için) aldara kremle düşermi? Biz Azerbaycanda yaşıyoruz burda varmı acaba ya?

Tedavi olmuş siğiller kalmış derken ne demek istediniz anlamadım? Eğer siğiller minikse evet aldara işe yarar

Bunun siğili yaktırmakyitan başka tedavisi yok ki çıktıkça yatırılacak eşiniz ne tedavisi oldu

Tedavi olmuş siğiller kalmış derken ne demek istediniz anlamadım? Eğer siğiller minikse evet aldara işe yarar
Yani tedavi yazılmıştı doktor tarafından onun tedavisini oldu canım. Büyük değil canım küçük siğiller

Virüse ve mikroba karşı ilaç tedavisi canım ve fitil. Aynı fitilden bana da yazmıştı.
Söylediğen tarzda hpv ile ilgili bir fitil daha önce hiç duymadm.. Hpv vücuttan bağışıklık sayesinde atılıyor ve bağışıklığı destekleyici takviyeler oluyor genelde..Hpv yok siğil var gibi brşy hiç duymadm daha önce.. Hpv tedavisi aldysa eşnz nasl siğili var ki merak ettm.. Atladığınız brşy olduğunu düşünüyorum eşnzn doktora gitmesi daha iyi olur zannımca ..

Bugün kolposkopi oldum arkadaşlar,korkulucak hicbiseyi yok ,özellikle parça alırken hissetmedim kesinlikle,ekrandan sizde kendiniz görüyorsunuz zaten,ne gordugumuzun önemi yokmuş ,biyopsi sonucu önemli olup hatta kronik iltihap bile olabileceğini söyledi,şimdide 1ay dolmasını bekliycez sonuç için,acı değil ama psikolojik olarak bitmiş durumdayım,saçma sapan baş donmelerim başladı,herşeyin hayırlısı,bu arada bakırköy Dr Sadi tavsiye edilir gayet ilgili doktorlar,ve sterildi ,kanuni çok uzun zamana veriyo,boşuna beklemeyin

Hic strest yapmayın benim lgsil cıkan smear testim biyopside kronik servisit cıktı. İçiniz rahat olsun cin1 cıkmayabilir

Bende orda oldum kolposkopi benim sansima cok kalabalikti ve steril bir ortam yoktu ard arda aliyorlardi hemen senin zamanin da belki kalabaliklmi degil canim ben oraya yakin otiruyorum tedavim orda devam ediyo insalah hayirli temiz sonuclarin gelir biraz zor geciyor bekleme sureci Allah yardimcin olsun insallah

Gardasil 3 doz olmuştum 2 tane yaktırdım tşkr ederimhamilelik çok zor ya daha 2.ayımdayım aşırı mide bulantım herşeyden..saçma sapan aşermelerim..ve yediğimi çıkarmalarım çemen aşerdim yedim lanet gitsin vücuddaki kokusundan zehirleniyoruz hergün duş alsakta evde öyle temizlikçi çağırdım umarım gider koku vucudumdan ve evden

Sen orda hangi doktora gittin adi nedir

Kizlarrrr 15 gun once sigilleri koterle yaktirmistim fakat bugun bide ne göriimm 3 tane yeni çıkmış ahcc de kullaniyorum sporda yapiyorum daha napaydim bilmiyorum bu lanet gecmeyecek sanirim

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz,bakırköy kanuniden daha iyiymiş öle duydum ordaki kadınlardan,kürtaj öncesi bile bir gün önce yatış ,yapıp resmen check up yapiolarmis,kanuni insana kurbanlık koyun gibi davranio,doktorda iyi bı kadındı müzik açıp beni sakinleştirdi siz düşünün artık,iyi insanlar hala var ,birgün iyileşip bebek haberlerimizle buraya gelmek nasip olur ins

Bitmek bilmeyen bı iltihabim var senelerdir en son antibiyotik iğne oldum artık yok,dilerim kronik iltihap çıkar ,en azından tedavisi var ,sırada kolonoskopi var o daha beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…