- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Bende çok steril olduğunu düşünmüyorum zaten onlarda çok incelemeden sadece o aletlerin üzerlerne taktıkları prezervatifi atıp yenisini takıyorlarEvet ama iicimize soktuklari cihazlari streil ediyorlarmi onu anlayamiyorum yani hizli hizli aliyorlar ard arda islem yapiyolar o kadar cik zamanda nasil steril.yapiyoarldir ama onun vajinasindan çıkarıdigini baskasina sokarmi acaba
Doğru değil demeyelimde sonuçta o bölgedeki akıntı iltihap enfeksiyon mantar vs bunların tamamen kurutulduktan sonra o bölgede kolposkopi yapılması daha doğru sonuç verir gittim 3 dr da aynı şeyi söyledi ama belki sizdeki enfeksiyon bu sonucu etkileyecek yoğunlukta veya türde değildir bu sebeple dr yapmayı uugın görmüştür sizin sonucunuz nasıl çıktı?Bende akinti sevisiisit enfeksyon var bu varken kolposkpi yapildi ozaman sonuc dogru degilmidir yani srrvisit iltihap yaziyor
Bende hpv 16 kolposkopi cin1 cikti ama herkadinda enfeksiyon mantar akinti surekli olan seylrr diye dusunuyorim bana hic ilac vermrdi bu surekli gecip tekrarlayan bisey dediDoğru değil demeyelimde sonuçta o bölgedeki akıntı iltihap enfeksiyon mantar vs bunların tamamen kurutulduktan sonra o bölgede kolposkopi yapılması daha doğru sonuç verir gittim 3 dr da aynı şeyi söyledi ama belki sizdeki enfeksiyon bu sonucu etkileyecek yoğunlukta veya türde değildir bu sebeple dr yapmayı uugın görmüştür sizin sonucunuz nasıl çıktı?
Evet bendeki 9 aydır hiç geçmedi ve toüun belkide bana bu yüzden kurutmadan kolposkopi yapmadılarBende hpv 16 kolposkopi cin1 cikti ama herkadinda enfeksiyon mantar akinti surekli olan seylrr diye dusunuyorim bana hic ilac vermrdi bu surekli gecip tekrarlaysn bisry dedu
Sadece kolposkopi yaparsa yaparken söyleyebilir anlatır hemen öğrenilir şüpheli bi sey görürse biyopsi alır biyopsi sonucu beklersinizİnşallah o anda hemen sonucu öğrenitormuyuZ peki yoksa 1-2 hafta sonuç mu bekleniyor
Malesef bu virüsü tekrar kapabilirsin. O yüzden tekrar bulaş olmaması için aynı tip dahi olsa dikkat etmen gerekiyor.Bide arkadas lar sadece bagiksilik deniliyor ya yukseltin gecer deniliyor onun disinda korunsakta korunmasakta baska seylere dikkat etmemezide gerek yokmu yani bagisiklik yeniyorsa birdeben 16yi yendim diyelim erkek arkadaşimda baska tip olsaydi bulaşırdı heralde ondada yoksa baska bana bidaha bulas olmazmi yine kafada deli sorulardoktorlarda sunu yap sunu ye bunu ye su ilaci ic soyle korun camarina boyle dikkatt et bir seyde demiyor cunku
Aynı tip tekrar alınmıyormuş öyle diyolar.. sana terkar geçmemesi için kondom kullan kondom koruyucu dedi bana doktorum ve siğil varsa sakın ilişki yaşamayın asıl bulaştıran siğillerBide arkadas lar sadece bagiksilik deniliyor ya yukseltin gecer deniliyor onun disinda korunsakta korunmasakta baska seylere dikkat etmemezide gerek yokmu yani bagisiklik yeniyorsa birdeben 16yi yendim diyelim erkek arkadaşimda baska tip olsaydi bulaşırdı heralde ondada yoksa baska bana bidaha bulas olmazmi yine kafada deli sorulardoktorlarda sunu yap sunu ye bunu ye su ilaci ic soyle korun camarina boyle dikkatt et bir seyde demiyor cunku
Ben kolkoskopi yaptırdım şüpheli gördüğü için biyopsi oldu o sırada korkulcak birşey yok biraz acı hissediyosun sadeceSadece kolposkopi yaparsa yaparken söyleyebilir anlatır hemen öğrenilir şüpheli bi sey görürse biyopsi alır biyopsi sonucu beklersiniz
Merhaba bu ilacın ismini bana da özelden yazarmısımız bende dr uma danışmak istiyorum tşkÖzel mesajınıza bakar mısınız
Canım mutlaka aşı ol. Sevgilinde tipleme testi yaptırsın düzenli olarakLütfen banada yardım edin
Erkek arkadasımda hpv var siğil çıktı yaktırdı hiçbir cinsel münasebetimiz olmadı fakat buradaki yazıları okudukça çok korktum evlenmeyi düşünüyoruz fakat ben ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum lütfen banada bir yol gösterin
Gidin eşinize ve kendinizi tipleme yaptırın. Siz smear ekstradan isteyin. Tipini ve rahim ağzınızda degisiklik yapmıs mı öğrenin. Aldara krem var siğillere sürülüyor doktorunuza danışarak kullabilirsiniz. Siğiller varken korunarak dahi ilişkiye girmeyin.Merhaba hanımlar. Bende vajinal siğil vardı. Kandilom yani. Ben tedavi oldum yaktırdım o sırada da eşimle ilişkiye girmedim. Şükür ki çıkmadı daha. Ama ben tedavi sürecindeyken eşimde de çıktığını farkettim. Eşim tedavi olmadan once bir kere yaktırdı ama tedavi olmadığı için yeniden çıktı ikinci kez yaktırmadı ama tedavi yaptırdı. Hastaneyle pek arası yok gitmek istemiyor, benim istediğim siğilleri yok etmek zaten tedavisini olmuş.eski siğilleri yok etmek için Evde yapabileceğimiz bişey var mı? Bir krem ve ya başka bişey. O çıkanlar dökülsün Zararı olmayan tabi. Kullanan varsa yaza bilirmi lütfen.?
Ben soyle biliyorum yani mutlaka kolposkopide parca aliyorlar bendede 16 cin1 var kolposkopi oldugumda giren her kadindan parca alindi hpv degsiim yapmismis yapmamismi diye yani hpv cikani mutlaka kolposkopuye yonlediriyorlar ordan aldigi paracda senin ne asamada oldugun belli oliyor ama 16 yada baska tip cikan biyoside temiz cikan sadece enfekyonun oldugu cok kisi var cin asamasinda gitmeyen mesela.bu sayfada bemboo diye bir arkadsimiz var ondada 16 varmis sadece enfeksyon hamilek dogum vs cin1 donmus hamilelkte bagiskklik dustugu icin cok stresliisin su anda ama soyle soyluyum en azindan simirin temiz boyle dusun bide simir temiz olunca bir coo hastane hpv ye bile bakmiyor canimTiplemesi 16 ve benzeri yüksek riskli cikipta ,kolposkopide normal hücreler çıkan ve biyopsi olmasına gerek kalmayan arkadaşlar varmı,lütfen yazın,yarın kolposkopi olucam açıdan değil lakin gorucegim şeylerin kötü olmasından korkuyorum ,dua edelim birbirimize ,,,
Kolposkopiyle bakılır gerekli görülürse biyopsi alınır. Kasmayın sakin olunTiplemesi 16 ve benzeri yüksek riskli cikipta ,kolposkopide normal hücreler çıkan ve biyopsi olmasına gerek kalmayan arkadaşlar varmı,lütfen yazın,yarın kolposkopi olucam açıdan değil lakin gorucegim şeylerin kötü olmasından korkuyorum ,dua edelim birbirimize ,,,
Gercekten sakin olmaya calis su an ne yasdigini tahmin ediyorym akloma kendim geliyorum cok zor bu test asamalari gerctekten ben boyle kotu bisey olmuycak boyle dusun parca alinir teste gider 20 gun sonrada sonuc cikar ya cin 1 takip olur diegrli ciksa bile orasi temizlenir canim nolur sakin ol korktugundan degil ne bekliyir seni bu seni mahvediyor anliyorumTiplemesi 16 ve benzeri yüksek riskli cikipta ,kolposkopide normal hücreler çıkan ve biyopsi olmasına gerek kalmayan arkadaşlar varmı,lütfen yazın,yarın kolposkopi olucam açıdan değil lakin gorucegim şeylerin kötü olmasından korkuyorum ,dua edelim birbirimize ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?