Bebiklerim nasılsınız? Uzun süredir yazamadım malesef aramıza yeni katılanlar olmus herkese geçmiş olsun diyorum ilk şokla buraya koşup kanser olacağını düşünüp ağlayan vasiyet mektubu yazmaya hazırlanan üyelere sesleniyorum siz sansli azinliksiniz ve rahim ağzı kanser dünyada düzenli kontrolle onlenebilen mortalitesi çok düşük TEK kanser türüdür:) lütfen düzenli kontrol ve tedavileri aksatmayın yeterli bunları hergun anksiyete krizleri geçirmiş kendini zar zor toplamış biri olarak yazıyorum hepinizi coook seviyorum ve öpüyorum unutmayın biz kadınlar çok gucluyuz bunuda yeneriz yasasin #girlpower
Sagol canim Allah herkese sifa versin uzulme lutfen yeni ogrendin sanirim bendede hpv 16 cin 1 var ocak ayinda tesaduf smear yaptiridm ogrendim intemtten okuma lutfen sana tavsiyem herseyin en kotusu yaziyor perisan ediyor insani ama bir cok kadinda var ve zamanla atilan bisey yani gittiğim butun doktoalr ayninseyi soyledi bana haberi olmadan atiyor kadinlar sende gelemseydin belki haberin olmadan geçicekti dediler yani bukadar cok kadinda olmasi sasirtici sende olumlu dusunmuyey.calis lutfenGüzel ruhlu güçlü kadınlar.Herkese Allahtan şifalar diliyorum.Her ne olursa olsun derdi veren dermani verir.Aslinda bütün hastalikların en büyuk sebebi ruhumuzda yaşadigimiz mutsuzluk, sevgisizlik ve kendimize vermemiş oldugumu deger.Once ruhumuzu guclendirecegiz kendimizi sevip deger verecegiz.her seye ragmen iyi olacagiz.Beden sagligimiz icin de bagisiklik sistemimizi guclendirecek gida takviyesi alacagiz.Burdaki herkese tesekkur ederim yanlız değilmisim.Bu hastaliklar beni piskolojik olarak cok etkilemisti.Ama suan daha iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsiziniz.Sevgilerrr
Et beni mi ? Değildr yaa önce doktora görünün sonra yaplması gerekenleri yapın endişe telaş
merhaba bugun doktora gittim sigilin falan yok dedi ama ben oncesinde elma sirkesi surdum eridi iki gundur kasindi kasimadim cikmadi geri keske elma sirkesiyle yok etmeseydim gorurdu.soyledim onemsemedi bile bir leZyonun yok dedi vajinal muayene yapti enfeksiyonun var dedi.Et beni mi ? Değildr yaa önce doktora görünün sonra yaplması gerekenleri yapın endişe telaş etmayn ve takmayn hiç yokmuş gibi davranın doktorun söyledklerni yapn eğer siğilse bile atacaksınız..
Hep zaten internetten okuya okuya piskolojimi bozmuştum.ikinci testi yaptirdim insallah geçmiştir negatif çıkar.Imunol aldim bagisikligimi guclendirsin diye.Benim korkum eşim olacak insana nasil soylicem.Birde aktif sigilim hic yok kremle gecti.ama virus vucudumda ona ragmen bulasirmiSagol canim Allah herkese sifa versin uzulme lutfen yeni ogrendin sanirim bendede hpv 16 cin 1 var ocak ayinda tesaduf smear yaptiridm ogrendim intemtten okuma lutfen sana tavsiyem herseyin en kotusu yaziyor perisan ediyor insani ama bir cok kadinda var ve zamanla atilan bisey yani gittiğim butun doktoalr ayninseyi soyledi bana haberi olmadan atiyor kadinlar sende gelemseydin belki haberin olmadan geçicekti dediler yani bukadar cok kadinda olmasi sasirtici sende olumlu dusunmuyey.calis lutfen
Sen nemazan ogrendin canim ogrenelinuzun suremi oldunikinci testi yaotirdin anlayamadim tam olarak bekarsin sanirim tip 16 vardi diye okumustum yanlismi hatirliyorumHep zaten internetten okuya okuya piskolojimi bozmuştum.ikinci testi yaptirdim insallah geçmiştir negatif çıkar.Imunol aldim bagisikligimi guclendirsin diye.Benim korkum eşim olacak insana nasil soylicem.Birde aktif sigilim hic yok kremle gecti.ama virus vucudumda ona ragmen bulasirmi
2 sene olacak test yaptirdim pozitif cikti tip 16 52 56 cikti sonuclarda şuan bekarım evetSen nemazan ogrendin canim ogrenelinuzun suremi oldunikinci testi yaotirdin anlayamadim tam olarak bekarsin sanirim tip 16 vardi diye okumustum yanlismi hatirliyorum
Peki ikisenedn beri var kolposkopi yapilmadimi yanu iki seneden sonra yenimi yaptiriyosun tekrar simir canim2 sene olacak test yaptirdim pozitif cikti tip 16 52 56 cikti sonuclarda şuan bekarım evet
TeşekkürlerBnde anlamadım 2 yıl savaşıp kurtulmuştur hamile kalınca yine mi çıktı cnm bebişte hayırlı olsun bu arada
Aynen canım şimdi yine çıkmışsa sezeryan ol bencede bende sezeryan düşünüyorum sağlıcakla al inş kucağına aşı olmuş muydun canım demek ki tam atamamış vücut yine çıkmış inş doğumdan sonra da tamamen atarsın canım şuan çok mu çıktı peki yoksa bir tane fln mıTeşekkürlerevet kurtulmuştum..benim hem makat içi dışı hem vajina içi dışı dudakları girişi heryeri siğildi kahverengi ve beyaz siğil vajina kanalında nohut büyüklüğünde beyaz siğiller yaktırdım makatta bile düşünün bide hemoroidim ve onların memeleri oluyor makatta onlara rağmen yaktırdım..ankarada yaşıyorum sırf doktoru övdüler diye İstanbul’a bile gittim bi çare..ilk parasını aldıgında iyiydi 80 tane felan yakmıştı sadece dışını ine ayrı ücret alıyoruz diye düşünün 2000 vermiştim 2016 1800 makat içi demişti sonrası yok diye geçiştirdi normal muayenelerde 500 tl demişti defalarca gittim akıntımda vardı ama benim elime gelirdi hep bişiler kendi kendimi muayene edip ankarada güzel bi doktor bulup telefonuma çeke çeke göstere göstere yaktırdım sonra rahatladım biraz ama çok masrafım olmuştu şimdi ise artık nereye gidicemi ne yapıcamı az çok biliyorum bebeğimi doğurcam sezeryanla..doktor ne derse desin aktif siğilin yok desin umrumda Bile değil sonuçta hpv geçirdim bebeğime neden riske atayım
Canım test sonucunu bize de yazarsın eğer negatifse atmışsındır geçmez diye düşünüyorum ama pozitif se siğil yoksa da geçebilir var vücudunda demektir inş negatif olmuşsundur canımHep zaten internetten okuya okuya piskolojimi bozmuştum.ikinci testi yaptirdim insallah geçmiştir negatif çıkar.Imunol aldim bagisikligimi guclendirsin diye.Benim korkum eşim olacak insana nasil soylicem.Birde aktif sigilim hic yok kremle gecti.ama virus vucudumda ona ragmen bulasirmi
Canım yok dediyse yoktur ama bu Hpv olmadığı anlamına gelmez testle belli olur ama çok fazla panik stres yapma bence atarsın varsa da ama şuan yok dediyse siğilin yokturKizlar doktora gittim bir lezyonun yok dedi a ben gitmeden once elma sirkesi surmustum kaybolmustu keske surmeden gosterseydim.bu arada elma sirkesinden sonra kuculdu sonra kayboldu sanki kasindi ama kasimadim kucuk ben gibi lekeleri de onemsemedi bile anlattim ustunde durmadi sigil falan yok dedi.olsa anlardi degilmi doktor yok deyipde sonradan baska doktora gidince ortaya cikan varmi
Tek duam bu virüsten kurtulmak haber ederim.Şu konuda da ne yapacagimi bilemiyorum.Acaba soylesemmi sevgilime evlenecegiz cunkuCanım test sonucunu bize de yazarsın eğer negatifse atmışsındır geçmez diye düşünüyorum ama pozitif se siğil yoksa da geçebilir var vücudunda demektir inş negatif olmuşsundur canım
Kolposkopi yapalim diyen doktor olmadi bu hafta gittigim doktor test sonucuna gore yapariz dediPeki ikisenedn beri var kolposkopi yapilmadimi yanu iki seneden sonra yenimi yaptiriyosun tekrar simir canim
Insallah yoktur mutalaka yaz iyi haberlerini aliriz insallahAma burda öğrendiğim kadaryla düşüyor düştüğü yerde de iz kalıyormuş.. eğer siğil veya belirtisi dahi olsaydı doktor farkederdi bence.. Rahat olun aklınızı buna takmayınBirşey yokmuş işte ne güzel inşaALLAH bende de yoktur
Yani smir testi bile yapmadi 25 yasindayim sigil gormeyince yasim da genc olunca gerek gormedimi acaba yumurtaliklarima falan bakti hersey yolunda dedi biraz enfeksiyonun var dedi o kadarCanım yok dediyse yoktur ama bu Hpv olmadığı anlamına gelmez testle belli olur ama çok fazla panik stres yapma bence atarsın varsa da ama şuan yok dediyse siğilin yoktur
En siğil diye şüphelendiğim herşeyde doktora gittim doktor bişi yok dedi.. Bu süre içinde ameliyatta oldum 2 kere.. Ama yine de var mıdır acaba diye korkuyorum işteInsallah yoktur mutalaka yaz iyi haberlerini aliriz insallah
Canım yani bu senin vereceğin bir karar biz tanımıyoruz huyunu bilmeyiz am ben olsam derdim galiba ya da sonucun negatif çıkar belki demene gerek kalmazTek duam bu virüsten kurtulmak haber ederim.Şu konuda da ne yapacagimi bilemiyorum.Acaba soylesemmi sevgilime evlenecegiz cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?