Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Güzel ruhlu güçlü kadınlar.Herkese Allahtan şifalar diliyorum.Her ne olursa olsun derdi veren dermani verir.Aslinda bütün hastalikların en büyuk sebebi ruhumuzda yaşadigimiz mutsuzluk, sevgisizlik ve kendimize vermemiş oldugumu deger.Once ruhumuzu guclendirecegiz kendimizi sevip deger verecegiz.her seye ragmen iyi olacagiz.Beden sagligimiz icin de bagisiklik sistemimizi guclendirecek gida takviyesi alacagiz.Burdaki herkese tesekkur ederim yanlız değilmisim.Bu hastaliklar beni piskolojik olarak cok etkilemisti.Ama suan daha iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsiziniz.Sevgilerrr

Sagol canim Allah herkese sifa versin uzulme lutfen yeni ogrendin sanirim bendede hpv 16 cin 1 var ocak ayinda tesaduf smear yaptiridm ogrendim intemtten okuma lutfen sana tavsiyem herseyin en kotusu yaziyor perisan ediyor insani ama bir cok kadinda var ve zamanla atilan bisey yani gittiğim butun doktoalr ayninseyi soyledi bana haberi olmadan atiyor kadinlar sende gelemseydin belki haberin olmadan geçicekti dediler yani bukadar cok kadinda olmasi sasirtici sende olumlu dusunmuyey.calis lutfen

Hep zaten internetten okuya okuya piskolojimi bozmuştum.ikinci testi yaptirdim insallah geçmiştir negatif çıkar.Imunol aldim bagisikligimi guclendirsin diye.Benim korkum eşim olacak insana nasil soylicem.Birde aktif sigilim hic yok kremle gecti.ama virus vucudumda ona ragmen bulasirmi

Kizlar doktora gittim bir lezyonun yok dedi a ben gitmeden once elma sirkesi surmustum kaybolmustu keske surmeden gosterseydim.bu arada elma sirkesinden sonra kuculdu sonra kayboldu sanki kasindi ama kasimadim kucuk ben gibi lekeleri de onemsemedi bile anlattim ustunde durmadi sigil falan yok dedi.olsa anlardi degilmi doktor yok deyipde sonradan baska doktora gidince ortaya cikan varmi

Sen nemazan ogrendin canim ogrenelinuzun suremi oldunikinci testi yaotirdin anlayamadim tam olarak bekarsin sanirim tip 16 vardi diye okumustum yanlismi hatirliyorum

Sen nemazan ogrendin canim ogrenelinuzun suremi oldunikinci testi yaotirdin anlayamadim tam olarak bekarsin sanirim tip 16 vardi diye okumustum yanlismi hatirliyorum
2 sene olacak test yaptirdim pozitif cikti tip 16 52 56 cikti sonuclarda şuan bekarım evet

Ama burda öğrendiğim kadaryla düşüyor düştüğü yerde de iz kalıyormuş.. eğer siğil veya belirtisi dahi olsaydı doktor farkederdi bence.. Rahat olun aklınızı buna takmayın Birşey yokmuş işte ne güzel inşaALLAH bende de yoktur

Bnde anlamadım 2 yıl savaşıp kurtulmuştur hamile kalınca yine mi çıktı cnm bebişte hayırlı olsun bu arada
Teşekkürler evet kurtulmuştum..benim hem makat içi dışı hem vajina içi dışı dudakları girişi heryeri siğildi kahverengi ve beyaz siğil vajina kanalında nohut büyüklüğünde beyaz siğiller yaktırdım makatta bile düşünün bide hemoroidim ve onların memeleri oluyor makatta onlara rağmen yaktırdım..ankarada yaşıyorum sırf doktoru övdüler diye İstanbul’a bile gittim bi çare..ilk parasını aldıgında iyiydi 80 tane felan yakmıştı sadece dışını ine ayrı ücret alıyoruz diye düşünün 2000 vermiştim 2016 1800 makat içi demişti sonrası yok diye geçiştirdi normal muayenelerde 500 tl demişti defalarca gittim akıntımda vardı ama benim elime gelirdi hep bişiler kendi kendimi muayene edip ankarada güzel bi doktor bulup telefonuma çeke çeke göstere göstere yaktırdım sonra rahatladım biraz ama çok masrafım olmuştu şimdi ise artık nereye gidicemi ne yapıcamı az çok biliyorum bebeğimi doğurcam sezeryanla..doktor ne derse desin aktif siğilin yok desin umrumda Bile değil sonuçta hpv geçirdim bebeğime neden riske atayım

Aynen canım şimdi yine çıkmışsa sezeryan ol bencede bende sezeryan düşünüyorum sağlıcakla al inş kucağına aşı olmuş muydun canım demek ki tam atamamış vücut yine çıkmış inş doğumdan sonra da tamamen atarsın canım şuan çok mu çıktı peki yoksa bir tane fln mı

Canım test sonucunu bize de yazarsın eğer negatifse atmışsındır geçmez diye düşünüyorum ama pozitif se siğil yoksa da geçebilir var vücudunda demektir inş negatif olmuşsundur canım

Canım yok dediyse yoktur ama bu Hpv olmadığı anlamına gelmez testle belli olur ama çok fazla panik stres yapma bence atarsın varsa da ama şuan yok dediyse siğilin yoktur

Canım test sonucunu bize de yazarsın eğer negatifse atmışsındır geçmez diye düşünüyorum ama pozitif se siğil yoksa da geçebilir var vücudunda demektir inş negatif olmuşsundur canım
Tek duam bu virüsten kurtulmak haber ederim.Şu konuda da ne yapacagimi bilemiyorum.Acaba soylesemmi sevgilime evlenecegiz cunku

Insallah yoktur mutalaka yaz iyi haberlerini aliriz insallah

Canım yok dediyse yoktur ama bu Hpv olmadığı anlamına gelmez testle belli olur ama çok fazla panik stres yapma bence atarsın varsa da ama şuan yok dediyse siğilin yoktur
Yani smir testi bile yapmadi 25 yasindayim sigil gormeyince yasim da genc olunca gerek gormedimi acaba yumurtaliklarima falan bakti hersey yolunda dedi biraz enfeksiyonun var dedi o kadar

B
Insallah yoktur mutalaka yaz iyi haberlerini aliriz insallah
En siğil diye şüphelendiğim herşeyde doktora gittim doktor bişi yok dedi.. Bu süre içinde ameliyatta oldum 2 kere.. Ama yine de var mıdır acaba diye korkuyorum işte 3 yıl önce ayrıldığım sevgilim vardı küçük bir yakınlaşmamız olmuştu ama pişman olup vazgeçmiştm o an pek birşey yaşamadm ama sonradan benden önce ve benle beraberken de cok eşli olduğunu öğrenince böyle korku kaldı içimde. İçim içimi yiyor.. Olsaydı şimdiye çıkardı diyorlar ama yine de korku var içimde napim.. korku pişmanlık hepsi bir arada.. Düzenli smar testini yaptır.. yaşn gençmiş bende 24 yaşındaym.. Bağışıklığın güçlü tut ve takma mutlu ol normal hayatına devam et kadınların %90 farkınde olmadan vücudundan atıyormuş bu virüsü varsa bile farkında olmadan atarsn vücudundan

Tek duam bu virüsten kurtulmak haber ederim.Şu konuda da ne yapacagimi bilemiyorum.Acaba soylesemmi sevgilime evlenecegiz cunku
Canım yani bu senin vereceğin bir karar biz tanımıyoruz huyunu bilmeyiz am ben olsam derdim galiba ya da sonucun negatif çıkar belki demene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…