Korkuyorum biraz insallah negatif cikar.Bu arada propolis damlası bu virusten tamamen kurtariyor.Canım yani bu senin vereceğin bir karar biz tanımıyoruz huyunu bilmeyiz am ben olsam derdim galiba ya da sonucun negatif çıkar belki demene gerek kalmaz
Neden ameliyat oldunuz.bence anlardi ya o kadar tip okuyorlar 2 yil tusa hazirlaniyorlar neler gormuslerdir.kapatacam bu mevzuyu cunku doktor doktor gezerim ben okbyim ayrica icine girdimmi cikamam bi daha dun hungur hungur agliyordum sacma sapanB
En siğil diye şüphelendiğim herşeyde doktora gittim doktor bişi yok dedi.. Bu süre içinde ameliyatta oldum 2 kere.. Ama yine de var mıdır acaba diye korkuyorum işte3 yıl önce ayrıldığım sevgilim vardı küçük bir yakınlaşmamız olmuştu ama pişman olup vazgeçmiştm o an pek birşey yaşamadm ama sonradan benden önce ve benle beraberken de cok eşli olduğunu öğrenince böyle korku kaldı içimde. İçim içimi yiyor.. Olsaydı şimdiye çıkardı diyorlar ama yine de korku var içimde napim.. korku pişmanlık hepsi bir arada.. Düzenli smar testini yaptır.. yaşn gençmiş bende 24 yaşındaym.. Bağışıklığın güçlü tut ve takma mutlu ol normal hayatına devam et kadınların %90 farkınde olmadan vücudundan atıyormuş bu virüsü varsa bile farkında olmadan atarsn vücudundan
Okbde tam olarak ne yasiyosunuz bende boyle takintilara sacmasapan dsuncelere giriyorum ama bu nedir biilmiyorumNeden ameliyat oldunuz.bence anlardi ya o kadar tip okuyorlar 2 yil tusa hazirlaniyorlar neler gormuslerdir.kapatacam bu mevzuyu cunku doktor doktor gezerim ben okbyim ayrica icine girdimmi cikamam bi daha dun hungur hungur agliyordum sacma sapan
Mesela 1 tane oglum var netten otizme denk geldim ve oglum ne yapsa otizme yordum psikiyatriste goturdum goturdugum halde bir turlu rahatlamiyordum.tekrar basa donuyordum ne zaman oglum konustu o zaman rahatladim mesela bugun doktora gittim doktor bisey yok dedi ama ben oraya bakiyorum var gibi tatmin olmuyorum icimden bi doktora daha gitmek geliyorOkbde tam olarak ne yasiyosunuz bende boyle takintilara sacmasapan dsuncelere giriyorum ama bu nedir biilmiyorum
Kim dedi tamamen diye canım bende ilk öğrenince kullandım 2 ay siğilim ii gidemedi zaten yüksek tip yoktu şükürKorkuyorum biraz insallah negatif cikar.Bu arada propolis damlası bu virusten tamamen kurtariyor.
Canım bencede bu konuyu kapat çünkü sağlıklı insanı bile taktık A hasta eden bir konu bu ben resmen baya kötü olmuştum kaç ay ağladım anca anca aman diyorum bazen az ağzımda yara olsa yine kötüyüm şükür baya atlattım ama bence takma kapatMesela 1 tane oglum var netten otizme denk geldim ve oglum ne yapsa otizme yordum psikiyatriste goturdum goturdugum halde bir turlu rahatlamiyordum.tekrar basa donuyordum ne zaman oglum konustu o zaman rahatladim mesela bugun doktora gittim doktor bisey yok dedi ama ben oraya bakiyorum var gibi tatmin olmuyorum icimden bi doktora daha gitmek geliyor
Bir arkadasim kullanmis ve arastirmisti. Propolis herseye faydali birdeKim dedi tamamen diye canım bende ilk öğrenince kullandım 2 ay siğilim ii gidemedi zaten yüksek tip yoktu şükür
Virus vucuttan temizlenene kadar devamKim dedi tamamen diye canım bende ilk öğrenince kullandım 2 ay siğilim ii gidemedi zaten yüksek tip yoktu şükür
Labioplasti ve yağ grift oldumNeden ameliyat oldunuz.bence anlardi ya o kadar tip okuyorlar 2 yil tusa hazirlaniyorlar neler gormuslerdir.kapatacam bu mevzuyu cunku doktor doktor gezerim ben okbyim ayrica icine girdimmi cikamam bi daha dun hungur hungur agliyordum sacma sapan
Evet benim psikolojim alt ust olir hemen kendimi biliyorum cunku.sizlerde atlatirsiniz insallahCanım bencede bu konuyu kapat çünkü sağlıklı insanı bile taktık A hasta eden bir konu bu ben resmen baya kötü olmuştum kaç ay ağladım anca anca aman diyorum bazen az ağzımda yara olsa yine kötüyüm şükür baya atlattım ama bence takma kapat
Keyfine bak hic birsey bulasmamistir bak doktorada gitmissin sigilde yok rahat olLabioplasti ve yağ grift oldumGene o bölgemden ameliyatımdı.. ilk labioplastiyi oldum 3 ay sonra yağ grift yapıldı Başta utanıyordum bi annem ve babam biliyordu ama baktım baya kişide şekil bozukluğu sorunu varmış bende utanmıom yani diom artık En son ameliyat olalı 3 ay oluyor.. O bölgeden ameliyat olduğum için çıkardı herhalde varsa öyle birşey diye düşünüyorum sonrada ya yüksek riskli birşey bulaştysa siğil yapmadıysa diyorum.. Bende de okb başlangıcı gibi birşey var herşeyi takıp sorun bulabiliyorum (İlişkimde yaşadıklarım psikolojik olarak beni ne yazık ki cok yıprattı psikolojik destek ne varsa herşey yaptım) 3 yl kimseye güvenemedim.. Şimdi birini seviyorum evlenmek üzereyiz o yüzden bu siğil durumu hep aklıma takılıyor..Neyse çok anlattım yaa hayat hikayemi döktüm En iyisini yaparsın düşünme takme boşver.. Bende senin gibi bi doktora gittim içim rahat etmedi 2.ye gittim.. Hala daha gitsem mi bidaha diom.. Aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum işte.. Neyse öyle iştee..
Bn yaptıröştm aprm olmuştu hafif kan vardı silince ama 2 güne ağrı kalmaz canım kremini kullan nasıl düştü bilmiyorum inanki zaten yakılıyor ya yara kalıyor orası iyileşiyor sonraKizlar aranizda koter yaptiran varmi bugun oldum biraz agrim var birde siyah siyah oldular madecassol krem verdi bu nasil iyilesiyo fikri olan varmi kabuk mi bagliyo
İnşaALLAHKeyfine bak hic birsey bulasmamistir bak doktorada gitmissin sigilde yok rahat ol
Sendede siyah siyah mi olmustu kabuk bagliyo gibi iz kalmadi demi bideBn yaptıröştm aprm olmuştu hafif kan vardı silince ama 2 güne ağrı kalmaz canım kremini kullan nasıl düştü bilmiyorum inanki zaten yakılıyor ya yara kalıyor orası iyileşiyor sonra
Canım hatırlamıyorum onu siyahlaştımı ama iz kalmadı hatta sanki tam yanmamış gbi kalmış gbi geldi bana tam girişteki ama şişlikmiş demek ki sonra indiSendede siyah siyah mi olmustu kabuk bagliyo gibi iz kalmadi demi bide
İste benimde tam girişte kabuk baglamis gibi kendim kaldirsam mi diye düşündüm yanlari beyaz beyaz birde morarmis gibi mi anlamadim vajina dudak kisimlari sicaktan anlamadimCanım hatırlamıyorum onu siyahlaştımı ama iz kalmadı hatta sanki tam yanmamış gbi kalmış gbi geldi bana tam girişteki ama şişlikmiş demek ki sonra indi
Yok sen elleme canım kendi düşer yara iyileşiyor demek kiİste benimde tam girişte kabuk baglamis gibi kendim kaldirsam mi diye düşündüm yanlari beyaz beyaz birde morarmis gibi mi anlamadim vajina dudak kisimlari sicaktan anlamadim
Sende mi kadin dogumda yaptirmistin daha dun yaptırdım hemen iyilesirmikiYok sen elleme canım kendi düşer yara iyileşiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?