- 15 Kasım 2012
- 212
- 367
Sivilce de olabilir, bazen vajina dudaklarında o tarz sivilcemsi önemsiz kitleler oluşabilir, kıl dönmesine bağlı kılkökü iltihabı olabilir, siğil olabilir, genital uçuk olabilir. Bir dermatologa görünün, ne olduğundan emin olun. Ne olursa olsun panik yapmayın, hepsinin tedavisi var ve o tarz kitleleri sıkmayın.Selam kızlar bilmiyorum doğru yer mi? Benim afedersiniz cinsel organ dış dudaklarında içi kan dolu kesecik oldu bir kere patlattım ve inanılmaz bir kanamam oldu korktum bayağı bu 3,4 ay önceydi şimdi yeniden çıkmış. Bu nedir sizce küçücük sivilce kadar hatta daha küçük olabilir. Kabarıklık şeklinde ağrı vs yapmıyor. Ama içi kan dolu bayağı bildiğiniz koyu renk kan ve bir kere patlatınca kan durmuyor hiç.... Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Bu nedir neden olur?
Okuyun isterseniz
Hayır herkes icin ama rahim ağzında cin1-2-3 ascus gibi degisiklik varsa eğer %100 değil sonucu %64 oluyorCeycey yani sadece sigil olanlarami tedavi yontemi bu yöntem
Peki turkiyede nezaman uygulanicagina dair bir.bilgi varmiHayır herkes icin ama rahim ağzında cin1-2-3 ascus gibi degisiklik varsa eğer %100 değil sonucu %64 oluyor
Bu konuda özellikle amerikan medyasinda tedaviyi kötuleme ve basarisi gosterme cabalari cok fazla, cunku gardasil piyasayi domine etmek tum dunyada tekel olmak amaciyla önleyici asi satmak istiyor kucuk yastaki cocuklara ve hpv nin tedavisi yok algisini yahmaya calisiyor ki insanlar korkup yaptirsin. Asinin ne kadar guvenli oldugu da supheli. 10 yillik gecmisi var 30 yil sonra ne olur bilemeyiz. Abd meksika arasindaki sinir sorunlarini da biliyorsunuz tedavi biraz daha gundeme gelirse zamamla yayginlasacaktir...Peki turkiyede nezaman uygulanicagina dair bir.bilgi varmi
Peki yabanci makalelerde bu hpvnin yok olmasinda gercekten bagisiklik buyuk rolmu oynuyor bununla ilgil yazilar ayniimi bu kismi bir turlu kafam algilamiyo yani bagiiskliksa neden doktor bisey oner miyor kendi gecer diyorÇeviriyi google translate den yapinca bazen yanlis anlasilma olabiliyor. Premalign demek kansere dönüşme ihtimali yüksek demek. Yani bu cin 3 aşamasını ima eder. Cin1 cin 2 accus kansere dönüşmez önce cin 3 olmali ki cin 1 olan birinin kansere donusme ihtimali %1. Bu tedaviyi basarsizi gostermek icin o kadar yabanci makale okudum ki. Ama basarisiz olacagini aciklamaya calisanlar sacma sapan bahaneler uretmis. Insallah en kisa zamanda gelir turkiyeye...
Ben premaling kanser öncesi lezyon olarak düşündüm bende sağlıkçıyım ona istinaden öyle yorumladım umarım bi an önce gelir gelirse şayet oranlarına bakmadan zaten hemen bu tedaviyi olacagımÇeviriyi google translate den yapinca bazen yanlis anlasilma olabiliyor. Premalign demek kansere dönüşme ihtimali yüksek demek. Yani bu cin 3 aşamasını ima eder. Cin1 cin 2 accus kansere dönüşmez önce cin 3 olmali ki cin 1 olan birinin kansere donusme ihtimali %1. Bu tedaviyi basarsizi gostermek icin o kadar yabanci makale okudum ki. Ama basarisiz olacagini aciklamaya calisanlar sacma sapan bahaneler uretmis. Insallah en kisa zamanda gelir turkiyeye...
Vajinanın iç kısımlarına yapılan koter işlemleri o bölgede lokal genisleme yapıyor kendi doktorum söyledi. O yüzden bu sekilde ilaçlarla daha iyi ben 2 hafta kullanmıstım bence sabredin biraz emin olun düşecek ben 3. Aya girdim ve henüz tekrarlamadı. Dokuda bozulma ve iyileşme oluyor ondan kaynaklıda kaşıntı olabilir doktorunuza kaşıntı için kullanılabilecek krem sorabilirsiniz. Kortizonlu kremler siğil oluşumunu enfeksiyonu tetikliyor bu arada bilginiz olsunOff kızlar bir şey danısacagım.. Şimdi benim siğillerimi tek seferde yakmıyor doktor nedense ve gerçekten hayatımı mahvedecek boyutta kaşıntılarım var.. Geçen gün biraz siğillerim azalmış gibi geldi gözüme 2 gündür kaşıntılarım beni uykumdan uyandıracak boyutlara geldi ve bugün tekrardan kendimi kontrol ettim 15-20 tane siğil saydım makat bölgemde olduğu için çok nette sayamıyorum tabi ama cogalmıs gibi geldiler gözüme biraz canım sıkıldı.. Bunlaròn çogalmasını nasıl engelleyebiliriz ya.. Doktor sadece kendisi ilaç sürüp düşmesini bekliyor zaten doktora gitmem çok zor gidemiyorum da vallahi deliricem artık
Çok moralim bozuk 18 ve 31 var ve cın 2 aşamasında çıktı biyopside .leep konizasyon için doktor deneyimi çok önemli dediler ama doktor bulamıyorumCok gecmis olsun ayca ama daha once burdaan yazilan cerrahpasada tugay bese diye bir doktor varmis istersen bir internetten kenidinde arastir bu konuda cok.iyimis yani benim tavsiye edicegim bizaat gittihim.biri yok sende hangi tip ne varfi canim
Ilacı ben sürmüyorum ki doktor sürüyor.. Çalışmaya başladığım içinde gidemiyorum doktora 1 kere gidebildim sadece.. Of çok canım sıkıldı bu konudaVajinanın iç kısımlarına yapılan koter işlemleri o bölgede lokal genisleme yapıyor kendi doktorum söyledi. O yüzden bu sekilde ilaçlarla daha iyi ben 2 hafta kullanmıstım bence sabredin biraz emin olun düşecek ben 3. Aya girdim ve henüz tekrarlamadı. Dokuda bozulma ve iyileşme oluyor ondan kaynaklıda kaşıntı olabilir doktorunuza kaşıntı için kullanılabilecek krem sorabilirsiniz. Kortizonlu kremler siğil oluşumunu enfeksiyonu tetikliyor bu arada bilginiz olsun
Yani maddi durumun iyise ucretli cunku burda konyak diye bir bayan vardi onu cok onerdi oda cin2 ydi o doktoru cok onerdi artik herseyi temiz geliyomus cerrahpasada gorev yaoiyormis sordum ben kadina birde ozel yeri vardi fulyda yanlis hatirlamiysam sen hangi hastnasete gidiyorsun orda yapmiyoarmiÇok moralim bozuk 18 ve 31 var ve cın 2 aşamasında çıktı biyopside .leep konizasyon için doktor deneyimi çok önemli dediler ama doktor bulamıyorum
Bagisiklik büyük rol değil. Tamamen bagisikliginiz yeniyor. Meksikada hpv nin uzerine bir sey suruyorlar. O hucrelere isliyor sonra ışığı verince hucreler uyariliyor ve hucresel bagisiklik hpv yi yeniyor. Yine ve yine diyorum ki hpv yi vucudunuz kendisi yenecek. Sadece iste hpv li oldugunu vucudun bilmesi gerekiyor. Onu da vucudunuzun gucune ve saglikli olusuna birakmak zorundayiz..Peki yabanci makalelerde bu hpvnin yok olmasinda gercekten bagisiklik buyuk rolmu oynuyor bununla ilgil yazilar ayniimi bu kismi bir turlu kafam algilamiyo yani bagiiskliksa neden doktor bisey oner miyor kendi gecer diyor
6 tane cıktığında hemen gidip tedavi oldunuz mu acaba?Sigil cogalmamasi icin ne yapmak gerekiyor 6 taneydi 1 ay once simdi 12 13 olmus ne yapmak gerek