Hayir o zaman cikinti seklinde bile degildi hpv 6 pozitif çıktı 6 7 taneydi simdi 12 tane olmus6 tane cıktığında hemen gidip tedavi oldunuz mu acaba?
Yalnız bu cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık vücut bunu kendi kendine iyileştiremez ve hayatınız boyunca bağışıklığınız düştükçe tekrarlayacaktır.arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
1 tane dahi cıksa hemen onu gereken şekilde tedavi ettirirseniz nüksleriniz azalacaktır..bağışıklığınızı yüksek tutar ve yeniden bir yerden de kapmazsanız bağışıklığınız 1 2 yıl içerisinde yenecektir bu virüsü. Gecmiş olsun.Hayir o zaman cikinti seklinde bile degildi hpv 6 pozitif çıktı 6 7 taneydi simdi 12 tane olmus
Siz virüsün vücuttan atılamadığını düşünenlerden misiniz?Yalnız bu cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık vücut bunu kendi kendine iyileştiremez ve hayatınız boyunca bağışıklığınız düştükçe tekrarlayacaktır.
Çıktığında tedavi olmazsa yayılacaktır ilişkiye girilmesi halinde korunmalı olsa bile içeriye taşınma ihtimali var bence hemen tedavi olunHayir o zaman cikinti seklinde bile degildi hpv 6 pozitif çıktı 6 7 taneydi simdi 12 tane olmus
Kadın Doğum alanında pek çok kongre düzenlemiş, Türkiye’de hatırı sayılır profesörleri birinci ağızdan dinlemiş biri olarak cevap verdim ben sadece. Benim ne düşündüğümün bir önemi yok maalesef.Siz virüsün vücuttan atılamadığını düşünenlerden misiniz?
Evet ama güncel bulunmuyor malesef şu an yine bir çok prof. atılamayacağının 90lardan kalma olduğunu düsünüyor. Ben atıldığına inanmak istiyorumKadın Doğum alanında pek çok kongre düzenlemiş, Türkiye’de hatırı sayılır profesörleri birinci ağızdan dinlemiş biri olarak cevap verdim ben sadece. Benim ne düşündüğümün bir önemi yok maalesef.
Anneden yeni doğan bebeğe de bu virüsün taşındığına dair literatürden vakalar da görmüştüm. Bilmiyorum sadece ben duyduğumu söyledim. Umarım bu rahatsızlığı yaşayanlar bir an önce kurtulurlar.Evet ama güncel bulunmuyor malesef şu an yine bir çok prof. atılamayacağının 90lardan kalma olduğunu düsünüyor. Ben atıldığına inanmak istiyorum
Anneden yeni doğan bebeğe de bu virüsün taşındığına dair literatürden vakalar da görmüştüm. Bilmiyorum sadece ben duyduğumu söyledim. Umarım bu rahatsızlığı yaşayanlar bir an önce kurtulurlar.
Kriyoterapi mi yaptirmak gerek1 tane dahi cıksa hemen onu gereken şekilde tedavi ettirirseniz nüksleriniz azalacaktır..bağışıklığınızı yüksek tutar ve yeniden bir yerden de kapmazsanız bağışıklığınız 1 2 yıl içerisinde yenecektir bu virüsü. Gecmiş olsun.
Maalesef türkiyedeki hocalar hpv ile çok ilgilenmiyorlar sanıyorum ki. Çünkü dünyanın buyük coğunluğu bunun atildığını kabul ediyor ki zaten test sonuçlarıda bunu destekliyor.. dediğiniz gibi anneden bebeğe hpv bulaşabiliyor ancak bunun için aktif lezyonlu annenin normal doğum yapması gerekiyor ki zaten doktor kontrolündeyse önerilmeyen bir yöntemKadın Doğum alanında pek çok kongre düzenlemiş, Türkiye’de hatırı sayılır profesörleri birinci ağızdan dinlemiş biri olarak cevap verdim ben sadece. Benim ne düşündüğümün bir önemi yok maalesef.
Ama iylsenler var neden boyle dusunuyosun yani bende cin 1 var normal.dogum yapabilirsin 6 ay arayla vucut kendini yeniliuot drdi sendede varmi hpvYalnız bu cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık vücut bunu kendi kendine iyileştiremez ve hayatınız boyunca bağışıklığınız düştükçe tekrarlayacaktır.
Oluyor diye okudum bir çok yerde ama ağız dokusu kendini çok çabuk yenilediğinden çabuk atıyormuş korkmayın yaniValla yok diye biliyorum öyle detaylı bakmadım. Ama şimdi ben bunu nerden kaptığımi bilmediğimden böyle her seyden nem kapıyorum... Böyle bulaş olmaz dimi yaa
Canim birsey danisabilirmiyim kriyoterapi mi yaptirdiniz sigilin kac taneydiOluyor diye okudum bir çok yerde ama ağız dokusu kendini çok çabuk yenilediğinden çabuk atıyormuş korkmayın yani
Ben kriyo yaptırdım bir kere 2 tane siğilim vardı. 1 ay gecti şimdilik yenisi cıkmadı.Kriyoterapi mi yaptirmak gerek
Ya bende yaklasık 15 tane kadar siğil var ama doktor bunlar sayıca az diyip kezzap gibi bir ilaç sürüyor ve tek seferde düsmüyorlar ben bunlar hemen gitsinler istiyorum.. Kriyo dediğiniz şeyle tek seferde temizleniyorlar mı?Ben kriyo yaptırdım bir kere 2 tane siğilim vardı. 1 ay gecti şimdilik yenisi cıkmadı.
Bende istiyorumda oyle buyuk degil cildiye mi yaptiYa bende yaklasık 15 tane kadar siğil var ama doktor bunlar sayıca az diyip kezzap gibi bir ilaç sürüyor ve tek seferde düsmüyorlar ben bunlar hemen gitsinler istiyorum.. Kriyo dediğiniz şeyle tek seferde temizleniyorlar mı?
Yaptirdin hemen düştü mu sigilBen kriyo yaptırdım bir kere 2 tane siğilim vardı. 1 ay gecti şimdilik yenisi cıkmadı.
Ya bende yaklasık 15 tane kadar siğil var ama doktor bunlar sayıca az diyip kezzap gibi bir ilaç sürüyor ve tek seferde düsmüyorlar ben bunlar hemen gitsinler istiyorum.. Kriyo dediğiniz şeyle tek seferde temizleniyorlar mı?