Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

b
Yeniyor tabi ki bu kadar canını sıktiğına degmez. Ama lütfen erkek arkadaşınla konuş.. Kondom ve çift tedavisi olmazsa geciktirirsin bu süreci bunu kendine yapma
ben de ayni seyi dusunuyorum zaten birde hamilede kalmamak icinde kulanmamiz laxim ikna oldu sonra ugrasamm dedi yani hem uzmek istemedim hem yanlis anlasin istemedim yani kafamizda oyle senaryolar yaziyoruzki kafam allak bullak oldu bir cok.kis7de erkeklere zarari yok.diyince bisey diymedim bununda vijdan azabini yasadim bikac kadindan duydum boyle mantar oldum yara oldum seklinde de hpv yi sen bikiyisunda internetee okursa o biomiyo adam neler dusunur dedu ondan diyemedim bence bisey

b
ben de ayni seyi dusunuyorum zaten birde hamilede kalmamak icinde kulanmamiz laxim ikna oldu sonra ugrasamm dedi yani hem uzmek istemedim hem yanlis anlasin istemedim yani kafamizda oyle senaryolar yaziyoruzki kafam allak bullak oldu bir cok.kis7de erkeklere zarari yok.diyince bisey diymedim bununda vijdan azabini yasadim bikac kadindan duydum boyle mantar oldum yara oldum seklinde de hpv yi sen bikiyisunda internetee okursa o biomiyo adam neler dusunur dedu ondan diyemedim bence bisey
Yani gerekirse doktorun zaten ilgiliymiş. Doktora birlikte gidersiniz ondan duyar ne olduğunu hem içi rahatlar. Sandığın kadar büyütecegini sanmıyorum. Kendini net ve sakin bir şekilde açabilirsen o da elbet seni anlayacaktır

Bu arada sen ağız içi için hiç doktora göründün mü? Ağızda nasıl gözüküyormuş? Butün gece ağzımı inceledim anlamadım da
ben agiz icin doktora gorunmedim dil altinda tomurcuk seklinde kabartilar bendede var ama herkeste olan bisey ben agzimda herhangi bir anormalkik hissetmdim

Kizlar zerdeçal başladım akşam.yatmadan önce yarim tatlı kaşığı bir bardan suya karıştırıp içiyorum birde küçük birdis çiğ sarımsak yutuyorum yeneceğiz merak etmeyin

Kpss geldi bu zamana kadar düşünmekten hiçbir şey yapmadım bu kadar dersi düşünsem atanmıştım😂ilerde de unutunca eminim yıllarım boşa gitti kpss çalışamadım diye üzülürüm ah ah
Hic sorma bnde calisamiom kpssye zaten olecem niye kafa yorayim diyorum

Canım ben eşimden ayrıldım 23 yaşındayım ayrılma sebebim hpv bulaştırdığı için her gün kavga sınır krizleri onu affedemeyesim ve git gide ondan nefret edisim.. zaten anksiyete hastasiyim ben yıllarca bununla mücadele ettim ilaç kullandım ölüm korkusu sebebiyle derken kanser tehtidi ile yasamayi kaldıramadım.. psikolojim çok bozuldu aids oldum yok frengi oldum başka şeyler oldum diye kendimi çok yıprattım doktor doktor gezdim anksiyetem tetiklendi çünkü.. hergun ağlama krizleri ağzımda aftlar çıkmaya başladı.. esimden ayrıldım yalvarmasina rağmen ve işimden de ayrıldım.. ogretmenim bu arada... şimdi iyi olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ilerde napacam eşim olursa nasıl açıklarım naparim düşününce mahvoluyorum:KK43:
Kimseye birsey aciklamayacaksin..onlarda var belki farkinda degiller..bize aciklama yaptilar mi ..bak ne hallere dustuk..hastaligi atlat gerisi bos ...ben soylemicem sahsen

Canlarım siz niye böyle yapıyorsunuz Rabbim başka dert vermesin bunu atlatacağız. Ben şu aralar kendimden cok esim için üzülüyorum. Benim 3 tane siğilim cıktı ama onun baya yayıldı😔 deflagyn kullanıp memnun kalanlar kimler arkadaşlar?

Canlarım siz niye böyle yapıyorsunuz Rabbim başka dert vermesin bunu atlatacağız. Ben şu aralar kendimden cok esim için üzülüyorum. Benim 3 tane siğilim cıktı ama onun baya yayıldı😔 deflagyn kullanıp memnun kalanlar kimler arkadaşlar?
Canım ben 1 kutu kullandım ama onun çıkmış siğille bir faydası yok belki yakıldıktan sonra

Kızlar benim 5 yıl önce falan 2-3 tane çıkmıştı ama eşimde hiç yoktu. Doktorum bir aşı verdi. Rahim ağzı kanserini önleyici olduğunu söyledi. Tam hatırlamıyorum ama 2 doz olmuştum. Bu aşı hem hemen siğilelri yok etti. Hemde birdaha çıkmadı. Adı da galiba Cercarix'di.

Bu gün annemle konuştum.annemler Baküde.benim anlattıklarıma şaşırdı.siğil dedikleri herkesde ola biliyor.benim arkadaşlarım vardı hidip yaktırıp gelirlerdi dedi.bunun için de hiç sizler kadar ay kanser miyim,türü ne diye kimse düşünmedi.ki o arkadaşları halen daha yaşıyorlar.60-70 yaşındalar.siz neden bu kadar olumsuz ölücekmişsiniz gibi davranıyorsunuz dedi.siğiller hep vardı yıllardır.

Bu gün annemle konuştum.annemler Baküde.benim anlattıklarıma şaşırdı.siğil dedikleri herkesde ola biliyor.benim arkadaşlarım vardı hidip yaktırıp gelirlerdi dedi.bunun için de hiç sizler kadar ay kanser miyim,türü ne diye kimse düşünmedi.ki o arkadaşları halen daha yaşıyorlar.60-70 yaşındalar.siz neden bu kadar olumsuz ölücekmişsiniz gibi davranıyorsunuz dedi.siğiller hep vardı yıllardır.
Yaaa ne güzelll☺️

X