Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Valla bana hiç bir doktor korun demedi hatta kadın doğum doktorum ikinci bebeğim den sonra ya sprial yada prezervatif önerdi biz prezervatif denedik ama olmadı
bende dogum kontrol ignesi kullaniyorudm bu durumdan biraktim doktor kullanbilrisin bir sakincasi yok dedi ama kondomda olmuyo

Arkadaşlar hpv tip 16bve cin 1 im bir lac doktora gittim.artik takibini istanbul kanuni sultan suleyman e.arastirmada yaptiracam.onlarda tekrar smear aldırlar benden 10 güne çıkar.benim bir onerim var madem bağışıklık deniyor güçlenmesi lazım.ozaman burada sadece o gün ne yedik nasil beslendik spor yaptık mi bunları yazsak.aramaizda sağlıklı yiyecek tarifleri versek birbirimize ve sadece bir sonucunu çıktığında hastalıkla ilgili yorum yazsak bağışıklığa odaklanan ne dersiniz
Ben sabah 2 akşam 2 yeşil çay içiyorum
Imutor kompleks surup içiyorum demir ilacı b12 kullanıyorum.normal yemek yiyorum ve her akşam bir tatlı kaşığı çörek otu yutuyorum
kanun sultan suleyman hastaneseinin kadin hastaliklari konusunda cok iyi oldugunu soyleuyorlar bu arada

ilk bir iki hafta ise yaramiyor dedi ama kullandikca etksini gordu sonrasinda da bu sirkeli pamugu denedi keten tohumu corek otu zerdacelida bildigim kadariyla yogurda karistirdi tuketti onun gecti makatta da vardi onun
Çok incesin cok teşekkür ederim detaylı anlatımın için🙏🏼 Peki sirkeli pamuğu nasıl kullanıyordu? Pamuğu sirkeleyip sabaha kadar o bölgede mi tutuyordu acaba?

Kızlar peki bu ahcc için ne düşünüyorsunuz? Biraz pahalı bir şeymiş sanırım ama geri dönüşler genel anlamda güzel gibi duruyor

Bütün gün karalar bağlayıp canımızı sıktık. Birazda güzel şeylerden bahsedelim.

HPV’yi vücuttan atabilecek miyim?
Herkesin merak ettiği ve sürekli olarak sorduğu soru esasında temelde HPV’yi vücuttan atabilecek miyim? Bazı internet sitelerinde bunun atılmadığı yazsa da, vücuttan atılmaması son derece nadir bir durum temelde. Genellikle HPV virüsü sıklıkla genel olarak bakarsanız tüm HPV tiplerine; bir yıl içinde %70, iki yıl içinde %85-90, ve 3 yıla doğru da %98 oranında kesinlikle vücuttan atılacaktır. Peki bu atılma, neden daha önceden atılmıyor deniyordu, o internet sitelerinde neden böyle bir bilgi var? Bunun nedeni, çok eskiden 90ların başında yazılmış bazı yayınlar ve kitaplar. Ancak daha sonradan Hpv’nin vücuttan tamamen -biz buna “clarify olmak/ temizlenmek” diyoruz- temizlendiğini gördük. Peki farklılığı ne yaratıyor? Açıkçası farklılığı virüsün tipleri yaratıyor. Ama vücudunuzdan atılacağından emin olabilirsiniz. Tek sorun bazı yüksek riskli, örneğin tip 16 / tip 18 gibi tipler söz konusu olduğunda tedavi olmanız gerekiyor. En azından bu virüsle enfekte olduğunuzun farkında olmanız gerekiyor ve tedavi olmanız gerekiyor. Tedavi tabi ki bu klarifikasyon dediğimiz atılma/temizlenme sürecini hızlandıracaktır.

Prof.Dr.Süleyman Engin Akhan

Bütün gün karalar bağlayıp canımızı sıktık. Birazda güzel şeylerden bahsedelim.

HPV’yi vücuttan atabilecek miyim?
Herkesin merak ettiği ve sürekli olarak sorduğu soru esasında temelde HPV’yi vücuttan atabilecek miyim? Bazı internet sitelerinde bunun atılmadığı yazsa da, vücuttan atılmaması son derece nadir bir durum temelde. Genellikle HPV virüsü sıklıkla genel olarak bakarsanız tüm HPV tiplerine; bir yıl içinde %70, iki yıl içinde %85-90, ve 3 yıla doğru da %98 oranında kesinlikle vücuttan atılacaktır. Peki bu atılma, neden daha önceden atılmıyor deniyordu, o internet sitelerinde neden böyle bir bilgi var? Bunun nedeni, çok eskiden 90ların başında yazılmış bazı yayınlar ve kitaplar. Ancak daha sonradan Hpv’nin vücuttan tamamen -biz buna “clarify olmak/ temizlenmek” diyoruz- temizlendiğini gördük. Peki farklılığı ne yaratıyor? Açıkçası farklılığı virüsün tipleri yaratıyor. Ama vücudunuzdan atılacağından emin olabilirsiniz. Tek sorun bazı yüksek riskli, örneğin tip 16 / tip 18 gibi tipler söz konusu olduğunda tedavi olmanız gerekiyor. En azından bu virüsle enfekte olduğunuzun farkında olmanız gerekiyor ve tedavi olmanız gerekiyor. Tedavi tabi ki bu klarifikasyon dediğimiz atılma/temizlenme sürecini hızlandıracaktır.

Prof.Dr.Süleyman Engin Akhan
Beni rahatlatan tek hoca bu..

Çok incesin cok teşekkür ederim detaylı anlatımın için🙏🏼 Peki sirkeli pamuğu nasıl kullanıyordu? Pamuğu sirkeleyip sabaha kadar o bölgede mi tutuyordu acaba?
bildigim kadariyla sirkeyi makyaj pamugunuj ustune koyup bikac saat bekletiyo diye biliyorum ama herkse iyi gelicek diye bisey yok bilginiz olsun

Valla yorumlarına baktığimda kesinlikle güvenilirliği yüksek bir hoca. Öğrenci olmasaydım kesinlikle kendisine muayne olmak isterdim ama şu an bunu karşılayamam
Ahcc baktımda asiri pahali ya 250 lira 45 kapsul olani gunde 3 tablet aliniyormus ayda 90 tablet yapar bu..yani aylik 500 liraya geliyor ahcc..ama kullananlarin cogu negatif olmus

Ahcc baktımda asiri pahali ya 250 lira 45 kapsul olani gunde 3 tablet aliniyormus ayda 90 tablet yapar bu..yani aylik 500 liraya geliyor ahcc..ama kullananlarin cogu negatif olmus
Aylık 500 liraya negatif olacaksam verilir.. İlla bir yolu bulunur yani. Sağlığımdan önemli değil

Bu arada imutor kullananlar varsa onun yerine ben ligone kullaniyorum fiyat olarak daha uygun icinde 100mg beta glukan var..imutorun 50 mg icindede ayni oranda beta glukan var deneyebilirsiniz

X