- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
Konunu paylassana bakalim
Hiç burada gerçek hayatta tanıdığınız birine yakalandınız mı?
Merhaba herkese Ben de bunu merak ettim. 2007den beri forumu takip ediyorum, aklıma takılan her şeyin cevabını burada bulabiliyorum. Bir yandan da bir derdim var bölümünü takip edip yorumluyor kendime de çıkarımlar yapıyorum. Günlük hayatta kafama takılan şeyler, kendime dert edindiğim konular...www.kadinlarkulubu.com
Evet o kasılmalar hoşuna gidiyor.İlişki esnasında ben hiç konuşmam sadece belli şeyler söylerim.Benim mesleğimden tut kızıma koyacağım isim doğum yapacağım gün hepsi belliDediğim gibi sizin aldığınız zevki görünce bence eşlerin de hoşuna gidiyor, çünkü siz kendinize dokunup o hazza ulaştıktan sonra ilişkiye devam edince acayip bir şey oluyor. Bir kere deneyin o tepkiyi görürsünüz zaten hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu, bizde sonuç olumlu oldu.
Diyorum ya ben rahat olabilirim biraz, ilişki esnasında da konuşmayı sevenlerdenim.
Evet benim de burada olduğumu bilenler ben olduğumu anlar ben de detaya giriyorum zaman zaman. Mesleğimi paylaşmamaya özen gösteriyorum sadece. Ama fotoğrafımın olmaması bir nebze daha anonim hissettiriyor.
Yahu kurban olduğum ben 1. 'yi bile göremiyorum ki ...1.de boşaldıktan sonra istek kaçıyor 2.uzun sürüyor kabak tadı veriyor vajina tahriş oluyor.Bence çok gereksiz 2.si.Tadında bırakmak lazım fazla olunca bıktırıcı oluyor.Bi de beni nedense libidosu çok yüksek adamlar korktuyor
Tamamen düzeliyor mu yani. Gercekten bıtıyor muBirşey yapmıyorum ki zaten ben vajinismustum 1 aydır filan normal ilişki yaşıyorum belki biraz daha fazla, yani özel olarak yaptığım birşey yok
Ben ancak gözlerim kapalıyken rahatça tadını çıkarabiliyorum. Odaklanmamı kolaylaştırıyor.Göz göze gelmek can sıkıcı bence baya iyi odaklanmak lazm ya cok istekli falan olmak lazm bence
Siz konuşabiliyorsunuz ben çok konuşamıyorum hani şundan zevk alıyorum şöyle böyle.O da hatta bence zevk aldığı şeyleri pek söylemiyor.Normalde iletişimimiz güzel ama yatakta değil demek ki.Ne güzel siz konuşuyorsunuz.Ben de bu durumu çözeceğim
Neden istemiyor canım söyledi mi sebebini
Vajinal orgazmda rahim kalp gibi atıyor, içeride kasılmaları hissediyorsun. İçeride dalgalar varmış gibi hissediyorsunBen de vajinal orgazm olduğumu zannedip megersem klitoral orgazm olanlardanmisim bunu de yeni öğrendim
Benim bildiğim sürtünme ile oluyorsan klitoral, ileri geri girip çıkma ile oluyorsan vajinal diye biliyordum. Öyle değil mi kızlar ben mi yanlış biliyorum. Birisi bana şu vajinal orgazmı bı anlatsin ya.
Yani erkekler daha açıklar sanırım o konuda. Benim de eşim daha rahat bana göre ama ben iki yılda hiç ilerlemedim resmenSoyle soyleyim o zaman ilkinde esim bana gore erken bosaliyor
2 siinde bende orgazm oluyorum ama esimi beklerken tahris oluyordu
Yeterince sevisiyorsaniz tahris olmuyormus bunu ogrendim bu hafta
Isigi acmadan konusun
Yada konusmak istemiyorum deyin
Gerci benim esim de utanma yok sorar sorar durur ogrenene kadar
Sende dene bakalim utanma yoksa sende isteklerini soyle
Hersey yoluna girdiginde bu iki yil icin pisman olacaksinYani erkekler daha açıklar sanırım o konuda. Benim de eşim daha rahat bana göre ama ben iki yılda hiç ilerlemedim resmen
Yada yillarca bu devam edecekYani erkekler daha açıklar sanırım o konuda. Benim de eşim daha rahat bana göre ama ben iki yılda hiç ilerlemedim resmen
Ben 9 yıllık evliyim yaaaYaa hanımlar bana da yardımcı olsanız çook dua edeceğim gerçekten4yıllık evliyim ilişki sırasında klitoral orgazm bile olamıyorum Yani hiç olmadım bu zamana kadar Napıcam bilmiyorum artık çok üzülüyorum bu duruma
Valla çok haklısınız ama bakalım. Cesaretimi toplarım inşallahYada yillarca bu devam edecek
Arastirmaya gore kadinlar onceliklerini eslerine soylemedikleri icin cinsel hayatlari sifirmis
Ne bilim ben soylerdim hayat tek ona deil sonucta
Hic bir sey icin gec olmamali hayattaValla çok haklısınız ama bakalım. Cesaretimi toplarım inşallah
Sizinde mi hiç olmadıBen 9 yıllık evliyim yaaa
Vajinusmus olup o seviyeye nasıl geldiniz ben yerimde sayıyorumBirşey yapmıyorum ki zaten ben vajinismustum 1 aydır filan normal ilişki yaşıyorum belki biraz daha fazla, yani özel olarak yaptığım birşey yok
Vajinusmus olup o seviyeye nasıl geldiniz ben yerimde sayıyorum
Önce kendi vücudunuzu keşfedin bence. Nerelerinize dokunulmasından hoşlanıyorsunuz. Klitorise dokununca mı baskı olunca mı nasıl olduğunda daha fazla zevk alıyorsunuz ona göre eşinizi yönlendirebilirsinizBen 9 yıllık evliyim yaaa
Ben ilişkiden hoşlanmıyorum bana çok büyük bir sorumluluk banyo yap vs bide zevk alincak bisi değil zatwnÖnce kendi vücudunuzu keşfedin bence. Nerelerinize dokunulmasından hoşlanıyorsunuz. Klitorise dokununca mı baskı olunca mı nasıl olduğunda daha fazla zevk alıyorsunuz ona göre eşinizi yönlendirebilirsiniz
Ben de hemen banyo fln hoşlanmıyorum. Bilmiyorum ama ben yatıp uyuyorumBen ilişkiden hoşlanmıyorum bana çok büyük bir sorumluluk banyo yap vs bide zevk alincak bisi değil zatwn