G Gok yuzu Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2020 110 33 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Miniquie #81 Miniquie .!.: Birşey yapmıyorum ki zaten ben vajinismustum 1 aydır filan normal ilişki yaşıyorum belki biraz daha fazla, yani özel olarak yaptığım birşey yok Genişletmek için tıkla... Nasıl yendiniz acı hissi oldu mu? Ne kadar sürede zevk almaya başladınız hemde vajinismusum çok korkuyorum
Miniquie .!.: Birşey yapmıyorum ki zaten ben vajinismustum 1 aydır filan normal ilişki yaşıyorum belki biraz daha fazla, yani özel olarak yaptığım birşey yok Genişletmek için tıkla... Nasıl yendiniz acı hissi oldu mu? Ne kadar sürede zevk almaya başladınız hemde vajinismusum çok korkuyorum
M Miniquie Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Eylül 2020 464 320 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Miniquie #82 Gok yuzu .!.: Nasıl yendiniz acı hissi oldu mu? Ne kadar sürede zevk almaya başladınız hemde vajinismusum çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yeterince ıslaklık oluşursa hiç acı olmuyor biraz baskı hissi oluyor ama o da ufak bisey, rahatladıkça zevk alacaksın sen şimdi zevke değil vajinismusu aşmaya odaklan aştığınız zaman rahatlayıp zevk de alırsın zamanla
Gok yuzu .!.: Nasıl yendiniz acı hissi oldu mu? Ne kadar sürede zevk almaya başladınız hemde vajinismusum çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yeterince ıslaklık oluşursa hiç acı olmuyor biraz baskı hissi oluyor ama o da ufak bisey, rahatladıkça zevk alacaksın sen şimdi zevke değil vajinismusu aşmaya odaklan aştığınız zaman rahatlayıp zevk de alırsın zamanla