Vajinal orgazm

Kizlar hepinize tek tek cevap vericem
Klitorise hiç temas edilmediği zaman doğal olarak vajinal orgazm mı yaşanmış oluyor? Ben eşimle her cinsellikte vajinal orgazm yaşıyorum ama bunun bu kadar kolay bisey olmadığı duydum hep, yaşadığım şey vajinal orgazm değil mi? Nasıl anlarım?
esimle ilk evlendigimiz siralar daha doğrusu ilk orgazm ooldugumda boyle zangir zangir titremistim
ve ben ilk birlikteliklerimizde hep orgazm oluyorum saniyordum megersem daha ogrenecek sey cokmus 😊😊

Vajinal orgazm daha zor ve daha zevkli oluyor. Ah ah canımı vajinal orgazm cektirdin hamiş hamiş 🙄
biraz uzun sursede gebe ikende orgazm oldum ben gayette zevkliydi iliski sorun olmayacaksa birlikte olabilirsin dr yasaklamadiysa
evet daha zor ama adam yöntemini bilirse çok da kolay ve daha zevkli.
Evet esim ikidir acayip sevisiyor daha cok zevk aliyorum ve yuzde yuz orgazm oluyorum
Hahah kızlar :KK70: Evet daha zevkli ben önceden hep klitoral orgazm yaşıyordum vajinal orgazmı keşfedince klitoral çok yavan gelmeye başladı ama cevremde evli olan kadınlar vajinal orgazmı binde bir yaşarsın vs diyorlar bu da kafami karıştırdı her ilişkide nasıl yaşıyorum demekki benimki vajinal orgazm değil diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm baya baya o yani
Her birliktelik yasiyorum ben istemeyle alakali bence

O zaman da eşim titriyor (korkudan)😁
evet en nefret ettiğim esimin beni bekleyememesi yada 2 tura yuzde 30 sarj ile devam etmesi
ben elimi çekmiyorum vallahi allah ne verdiyse kolum bizzat kopuyor 😂 bide ikimizde göbuşlüyüz arada sıkışıyor elim falan diyorum şu göbeğini az çek işim var 😂 biz hep guluyoruz ya o esnada şehvetten çok kahkaha var bizee bence ben o yuzden vajinal yaşayamıyorum 😂😂
Dikkatin dagiliyor
😊😊
Açıkça yazacağım 🙈
Oral yaptığında veya birleşme öncesi sürtünmeler yaşandığında klitoristen aldığım zevkin kendisi de farkındaydı. Sonra galiba yine burada okudum bu şekilde yapanları denemek istedim ben de. Evet vajinam da hissiz değildi ama bütün zevk sanki o bölgeye dokununca çözülecek gibi hissediyordum. Eşime de bunu söyledim, zevkten uçmanın yolu varmış denesek mi dedim hatta deneyelim bakalım dedi ve sonuç müthişti. Kendisi de içimdeyken bu dokunmayı yaptığımız için içeriden yaşadığım kasılmaları hissetmek ona da zevk verdi. Şimdi her ilişkide bir rutine dönüştü. Hatta bu dokunmayı bazen o yapıyor ama istediğim ritmi ben daha rahat yakalayabiliyorum.
Tabi vucut senin vucudun ama bend dokunup yapamam yada dokundurup dikkatim dagilir zaten zor adapta olan biriyim ben orgazm olana kadar esimin daha cok hosuna gitsede bacaklarim agriyor
Ya canım ben 1 yıllık evliyim. Ama eşimle biz cinsellik konusunda çok rahat davranırız, helal olan biçimde tabikide. Ben kendim sordum direk hani erkekler zevk alıyor ama ben alamıyordum vajinal olmuyordu. Hani sadece erkekler içinmi bu dedim. Açik bir şekilde çekinmeden. Oda yani tabi erkekler izlediği için çok daha iyi biliyor bu tarz şeyleri. Dedi yani böyle böyle diye sonra onu denedik. Oldu yani. Ama hala vajinal yaşamadım ben yani uyarılıyorum ama kloriste dokunmadan zevk alamıyorum. Sanada benim gibi sormanı öneririm sonuçta eşin yani. Ve erkekler kadının yatakta çekinmesinden ziyade açık sözlü olmasını sever. İstediğini söyle yani neyi seviyosan açık sözlü ol
👍👍👏👏👏
Aynı anda kendine dokunmadan boşalabilen var mı acaba çok merak ediyorum ben aynı anda klitorise dokunmadan birde konuşmadan boşalamıyorum kızlar :olamaz:
tam tersi konusunca orgazm uzar bende hani konusasim geliyor ama konusunca dikkatim dagilir
ben mesela yabanci muzik dinlemek istiyorum ama esim yok diyor bende bundan muzdaripim

Siz konuşabiliyorsunuz ben çok konuşamıyorum hani şundan zevk alıyorum şöyle böyle.O da hatta bence zevk aldığı şeyleri pek söylemiyor.Normalde iletişimimiz güzel ama yatakta değil demek ki.Ne güzel siz konuşuyorsunuz.Ben de bu durumu çözeceğim
hani sey yapsaniz mesaj atip ara sira cinsel iliski hakkinda konusuyorsaniz onda sorsaniz daha kolay oluyor biz oyle oyle acildik yeni evli olmus olsakta 😊😊😊

esimle ilk evlendigimiz siralar daha doğrusu ilk orgazm ooldugumda boyle zangir zangir titremistim
ve ben ilk birlikteliklerimizde hep orgazm oluyorum saniyordum megersem daha ogrenecek sey cokmus 😊😊

biraz uzun sursede gebe ikende orgazm oldum ben gayette zevkliydi iliski sorun olmayacaksa birlikte olabilirsin dr yasaklamadiysa

Evet esim ikidir acayip sevisiyor daha cok zevk aliyorum ve yuzde yuz orgazm oluyorum

evet en nefret ettiğim esimin beni bekleyememesi yada 2 tura yuzde 30 sarj ile devam etmesi

Dikkatin dagiliyor
😊😊

Tabi vucut senin vucudun ama bend dokunup yapamam yada dokundurup dikkatim dagilir zaten zor adapta olan biriyim ben orgazm olana kadar esimin daha cok hosuna gitsede bacaklarim agriyor

👍👍👏👏👏

tam tersi konusunca orgazm uzar bende hani konusasim geliyor ama konusunca dikkatim dagilir
ben mesela yabanci muzik dinlemek istiyorum ama esim yok diyor bende bundan muzdaripim

hani sey yapsaniz mesaj atip ara sira cinsel iliski hakkinda konusuyorsaniz onda sorsaniz daha kolay oluyor biz oyle oyle acildik yeni evli olmus olsakta 😊😊😊
2. Tur diyor.. op başına koy valla
Ben 1i bile göremiyorum ühü Ühü

Dikkatin dagiliyor
😊😊

👍👍👏👏👏

Mesajda cinsel ilişki konuşmadık hiç

2. Tur diyor.. op başına koy valla
Ben 1i bile göremiyorum ühü Ühü
1.de boşaldıktan sonra istek kaçıyor 2.uzun sürüyor kabak tadı veriyor vajina tahriş oluyor.Bence çok gereksiz 2.si.Tadında bırakmak lazım fazla olunca bıktırıcı oluyor.Bi de beni nedense libidosu çok yüksek adamlar korktuyor

Eşinden çekinmiyor musun bunu yaparken diyeceğim kocam niye çekineyim diyeceksin.Ben de yapmak istiyorum da çekiniyorum ondan 😀
Ayyy varmış demek ki benden bir tane daha 😅 ben de 2 senelik evliyim ve hiç vajinal orgazm yaşamadım. Ve ben de hiç bsey yapamıyorum yani. Sanki ayıp bseymiş gibi. Hala çok utanıyorum nedense 😅 yani hep yatakta kalsak neyse de az sonra ışıkların açılacağını birbirimizle konuşacağımızı falan düşününce çok utanıyorum 😂

Ayyy varmış demek ki benden bir tane daha 😅 ben de 2 senelik evliyim ve hiç vajinal orgazm yaşamadım. Ve ben de hiç bsey yapamıyorum yani. Sanki ayıp bseymiş gibi. Hala çok utanıyorum nedense 😅 yani hep yatakta kalsak neyse de az sonra ışıkların açılacağını birbirimizle konuşacağımızı falan düşününce çok utanıyorum 😂
😂😂😂😂aşmamız lazım bunu

1.de boşaldıktan sonra istek kaçıyor 2.uzun sürüyor kabak tadı veriyor vajina tahriş oluyor.Bence çok gereksiz 2.si.Tadında bırakmak lazım fazla olunca bıktırıcı oluyor.Bi de beni nedense libidosu çok yüksek adamlar korktuyor
Soyle soyleyim o zaman ilkinde esim bana gore erken bosaliyor
2 siinde bende orgazm oluyorum ama esimi beklerken tahris oluyordu
Yeterince sevisiyorsaniz tahris olmuyormus bunu ogrendim bu hafta
Isigi acmadan konusun
Yada konusmak istemiyorum deyin
Gerci benim esim de utanma yok sorar sorar durur ogrenene kadar
Sende dene bakalim utanma yoksa sende isteklerini soyle

Siz konuşabiliyorsunuz ben çok konuşamıyorum hani şundan zevk alıyorum şöyle böyle.O da hatta bence zevk aldığı şeyleri pek söylemiyor.Normalde iletişimimiz güzel ama yatakta değil demek ki.Ne güzel siz konuşuyorsunuz.Ben de bu durumu çözeceğim
Bizim evlenmeden önce 5 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu, o dönemlerde bile bunları zaman zaman mesajlarda konuşurduk, ben şöyle mi olur böyle mi olur diye sorardım ona. Belki biz rahatızdır bilmiyorum, eşime bazen gün içinde bile "edepsiz :)" diye cevap alabildiğim mesajlar atabiliyorum. Ama konuşun, konuşmak lazım bence. Seni özlüyorum, tenini özlüyorum gibi şeylerle başlayabilirsiniz konulara 🙈

Dikkatin dagiliyor
😊😊

👍👍👏👏👏

Ya size bazen denk geliyorum, profil fotonuz kendi fotonuz galiba. Böyle bir mecrada bunları kendi fotonuzla yazmaktan çekinmiyor musunuz?

Ya size bazen denk geliyorum, profil fotonuz kendi fotonuz galiba. Böyle bir mecrada bunları kendi fotonuzla yazmaktan çekinmiyor musunuz?
Bunu soracak olan ilk yigidi bekliyordum
YİĞİDİM MMM
Evet aslinda ozel konularda konusurken profilimi degistirsemmi diyorum ama sonra eski fotoyu yukledigimde yine gozukecek
Artik cekinmiyorum beni bilen biliyor cevremden hic bir kadinin profili yok kk yi bilen yok daha dogrusu 😂😂😂
Hatta bazen bahsediyorum forum dan sonra aman kk daki arkadaslarimi paylasamam diyorum

Bunu soracak olan ilk yigidi bekliyordum
YİĞİDİM MMM
Evet aslinda ozel konularda konusurken profilimi degistirsemmi diyorum ama sonra eski fotoyu yukledigimde yine gozukecek
Artik cekinmiyorum beni bilen biliyor cevremden hic bir kadinin profili yok kk yi bilen yok daha dogrusu 😂😂😂
Hatta bazen bahsediyorum forum dan sonra aman kk daki arkadaslarimi paylasamam diyorum
E illa ki cinsellik konuşmaya gerek yok ki, nickname ile yazışılan bir yerde foto koymak mantıksız geliyor bana yani daha doğrusu ben ifşa olmak istemem. Hatta bununla ilgili bir konum da vardı hiç tanıdığı birine yakalanan oldu mu burada diye olanlar vardı diye hatırlıyorum. Ben çekiniyorum biraz böyle şeylerden de ondan yadırgadım açıkçası.
Bu arada forum Google aramalarına açık. Herhangi bir hastalık aradığımızda bile kk forum çıkabiliyor kolayca. Birçok kişi haberdar buradan. 😊

E illa ki cinsellik konuşmaya gerek yok ki, nickname ile yazışılan bir yerde foto koymak mantıksız geliyor bana yani daha doğrusu ben ifşa olmak istemem. Hatta bununla ilgili bir konum da vardı hiç tanıdığı birine yakalanan oldu mu burada diye olanlar vardı diye hatırlıyorum. Ben çekiniyorum biraz böyle şeylerden de ondan yadırgadım açıkçası.
Bu arada forum Google aramalarına açık. Herhangi bir hastalık aradığımızda bile kk forum çıkabiliyor kolayca. Birçok kişi haberdar buradan. 😊
Amaaan demirden korksak trene binmezdik yasadigim olaylarda hakliyim istedikleri kadar yorum yapsinlar hatta burdan okusunlar yasattiklarini daha guzel olur 😊😊😊

Çünkü kendisinin yetmediğini falan düşünüyor ama yanlış. Keşke eşinin mutlu olması için bunların yapılmasında sakınca olmadığını öğrense, biraz kadın fizyolojisi bilgisi olsa bazı erkeklerin.
Hee ben de tam böyle düşünmesinden çekiniyorum galba
Bizim evlenmeden önce 5 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu, o dönemlerde bile bunları zaman zaman mesajlarda konuşurduk, ben şöyle mi olur böyle mi olur diye sorardım ona. Belki biz rahatızdır bilmiyorum, eşime bazen gün içinde bile "edepsiz :)" diye cevap alabildiğim mesajlar atabiliyorum. Ama konuşun, konuşmak lazım bence. Seni özlüyorum, tenini özlüyorum gibi şeylerle başlayabilirsiniz konulara 🙈
Ya o tenini özlüyorum falan derdik biz de ama mesajda çok cinsel içerikli konuşmayı sevmiyoruz biz de 5 sene sevgiliydik özledimden ilerisini konuşmadık.Bu evliliğimizde de devam etti sanırım🤪
Valla ben de herşeyimi anlatıyorum anlayan anlar benim olduğumu hemen😂

Konunu paylassana bakalim

Hee ben de tam böyle düşünmesinden çekiniyorum galba

Ya o tenini özlüyorum falan derdik biz de ama mesajda çok cinsel içerikli konuşmayı sevmiyoruz biz de 5 sene sevgiliydik özledimden ilerisini konuşmadık.Bu evliliğimizde de devam etti sanırım🤪

Valla ben de herşeyimi anlatıyorum anlayan anlar benim olduğumu hemen😂

Dediğim gibi sizin aldığınız zevki görünce bence eşlerin de hoşuna gidiyor, çünkü siz kendinize dokunup o hazza ulaştıktan sonra ilişkiye devam edince acayip bir şey oluyor. Bir kere deneyin o tepkiyi görürsünüz zaten hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu, bizde sonuç olumlu oldu.

Diyorum ya ben rahat olabilirim biraz, ilişki esnasında da konuşmayı sevenlerdenim. :oops:

Evet benim de burada olduğumu bilenler ben olduğumu anlar ben de detaya giriyorum zaman zaman. Mesleğimi paylaşmamaya özen gösteriyorum sadece. Ama fotoğrafımın olmaması bir nebze daha anonim hissettiriyor. :KK66:

X