- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
Eşinden çekinmiyor musun bunu yaparken diyeceğim kocam niye çekineyim diyeceksin.Ben de yapmak istiyorum da çekiniyorum ondanYa ben ilişki sırasında klitorise dokunuyorum oyle cok daha kolay oluyorum sonlarda elimi çekiyorum hatta yanlış bi şey mi bu sizce kızlar
Bende olamadım hiçBi ben olamadım :)
Benim de yönetimim bu. Çok okudum çıkardığım sonuç vajinal ve klitoral diye bir ayrımın olmadığı, ikisinin aslında birbirine bağlı olduğu. Hakikaten o duyarlılığı yakalayıp ilişkiye devam edince vajinal de oluyorum diye düşünüyorum.Ya ben ilişki sırasında klitorise dokunuyorum oyle cok daha kolay oluyorum sonlarda elimi çekiyorum hatta yanlış bi şey mi bu sizce kızlar
Aynen cunku orada da aynı sekilde vajinada da haz hissediyorum zaten en iyi bosalma yöntemlernde erkegin klitorise baskınyaptıgı yöntemlerBenim de yönetimim bu. Çok okudum çıkardığım sonuç vajinal ve klitoral diye bir ayrımın olmadığı, ikisinin aslında birbirine bağlı olduğu. Hakikaten o duyarlılığı yakalayıp ilişkiye devam edince vajinal de oluyorum diye düşünüyorum.
Ya başlarda çekindim de sonra bi anda gelişti nasıl oldunhatırlamıyorumEşinden çekinmiyor musun bunu yaparken diyeceğim kocam niye çekineyim diyeceksin.Ben de yapmak istiyorum da çekiniyorum ondan
O da yardımcı oluyor mu hiç?Ben arkam dönükken çaktırmadan dokunuyordum çekindiğim için.Hayır niye çekiniyorsam sanki çekinecek konumdayızYa başlarda çekindim de sonra bi anda gelişti nasıl oldunhatırlamıyorum
Özel olmazsa çekinmiyor musun?İcimden bunu yapmak benim de geliyor ama çekiniyorum nedenini bilemiyorumBenim de yönetimim bu. Çok okudum çıkardığım sonuç vajinal ve klitoral diye bir ayrımın olmadığı, ikisinin aslında birbirine bağlı olduğu. Hakikaten o duyarlılığı yakalayıp ilişkiye devam edince vajinal de oluyorum diye düşünüyorum.
Canımcım bunu ne zaman yapmaya başladın.2 senelik evliyim ben başlarda hiç aklıma gelmedi ama benim de içimden dokunmak geliyor ama çekiniyorum.Hayır niye çekiniyorum onu bilmiyorumben elimi çekmiyorum vallahi allah ne verdiyse kolum bizzat kopuyorbide ikimizde göbuşlüyüz arada sıkışıyor elim falan diyorum şu göbeğini az çek işim var biz hep guluyoruz ya o esnada şehvetten çok kahkaha var bizee bence ben o yuzden vajinal yaşayamıyorum
Açıkça yazacağımÖzel olmazsa çekinmiyor musun?İcimden bunu yapmak benim de geliyor ama çekiniyorum nedenini bilemiyorum
Ya ben eşim üstte klitorise dokudugumda cok hoşlanıyorum ben üste cıktıgımda cok daha ugrastırıcı oluyor gibiAçıkça yazacağım
Oral yaptığında veya birleşme öncesi sürtünmeler yaşandığında klitoristen aldığım zevkin kendisi de farkındaydı. Sonra galiba yine burada okudum bu şekilde yapanları denemek istedim ben de. Evet vajinam da hissiz değildi ama bütün zevk sanki o bölgeye dokununca çözülecek gibi hissediyordum. Eşime de bunu söyledim, zevkten uçmanın yolu varmış denesek mi dedim hatta deneyelim bakalım dedi ve sonuç müthişti. Kendisi de içimdeyken bu dokunmayı yaptığımız için içeriden yaşadığım kasılmaları hissetmek ona da zevk verdi. Şimdi her ilişkide bir rutine dönüştü. Hatta bu dokunmayı bazen o yapıyor ama istediğim ritmi ben daha rahat yakalayabiliyorum.
Aynen ben de öyle düşünüyorum ama kimisi de kendisi üstte olunca daha güzel olduğunu söylüyor, ben de üstte daha zor oluyorumYa ben eşim üstte klitorise dokudugumda cok hoşlanıyorum ben üste cıktıgımda cok daha ugrastırıcı oluyor gibi
Canımcım bunu ne zaman yapmaya başladın.2 senelik evliyim ben başlarda hiç aklıma gelmedi ama benim de içimden dokunmak geliyor ama çekiniyorum.Hayır niye çekiniyorum onu bilmiyorumEşimin hoşuna gitmezse diye düşünüyorum galba
Benim eşim de şikayetçi takviye yapmamdano esnada bende gergin oluyorum ya, hoşlanmadığını söylüyor bazen ben uğraşınca onun isteği kaçiyomuş. Ah bende pamuk gibi olaydim keşke ama nerdee
Benim eşim de şikayetçi takviye yapmamdan, ona bari karışmasalar ya
Ben deee ama ben dokunmaya çekiniyorum bir deAynı anda kendine dokunmadan boşalabilen var mı acaba çok merak ediyorum ben aynı anda klitorise dokunmadan birde konuşmadan boşalamıyorum kızlar
Benim eşimde bunu cok istiyordu gözlerimi kapatıyordum cünkü. sonra ben alıştım gözlerimi açmaya bu sefer kendisi değişik değişik yerlere bakıyorGöz göze gelmek can sıkıcı bence baya iyi odaklanmak lazm ya cok istekli falan olmak lazm bence
Siz konuşabiliyorsunuz ben çok konuşamıyorum hani şundan zevk alıyorum şöyle böyle.O da hatta bence zevk aldığı şeyleri pek söylemiyor.Normalde iletişimimiz güzel ama yatakta değil demek ki.Ne güzel siz konuşuyorsunuz.Ben de bu durumu çözeceğimAçıkça yazacağım
Oral yaptığında veya birleşme öncesi sürtünmeler yaşandığında klitoristen aldığım zevkin kendisi de farkındaydı. Sonra galiba yine burada okudum bu şekilde yapanları denemek istedim ben de. Evet vajinam da hissiz değildi ama bütün zevk sanki o bölgeye dokununca çözülecek gibi hissediyordum. Eşime de bunu söyledim, zevkten uçmanın yolu varmış denesek mi dedim hatta deneyelim bakalım dedi ve sonuç müthişti. Kendisi de içimdeyken bu dokunmayı yaptığımız için içeriden yaşadığım kasılmaları hissetmek ona da zevk verdi. Şimdi her ilişkide bir rutine dönüştü. Hatta bu dokunmayı bazen o yapıyor ama istediğim ritmi ben daha rahat yakalayabiliyorum.