Ofisteyim ve kahkaha atıyorum :) :)Böyle... nasıl anlatılır ki bilemedim şimdi.
Mesela ben azer bulbul gibi oluyorum?
Ya da 3310 telefon gibi titriyorum.
Herif de beni elektrik çarpıyor yahut krize girdi korkusu ile salı veriyor
5 dk dır sesli gülüyorummmmmBöyle... nasıl anlatılır ki bilemedim şimdi.
Böyle... nasıl anlatılır ki bilemedim şimdi.
Hahah kızlarEvet daha zevkli ben önceden hep klitoral orgazm yaşıyordum vajinal orgazmı keşfedince klitoral çok yavan gelmeye başladı ama cevremde evli olan kadınlar vajinal orgazmı binde bir yaşarsın vs diyorlar bu da kafami karıştırdı her ilişkide nasıl yaşıyorum demekki benimki vajinal orgazm değil diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm baya baya o yani
nasıl keşfettiniz bunu peki siz ekstra ne yaptınızHahah kızlarEvet daha zevkli ben önceden hep klitoral orgazm yaşıyordum vajinal orgazmı keşfedince klitoral çok yavan gelmeye başladı ama cevremde evli olan kadınlar vajinal orgazmı binde bir yaşarsın vs diyorlar bu da kafami karıştırdı her ilişkide nasıl yaşıyorum demekki benimki vajinal orgazm değil diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm baya baya o yani
nasıl keşfettiniz bunu peki siz ekstra ne yaptınız
O zaman da eşim titriyor (korkudan)Ne güldüm ya Allah iyiliğinizi versinpeki orgazm yaşamadığınızda nasıl oluyorsunuz çok merak ettim gerçekten
Ya ben ilişki sırasında klitorise dokunuyorum oyle cok daha kolay oluyorum sonlarda elimi çekiyorum hatta yanlış bi şey mi bu sizce kızlar
Klitoral orgazm beni sinirli ve gergin yapıyormuş onu anladım vajinal orgazm yaşadığımdan beri pamuk gibiyim