Vajinal orgazm

Ya ben ilişki sırasında klitorise dokunuyorum oyle cok daha kolay oluyorum sonlarda elimi çekiyorum hatta yanlış bi şey mi bu sizce kızlar
Benim de yönetimim bu. Çok okudum çıkardığım sonuç vajinal ve klitoral diye bir ayrımın olmadığı, ikisinin aslında birbirine bağlı olduğu. Hakikaten o duyarlılığı yakalayıp ilişkiye devam edince vajinal de oluyorum diye düşünüyorum.

Benim de yönetimim bu. Çok okudum çıkardığım sonuç vajinal ve klitoral diye bir ayrımın olmadığı, ikisinin aslında birbirine bağlı olduğu. Hakikaten o duyarlılığı yakalayıp ilişkiye devam edince vajinal de oluyorum diye düşünüyorum.
Aynen cunku orada da aynı sekilde vajinada da haz hissediyorum zaten en iyi bosalma yöntemlernde erkegin klitorise baskınyaptıgı yöntemler

Özel olmazsa çekinmiyor musun?İcimden bunu yapmak benim de geliyor ama çekiniyorum nedenini bilemiyorum

ben elimi çekmiyorum vallahi allah ne verdiyse kolum bizzat kopuyor 😂 bide ikimizde göbuşlüyüz arada sıkışıyor elim falan diyorum şu göbeğini az çek işim var 😂 biz hep guluyoruz ya o esnada şehvetten çok kahkaha var bizee bence ben o yuzden vajinal yaşayamıyorum 😂😂
Canımcım bunu ne zaman yapmaya başladın.2 senelik evliyim ben başlarda hiç aklıma gelmedi ama benim de içimden dokunmak geliyor ama çekiniyorum.Hayır niye çekiniyorum onu bilmiyorum😢Eşimin hoşuna gitmezse diye düşünüyorum galba

Kadinlar üst tarafta oldumu pozisyon olarak, vajinal rahatlama cok daha kolay :) ben hic iliski esnadinda, dokunmam klitorisime.. vajinal bosalma coooook daha zevkli

Özel olmazsa çekinmiyor musun?İcimden bunu yapmak benim de geliyor ama çekiniyorum nedenini bilemiyorum
Açıkça yazacağım 🙈
Oral yaptığında veya birleşme öncesi sürtünmeler yaşandığında klitoristen aldığım zevkin kendisi de farkındaydı. Sonra galiba yine burada okudum bu şekilde yapanları denemek istedim ben de. Evet vajinam da hissiz değildi ama bütün zevk sanki o bölgeye dokununca çözülecek gibi hissediyordum. Eşime de bunu söyledim, zevkten uçmanın yolu varmış denesek mi dedim hatta deneyelim bakalım dedi ve sonuç müthişti. Kendisi de içimdeyken bu dokunmayı yaptığımız için içeriden yaşadığım kasılmaları hissetmek ona da zevk verdi. Şimdi her ilişkide bir rutine dönüştü. Hatta bu dokunmayı bazen o yapıyor ama istediğim ritmi ben daha rahat yakalayabiliyorum.

Açıkça yazacağım 🙈
Oral yaptığında veya birleşme öncesi sürtünmeler yaşandığında klitoristen aldığım zevkin kendisi de farkındaydı. Sonra galiba yine burada okudum bu şekilde yapanları denemek istedim ben de. Evet vajinam da hissiz değildi ama bütün zevk sanki o bölgeye dokununca çözülecek gibi hissediyordum. Eşime de bunu söyledim, zevkten uçmanın yolu varmış denesek mi dedim hatta deneyelim bakalım dedi ve sonuç müthişti. Kendisi de içimdeyken bu dokunmayı yaptığımız için içeriden yaşadığım kasılmaları hissetmek ona da zevk verdi. Şimdi her ilişkide bir rutine dönüştü. Hatta bu dokunmayı bazen o yapıyor ama istediğim ritmi ben daha rahat yakalayabiliyorum.
Ya ben eşim üstte klitorise dokudugumda cok hoşlanıyorum ben üste cıktıgımda cok daha ugrastırıcı oluyor gibi

Canımcım bunu ne zaman yapmaya başladın.2 senelik evliyim ben başlarda hiç aklıma gelmedi ama benim de içimden dokunmak geliyor ama çekiniyorum.Hayır niye çekiniyorum onu bilmiyorum😢Eşimin hoşuna gitmezse diye düşünüyorum galba

Ya canım ben 1 yıllık evliyim. Ama eşimle biz cinsellik konusunda çok rahat davranırız, helal olan biçimde tabikide. Ben kendim sordum direk hani erkekler zevk alıyor ama ben alamıyordum vajinal olmuyordu. Hani sadece erkekler içinmi bu dedim. Açik bir şekilde çekinmeden. Oda yani tabi erkekler izlediği için çok daha iyi biliyor bu tarz şeyleri. Dedi yani böyle böyle diye sonra onu denedik. Oldu yani. Ama hala vajinal yaşamadım ben yani uyarılıyorum ama kloriste dokunmadan zevk alamıyorum. Sanada benim gibi sormanı öneririm sonuçta eşin yani. Ve erkekler kadının yatakta çekinmesinden ziyade açık sözlü olmasını sever. İstediğini söyle yani neyi seviyosan açık sözlü ol

Benim eşim de şikayetçi takviye yapmamdan 😅, ona bari karışmasalar ya

ay aynen ya sinir oluyorum. bide tutturmuş gözlerini kaçırma gözüme bak diye o işi yaparken tamam eyvallah bakiyorum yaparken ama bi yandan bakarken dağılıyorum dikkatim kaciyo, kacincada uzun suruyo sinirleri bozuluyo hadi ben motor muyum diyo tamamen şehvetim kopuyo. 😂

Açıkça yazacağım 🙈
Siz konuşabiliyorsunuz ben çok konuşamıyorum hani şundan zevk alıyorum şöyle böyle.O da hatta bence zevk aldığı şeyleri pek söylemiyor.Normalde iletişimimiz güzel ama yatakta değil demek ki.Ne güzel siz konuşuyorsunuz.Ben de bu durumu çözeceğim

X