- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.382
- 798
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Biraz daha uğraş, bu arada bu bir sağlık sorunu olduğu için isteğin dışında gelişenler için gusul almayabilirsin diye düşünüyorum. Ama kontrol etmeye başka şeylere odaklanmaya çalış, soğuk su etkili olabilir, geldiğini hissettiğinde taharet almayı deneAraştırdım ama hiç bir şey anlamadım ingilizce kitap okur gibi bir ifade
Mesaj bölümüne bakabilir misinBiraz daha uğraş, bu arada bu bir sağlık sorunu olduğu için isteğin dışında gelişenler için gusul almayabilirsin diye düşünüyorum. Ama kontrol etmeye başka şeylere odaklanmaya çalış, soğuk su etkili olabilir, geldiğini hissettiğinde taharet almayı dene
Çok normal kimseyle birlikte olmadığın için bende de oluyordu o ilişki yaşayınca geçti.Libidoyla alakalı bir durum bu.Günlük yaşantını aşırı olumsuz yönde etkiliyorsa doktora danış.Günde 3 4 kez ama
Sokakta duvarlara falan da yazsın bari belki görmeyen kalmıştırAy tamam anladık poponuzdan oluyorsunuz
RahatladımÇok normal kimseyle birlikte olmadığın için bende de oluyordu o ilişki yaşayınca geçti.Libidoyla alakalı bir durum bu.Günlük yaşantını aşırı olumsuz yönde etkiliyorsa doktora danış.
bana bu konuda msj atabilir misinizBu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonraklitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
Çok normal kayganlaştırıcı kullanın eşinizin zevk aldığı pozisyon için ama o pozisyonu sürekli yapamaz yani.Ve büyük ihtimalle sadece o hareketle boşalamazsınız.Sizin zevk aldığınız pozisyon direk g spot a vurduğu içindir.En kolay yolu ön sevişmeyi uzatmak ve sizin bir kere boşalmanız ondan sonra daha kolay olur ritmi yakalamanız.Vajinal zevk icin ne yapmamız lazım cidden bilmiyorum. Erkek ve kadın iliski sırasında bambaşka şekillerden zevk alıyor. Mesela eşim penisi vajinamdan çok cıkartmadan hızlı hızlı içinde git gel yapıyor titretiyor gibi oluyor ve aşırı zevk alıyorum ama çok yorucu bir hareket olduğu icin uzun süre yapamıyor ve orgazm olamıyorum. Ama eşim de tam tersi penisi vajinamdan Baya bi çıkarıp tekrar içeri sokunca zevk Aldığını söylüyor ama bana da o zevk vermiyor acıyoe gibi oluyor . Bu arada 4 kere yaptık sadece daha yeni vajinismusu yendimsizde de benzer durum yaşayan var mı acaba
Bana da mesaj atabilir misiniz yardım içinBu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonraklitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
5 yıllık ilişkim var 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyoruz . Ama bir kere bile ilişki sırasında olamadım. Zamanla mı oluyor acaba? İlişkiye ilk başlandığı zaman hafif bir zevk alıyorum daha sonraları süre uzadıkça konudan uzaklaşıyorum bitmesini bekliyorum resmen ve bu beni çok üzüyor sorun bende mi diye.4 yıllık evliyim ilk başlarda bende sizin gibiydim üstte ben olunca olabiliyordum şuna artık normale döndü her türlü oluyor bazen zamanla eşler daha iyi birbirini tanıyor sanırım eşim beni bekliyor aynı anda oluyoruz artık çoğu zaman
Başlangıçta zevk alıyorsan ve süre uzunsa öğreneceğin şeyler var demektir. Burada orgazm konulu çok başlık var, onlara bak. Kegel egzersizi ve cinsellik diye bir konu da var. Onları bir tara. Odaklanma sorunun vardır ya da zevk aldığın şeyleri partnerin henüz bulamamıştır. Bunların üzerine eğil5 yıllık ilişkim var 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyoruz . Ama bir kere bile ilişki sırasında olamadım. Zamanla mı oluyor acaba? İlişkiye ilk başlandığı zaman hafif bir zevk alıyorum daha sonraları süre uzadıkça konudan uzaklaşıyorum bitmesini bekliyorum resmen ve bu beni çok üzüyor sorun bende mi diye.
Ben de alttayken daha fazla zevk alıyorum, kişiden kişiye değişen şeyler bunlar. Üstte kontrol sizde olduğunuz için keyif aldığınız hareketleri daha rahat yaparsınız. O yüzden tercih ediliyoralla alla. herkes üstte daha zevk alırsın demiş ama ben altta olduğum üzerime komple yüklendiği pozisyonda en çok zevk alıyorum. ben de var herhalde bi gariplik
Kişiye partnerinize göre değiştiğini düşünüyorum. Kendinizi şartlamadan yapmak en zevklisi bencealla alla. herkes üstte daha zevk alırsın demiş ama ben altta olduğum üzerime komple yüklendiği pozisyonda en çok zevk alıyorum. ben de var herhalde bi gariplik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?