- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Bu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonraklitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
Rica etsem bana da bı anlatsaniz 10 sene olduda hiç bilmiyorumBu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonraklitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
doktorunuz vermiş işte alıp kullansanızaAynı sorun bendede var cinsel ilişki sırasında bir an zevk aliyomusum gibi oliyor sonra gidiyor bosalamiyorum hiç doktora giittim enfeksiyon var dedi reçete yazdi fitil ama alamadım kullanan varmı fitili hangisini kullandınız bende eczaneden alayım
Kullanmaya başladım bakalım ise yaricakmıdoktorunuz vermiş işte alıp kullansanıza
Banada mesaj atabilirmisimizBanada mesaj atabilirmisimiz
Fitil ne alakaya başından atmak için bence yani senin sorunun uzunsüreden berimi var yeni olan bişeymiKullanmaya başladım bakalım ise yaricakmı
Uzun süredir var şöyle diyeyim 4, 5 sendir bitmeyen akıntı problemim vardı kötü kokulu fln cinsel ilişki de aynı şekilde yanma fln oluyordu bunuda doktora söyledim tek bir doktora da gitmedim yani utrasyinla Altan muane yaptı enfeksiyon varmışFitil ne alakaya başından atmak için bence yani senin sorunun uzunsüreden berimi var yeni olan bişeymi
Banada yazarmisinizRica etsem bana da bı anlatsaniz 10 sene olduda hiç bilmiyorum
Bende çok istekliysem bosalamiyorum.ama isteksizsem bosaliyorum. ....Arkadaslar direk konuya girmek istiyorum. 3 yildir evliyim cinsel iliskimizde hicbir problem yok. Uyumumuz guzel esim anlayisli isteklerimiz karsilikli herhangi bir aci falan hissetmiyorum hersey normal anlayacaginiz fakatkusura bakmayin biraz ozel olacak ama bo.alamiyorum. surtunme yoluyla oluyor fakat iliskiye girdigimizde olmuyor. Gayet rahatim gayet istekliyim ama olmuyor. Hep olmus gibi rol yapiyorum. Nedeni ne olabilir ?
Daha uzun sürer bayanda. Ve bazı bayanlar bu konuda çok dikkati dağılabilir. Benim öyleydi. Anlık kötü birşey yapsa en son noktada olsa anında başa sarardım. Üste olmayı deneyin. Eşiniz ön sevişmeyi uzatsın. Bazı kadınlar erkeğin ses veya nefeside aynı şekilde orgazm için iyi gelebiliyor.Arkadaslar direk konuya girmek istiyorum. 3 yildir evliyim cinsel iliskimizde hicbir problem yok. Uyumumuz guzel esim anlayisli isteklerimiz karsilikli herhangi bir aci falan hissetmiyorum hersey normal anlayacaginiz fakatkusura bakmayin biraz ozel olacak ama bo.alamiyorum. surtunme yoluyla oluyor fakat iliskiye girdigimizde olmuyor. Gayet rahatim gayet istekliyim ama olmuyor. Hep olmus gibi rol yapiyorum. Nedeni ne olabilir ?
peki artık normal ilişkide de olmaya başladınız mı8 yıllık evli biri olarak orgazmın zirvesini durexin uyarıcı vibratörüyle tanışmamla yaşadım bu sorunu yaşayan tüm kadınlara şiddetle tavsiye ediyorum meraklısına tam ismi durex delight bullet vibratör
Evet oda çok rahat olmaya başladıpeki artık normal ilişkide de olmaya başladınız mı
Kocandan ayrıl ve vibratör al.Arkadaslar direk konuya girmek istiyorum. 3 yildir evliyim cinsel iliskimizde hicbir problem yok. Uyumumuz guzel esim anlayisli isteklerimiz karsilikli herhangi bir aci falan hissetmiyorum hersey normal anlayacaginiz fakatkusura bakmayin biraz ozel olacak ama bo.alamiyorum. surtunme yoluyla oluyor fakat iliskiye girdigimizde olmuyor. Gayet rahatim gayet istekliyim ama olmuyor. Hep olmus gibi rol yapiyorum. Nedeni ne olabilir ?
Yanliz degiliz 6 yıldır orgazm nedir bilmem.burda okuyim gelde yasa amaaan neyse isteBizde 2 yıldır evliyiz bende bir kere bile vajinal orgazm olmadım tek benim sanıyordum yalnız olmadığıma sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?