Vajinal Orgazm sorunu !?!

Rica etsem bana da bı anlatsaniz 10 sene olduda hiç bilmiyorum

Aynı sorun bendede var cinsel ilişki sırasında bir an zevk aliyomusum gibi oliyor sonra gidiyor bosalamiyorum hiç doktora giittim enfeksiyon var dedi reçete yazdi fitil ama alamadım kullanan varmı fitili hangisini kullandınız bende eczaneden alayım

doktorunuz vermiş işte alıp kullansanıza

Fitil ne alakaya başından atmak için bence yani senin sorunun uzunsüreden berimi var yeni olan bişeymi
Uzun süredir var şöyle diyeyim 4, 5 sendir bitmeyen akıntı problemim vardı kötü kokulu fln cinsel ilişki de aynı şekilde yanma fln oluyordu bunuda doktora söyledim tek bir doktora da gitmedim yani utrasyinla Altan muane yaptı enfeksiyon varmış

Bende çok istekliysem bosalamiyorum.ama isteksizsem bosaliyorum. ....ne yaman bir çelişki bu .sebebini de merak ediyorum

Daha uzun sürer bayanda. Ve bazı bayanlar bu konuda çok dikkati dağılabilir. Benim öyleydi. Anlık kötü birşey yapsa en son noktada olsa anında başa sarardım. Üste olmayı deneyin. Eşiniz ön sevişmeyi uzatsın. Bazı kadınlar erkeğin ses veya nefeside aynı şekilde orgazm için iyi gelebiliyor.

Merhaba ben 16 yildir sex yapiyorum 2 kere bile olmadim nasil badardin anlatir misin gercekten cok istiyorum. Çünkü sevisirken kendime dokunmadan rahatkayamiyorum

vajinal boşalma ile klitoris aynı diyor iseniz siz vajinal boşalmamıssınız demektir. Kesinlikle aynı değil vajinal boşalmanın verdiği zevk çok yüksek

Kocandan ayrıl ve vibratör al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…