- 5 Ağustos 2021
- 1
- 0
- 31
- Konu Sahibi ozlemsss381
Merhaba ben mesaj atılan kısmı bulamadım siz bana mesajla yardımcı olabilir misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna katılıyorum o an kafamda boşalcam dediğim an geliyor herseferinde böyle oluyor kendimi ona yoğunlaştırdığımdaOlaya konsantre olunca oluyor aklından başka seyler geçerken kesinlikle olmuyor. Islanmak fln yeterli değil... Çünkü fizyolojik bir olay değil bence.tamamenpsikolojik. 7 senelik tecrübeli bir ablanız olarak diyorum
Yardımcı olur musunuz lütfenBu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonra klitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
Ayrı konu da açmışsınız ama siz sorununuzu vajinal orgazm zannediiyorsunuz, sorununuz fazla mastürbasyon. Yaşadığınız şey de vajinal orgazm değil büyük ihtimal klitoral orgazm. Fazla mastürbasyon Bi zaman sonra tatmin etmemeye, yetmemeye başlayabilir. Evlendiğinizfe gerçek ilişkiden zevk almamaya da sebep olabilir. Kafanızı başka şeylerle meşgul edip azaltmanın lazımBekarlıkta vajinaldan orgazmı olmakla nasıl başa çıkılır?
Her gün mastürbasyon yapmıyorum çok şükür ama her yalnız kaldığım an oluyor ayda 4 5gün bazen daha az ama isteklenikce aşırı oluyor ve mastürbasyon yapar yapmaz sulanma oluyor bende yapmak istemiyorum ama rahatlatıyor bazen.Ayrı konu da açmışsınız ama siz sorununuzu vajinal orgazm zannediiyorsunuz, sorununuz fazla mastürbasyon. Yaşadığınız şey de vajinal orgazm değil büyük ihtimal klitoral orgazm. Fazla mastürbasyon Bi zaman sonra tatmin etmemeye, yetmemeye başlayabilir. Evlendiğinizfe gerçek ilişkiden zevk almamaya da sebep olabilir. Kafanızı başka şeylerle meşgul edip azaltmanın lazım
Bununla başa çıkmanız gerektiğini düşünmüyorum, ayda 4 5 kez de çok değil, bence durumunuzda sağlıksız bir şey yokBekarlıkta vajinaldan orgazmı olmakla nasıl başa çıkılır?
Günde 3 4 kez amaBununla başa çıkmanız gerektiğini düşünmüyorum, ayda 4 5 kez de çok değil, bence durumunuzda sağlıksız bir şey yok
E bunlar normal şeyler, konunuz da günde 4-5 kez demiştiniz ona istinaden yorum yaptımHer gün mastürbasyon yapmıyorum çok şükür ama her yalnız kaldığım an oluyor ayda 4 5gün bazen daha az ama isteklenikce aşırı oluyor ve mastürbasyon yapar yapmaz sulanma oluyor bende yapmak istemiyorum ama rahatlatıyor bazen.
Günde 3 4 kez amaBununla başa çıkmanız gerektiğini düşünmüyorum, ayda 4 5 kez de çok değil, bence durumunuzda sağlıksız bir şey yok
Dm ye bakabilir misinE bunlar normal şeyler, konunuz da günde 4-5 kez demiştiniz ona istinaden yorum yaptım
Ay çok yaşayın emi, çok güldüm ya uzun zamandır böyle içten gülmemiştimAy tamam anladık poponuzdan oluyorsunuz
"Sürekli Cinsel Uyarılma Sendromu | Köşe Yazıları" Sürekli Cinsel Uyarılma Sendromu | Köşe YazılarıGünde 3 4 kez ama
Evet ama neyden oluyor ki?"Sürekli Cinsel Uyarılma Sendromu | Köşe Yazıları" Sürekli Cinsel Uyarılma Sendromu | Köşe Yazıları
Yaşadığın bu olabilir mi, bu bir sağlık sorunu, daha önce bir kız bunun için konu açmıştı ama çözüm bulamadı diye hatırlıyorum
Onu da sen araştır, ben ayrıntısını bilmiyorum. Zor bir durumEvet ama neyden oluyor ki?
Araştırdım ama hiç bir şey anlamadım ingilizce kitap okur gibi bir ifadeOnu da sen araştır, ben ayrıntısını bilmiyorum. Zor bir durum