Vajinal Orgazm sorunu !?!

Ah ah ama keşke evli olsak da sözümüz dinlense. Bekar olunca sanki ahlaksız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorlar.

Geçen 2 arkadaşıma söyledim güya mühendisiz hani okuyan kesimiz. Ama hiç bir şey bilmiyorlar. Bilmemelerine kızmıyorum bu normal, ama kızdığım şey en ufak bir çabalarının olmaması ve bunu erkeğin görevi olarak görmeleri. Sonra da biz öyle kızlardan değildik de ondan bilmiyoruz demeleri
Kamuflaj bu, eksikliklerini böyle kapatıyorlar. Maalesef toplum baskısının sonuçları bunlar

Siz üstte olursanız eğer daha kolay orgazm olursunuz.. zaten emin ol kadınların %90 nı klitoris orgazmı oluyor.. vajinal orgazm olan bence çok az
Eğer erkek uzun oral seks yaparsa ancak vajinal ve g noktası orgazmı olur hatta birleşik orgazm Ben cok isteksiz olmamama rağmen eşim inatla yapınca zevk aldıkça acıldım böyle yapınca sırayla ve veya orgazm Daha fazla ayrıntı yazmayım ceza almayım sonra 🤗

Ah ah ama keşke evli olsak da sözümüz dinlense. Bekar olunca sanki ahlaksız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorlar.

Geçen 2 arkadaşıma söyledim güya mühendisiz hani okuyan kesimiz. Ama hiç bir şey bilmiyorlar. Bilmemelerine kızmıyorum bu normal, ama kızdığım şey en ufak bir çabalarının olmaması ve bunu erkeğin görevi olarak görmeleri. Sonra da biz öyle kızlardan değildik de ondan bilmiyoruz demeleri
Kadın erkek bilmeyene bilmiyorsun dersen senden kötüsü olmaz olmus malesef canım

Islaniyorsa nasıl orgazm olmuyorsun merak ettim

Bende aynı dertten muzdarip durumdayim. 2 sene ye yakın zamandır evliyim ama daha 1 kere bile vajinal orgazm olamadim. Klitoris orgazm hep oluyor ama maalesef vajinal hiç olmadı ıslaklık fazlasıyla oluyor hatta zevk de alıyorum ama sonuca ulaşamadım bizde o yüzden klitoris orgazm olup bitiriyoruz. Zamanla olacağına inanıyorum açıkçası ben çünkü çoğu yazıyı okudum bu konuyla ilgili baslarda degilde bı kaç sene sonra olmuş çoğu kadin. Tek merak ettiğim şey iki orgazm arasında bı fark var mi. Yoksa bostan yere yormayalim kendimizi 😂
Yazdım canım az önce forumda fikrimi

Arkadaşlar bu videoyu izleyin önemli.

Vaktiniz yoksa 6:42 den sonrasını izleyin.

Kadın her şeyi erkekten beklemek yerine kendi boşalmasının sorumluluğunu almalıdır diyor..

Bunu çok görüyorum. Daha geçen 2 arkadaşıma söyledim daha klitorisi bilmiyor masturbasyonu bilmiyor
evlenince erkeğin gerekeni yapmasını hatta onu uçurmasını bekliyorlar. Rıza verirken acaba ne olacağını biliyorlar mı? Vajinumus olmasınlar diye uğraşıyorum üstünü örtmeye çalışıyorlar.

Kimden öğreneceklerse öğrensinler artık benden bu kadar..

Ayrıca başka bir videoda da klitorisin aktif kalması için haftada 2 uyarılması gerektiğinden bahsediyor. Bu şekilde hassaslık kazanırmış.

Aynen canım 👍

Bu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonra 😂 klitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi 😂 ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
Merhaba acaba bana da yazabilir misiniz?

Konunun tamamını okusanız böyle bana da yazar mısınız diye sormazdınız, bu nasıl bir kafa ya, uluslar arası istihbarat servisi sanki. Bana da yaz bana da yaz 🤣🤣🤣🤣🤣
Vallahi bende anlamadım özelden yazın diyecegime bin pişman oldum 🤦🤦 nasıl bir akılsızlık yapmışım dedim 🤦 kizlar bam yemem umarim genelde ustteyken oluyor ve bence bacak açıklığıyla da çok ilgisi var. Mesela koltuk yada herhangi bi yerdeyken olmuyor yataktayken oluyor hep. Üstte mümkün oldukça eşinize doğru egilin ve kendi ritminizi bulun. Hem klitoris de uyarılıyor bu sayede hem de vajinal orgazm da olmuş oluyorsunuz

Vallahi bende anlamadım özelden yazın diyecegime bin pişman oldum 🤦🤦 nasıl bir akılsızlık yapmışım dedim 🤦 kizlar bam yemem umarim genelde ustteyken oluyor ve bence bacak açıklığıyla da çok ilgisi var. Mesela koltuk yada herhangi bi yerdeyken olmuyor yataktayken oluyor hep. Üstte mümkün oldukça eşinize doğru egilin ve kendi ritminizi bulun. Hem klitoris de uyarılıyor bu sayede hem de vajinal orgazm da olmuş oluyorsunuz
Bundan ban yemezsin, erotik öykü değil taktik sonuçta, ben de çok yazdım böyle taktikler, çekinme yazmaktan, abes dil kullanmamak esas

Bundan ban yemezsin, erotik öykü değil taktik sonuçta, ben de çok yazdım böyle taktikler, çekinme yazmaktan, abes dil kullanmamak esas
Valla daha nasıl anlatıyım olayı bilmiyorum da bence on sevisme de önemli arkadaşlar. Ama küçük bı çocuğumuz var bazen ön sevişmeye zaman olmuyor😂 direk konuya geçiş olduğunda da vajinal orgazm olabiliyorum. Önemli olan o anda gerçekten istemek ve illa orgazm diye olaya bakmamak lazım , ten uyumu da önemli, ama bence bacak açıklığı da önemli yani bende öyle oldu

Önceki mesajlara baktım. 1 saat boyunca cinsel ilişki yaşadıklarını yazmış bir kullanıcı. Bu süre fazla uzun. İdeal olan 10-15 dk. İlk 5 dakikasını ön sevişmeye ayırın. Partnerinizle birbirinize dokunun. Mümkünse 69 dediğimiz pozisyonda birbirinize oral seks yapın. Ben kendim çoğunlukla üsteyken boşalıyorum. G noktam sol tarafta, sürekli oraya baskı yapıyorum. Kaslarımı sıkıyorum. Sadece sekse konsantre oluyorum. kafanızın hiçbir şeyle meşgul olmaması şart. Karnım ne çok tok, ne çok aç oluyor. Fiziksel olarak gün içersinde çok yorulmamaya dikkat ediyorum. Loş ışık kullanıyorum. Boşalırkende idrara benzer ama kokusuz ve renksiz bir sıvı ile fışkırıyorum. İnşAllah hanım arkadaşlarıma yardımım olur 🙏🏻
Ablacım sen aşmışsın bravo 😃 ben yeni evliyim ancak oral yapınca oluyorum ondada fışkırmak deyimini kullanamam 😃 tabiki vajinal orgazm denemeyimlemek isteriz ama bencede bu kafada bitiyor rahat olmak dediğiniz gibi loş ışık ve ortam kadını rahatlatan şeyler

Valla daha nasıl anlatıyım olayı bilmiyorum da bence on sevisme de önemli arkadaşlar. Ama küçük bı çocuğumuz var bazen ön sevişmeye zaman olmuyor😂 direk konuya geçiş olduğunda da vajinal orgazm olabiliyorum. Önemli olan o anda gerçekten istemek ve illa orgazm diye olaya bakmamak lazım , ten uyumu da önemli, ama bence bacak açıklığı da önemli yani bende öyle oldu
Aciklamaniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Keşke sizinle konuşma imkanım olabilse idi. Bu arada bayramınız kutlu olsun eşiniz ve evladınız ile nice bayramlara inşallah.

Bundan sonra bu konuyla ilgili hiç bir özel yazismaya donmuycem yada bu konuya burdan bişey yapmiycam durduk yere hesabım pasif hale geldi. Şikayet etmiş birisi yardımcı olmakta suç kesinlikle cevap vermiycem lütfen mesaj atmayın bu konuyla ilgili. Genel olarak yazıyorum şahsi algilanmasin. Şikayet eden kimse de inşallah hiç çözülmez sorunu 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bundan mi bilmiyorum da hesabım bamlandi kaç gündür pasifti şikayet eden bı gereksiz çıkmış aradan
Bundan olamaz bence, çünkü dediğim gibi ben de çok taktik verdim. Ban sebebiniz mesaj olarak gönderimiştir özel mesaj kutunuza, ona bakın, bu konudansa da başınfan beri takip ediyorum abes bir yazınızı görmedim, hata olmuş olmalı

X