Vajinal mantarda kesin kurtulan varmı?

Insallah normal dogum yaparsin da gecer obur turlu uzun suruor bn hep g string gyen biryim surekli tekrarlardi birncaresini bulamamistm tangadan die dusundm ki oyle de demisti k dogumcu dogmdan snra gecti masallah 10 yildir tik yok

ben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustu

piyasada kullanmadığım ilaç kalmadı..tüm mantar ilaç ve fitillerinin kremlerinin aşinasıyım hepsinin ne kadar süre işe yaradığını vs hepsini biliyorum. Çocukluğumdan beri uğraşıyorum öyle 3-5 yıl bile değil yani Gayet umutsuzum sadece bir şey bende işe yarıyor o da maliyetli. Ben de öğrenebilir miyim bu yöntemi acaba bende işe yararsa herkeste yarar bence :/

Bakin atayım çok istiyorsanız koca karı yöntemi ama ters teper diye de korkuyorum açıkçası ben cesaret edip yaptım evet ise yaradı ama ne kadar doğru bilmiyorum herkeste ise yaramayabilir

Bakin atayım çok istiyorsanız koca karı yöntemi ama ters teper diye de korkuyorum açıkçası ben cesaret edip yaptım evet ise yaradı ama ne kadar doğru bilmiyorum herkeste ise yaramayabilir

olsun koca karı yöntemlerini de denedim ama üşendim devam etmedim..bana da iletirseniz sevinirim araştırırım hiç değilse

Merhaba bende yıllardan beri kurtulamıyorum bu mantar dan birsürü doktora gidip farklı hap fitil krem iğne kullandım ama geçmedi bende ögrenmek isterim o yöntemi koca karı ilaçları genelde işe yarıyor tecrübe edinilmiş bilğiler

Merhaba acaba iyileşebildiniz mi? Fatma hoca tedavi edebildi mi sizi?

Nasıl oldunuz iyilestiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…