- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Ne illet birseymis anlamadım şekerden dolayi büyük ihtimalle bazen dayanılmaz ağrı çekiyorum sizin gittiğiniz doktor ne diyor peki bu durumaBende hamileyim 25+5 oldum ve sürekli bir sancım var belim ağrıyor ayaklarım ağrıyor fitil krem kullanıyorum ama tam tersi daha da ilerledi
Yeşil sabun derken hakiki defne yaprağı sabununu kastetmiştir ama hangisi hakiki defne sabunu bilemeyebiliriz aksi halde sabun tam bir enfeksiyon arttırıcıymış. Ben zamanında az araştırmadımHer doktor farklı söylüyor ben de artık çıldırma derecesine geldim benim doktorda kesinlikle su ile temas etme sabun kullanma diyor kullanmadigim halde tekrarliyor
Ben de tam tersi en büyük faydayı sirkeden gördüğümü düşünüyorum. Mantar enfeksiyonunun en şiddetli zamanında ilk sirkeye başladım. ilk yıkayışımda yarım saat kaşınan yerleri yaktı ama sabah bi kalktım inanılmaz iltahap dökülmüştü. 2 günden sonra yanma azalmaya başladı. sonrasında krem ve ilaca da başladım. Ben de öyle oldu ama başkası faydasını ne kadar görür bilemem tabi.Ben de gecen gun vajina bakimi ile ilgili bir yazida okumustum. Kesinlikle sirke ile temas ettiemeyin diyordu.
Banada yazarmısınben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustu
Ne illet birseymis anlamadım şekerden dolayi büyük ihtimalle bazen dayanılmaz ağrı çekiyorum sizin gittiğiniz doktor ne diyor peki bu duruma
Demekki insandan insana degisiyor ben de bilemedim simdi. Gecmis olsun. Psikolojik midir nedir bende de bugun bir agri, kasinma vs başladı. Ins olmam :))Ben de tam tersi en büyük faydayı sirkeden gördüğümü düşünüyorum. Mantar enfeksiyonunun en şiddetli zamanında ilk sirkeye başladım. ilk yıkayışımda yarım saat kaşınan yerleri yaktı ama sabah bi kalktım inanılmaz iltahap dökülmüştü. 2 günden sonra yanma azalmaya başladı. sonrasında krem ve ilaca da başladım. Ben de öyle oldu ama başkası faydasını ne kadar görür bilemem tabi.
Ne illet birseymis anlamadım şekerden dolayi büyük ihtimalle bazen dayanılmaz ağrı çekiyorum sizin gittiğiniz doktor ne diyor peki bu duruma
Bir an önce baktım canım ihmal etme baktirmisken birde troit hormon testi iste doktordan onada baktır ben çok tedavi gördüm önceden canım geçen sene ucuzlerim düştü Bu troit hormonları yüzündenBugün şekerime bakılacak di gitmedim canım şeker yükselince iyileşme zor oluyor muş farklı bir tedavi uygulayacağım dedi
Canm bendede çok sık oluyor mantar ve bu ay adetime 9 gün kala damla damla 7 gündür kahverengi kanamam oluyor anlamış değilim netten biraz araştırdım mantardanda olabiliyormus benim ilk defa başıma geldi dogrumu bilmiyorumLütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
geçen gün doktordan duydum tv de bilindik bi program isim vermiyim reklam olmasın iç camasirini isterseniz 90 dereceye atın mantar ölmez dedi .mantarı olanlar iç çamaşırını ya kaynat acak saatlerce suda yada yenisini alacak ben onu yapıcam bu sefer eskilerini atıcam ..Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
Ben de merak ettim .yazarsanız sevinirimben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustu
Bir an önce baktım canım ihmal etme baktirmisken birde troit hormon testi iste doktordan onada baktır ben çok tedavi gördüm önceden canım geçen sene ucuzlerim düştü Bu troit hormonları yüzünden
Evet canım büyük ihtimale benim troit hormonları şeker düzeyini etkilemiş gizli şeker bozulmustu bütün vücudu etkiliyor troit hormonları çünkuBenim tiroid yüksek zaten ondan mı der sin
Mantar Enfeksiyonu testleri oluyor onlara baktır en iyi doktor bilir canım çok kötü bir illet bikere yakalandımi bırakmıyor bu ya kremle ancak rahatlıyorum hafta içine randevu aldım başka doktora gideceğim bendeCanm bendede çok sık oluyor mantar ve bu ay adetime 9 gün kala damla damla 7 gündür kahverengi kanamam oluyor anlamış değilim netten biraz araştırdım mantardanda olabiliyormus benim ilk defa başıma geldi dogrumu bilmiyorum
Klozet kullanilmamasi gerekiyormus birde normal wclere girilmesi gerekiyormus benim inan denemedigim yöntem kalmadı ama tezeliyor nasıl birşeyse bilmiyorumgeçen gün doktordan duydum tv de bilindik bi program isim vermiyim reklam olmasın iç camasirini isterseniz 90 dereceye atın mantar ölmez dedi .mantarı olanlar iç çamaşırını ya kaynat acak saatlerce suda yada yenisini alacak ben onu yapıcam bu sefer eskilerini atıcam ..
suan benimde yeniliyor tam geçiyor diyorum krem kullanıyorum 1 hafta snra hop tekrar çıkıyor kasiniyon birde durmadan geçen sene doktorum vajinal fitil vermişti 1 sene filan olmadı smdi gene başladıKlozet kullanilmamasi gerekiyormus birde normal wclere girilmesi gerekiyormus benim inan denemedigim yöntem kalmadı ama tezeliyor nasıl birşeyse bilmiyorum
Bende de sürekli tekrarlıyordu. En son gittiğim doktor antibiyotik tedavisi ve fitil verdi. Çok şükür iki aydır rahatım bir hafta falan iyi geldiği için diğer ilaçlar bu süre bile uzun geliyor su anLütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
Kesinlikle elma sirkeli suyla taharet...Klozet kullanilmamasi gerekiyormus birde normal wclere girilmesi gerekiyormus benim inan denemedigim yöntem kalmadı ama tezeliyor nasıl birşeyse bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?