Vajinal mantarda kesin kurtulan varmı?

Bende hamileyim 25+5 oldum ve sürekli bir sancım var belim ağrıyor ayaklarım ağrıyor fitil krem kullanıyorum ama tam tersi daha da ilerledi
Ne illet birseymis anlamadım şekerden dolayi büyük ihtimalle bazen dayanılmaz ağrı çekiyorum sizin gittiğiniz doktor ne diyor peki bu duruma

Her doktor farklı söylüyor ben de artık çıldırma derecesine geldim benim doktorda kesinlikle su ile temas etme sabun kullanma diyor kullanmadigim halde tekrarliyor
Yeşil sabun derken hakiki defne yaprağı sabununu kastetmiştir ama hangisi hakiki defne sabunu bilemeyebiliriz aksi halde sabun tam bir enfeksiyon arttırıcıymış. Ben zamanında az araştırmadım :D Çeken bilir

Ben de gecen gun vajina bakimi ile ilgili bir yazida okumustum. Kesinlikle sirke ile temas ettiemeyin diyordu. o_O
Ben de tam tersi en büyük faydayı sirkeden gördüğümü düşünüyorum. Mantar enfeksiyonunun en şiddetli zamanında ilk sirkeye başladım. ilk yıkayışımda yarım saat kaşınan yerleri yaktı ama sabah bi kalktım inanılmaz iltahap dökülmüştü. 2 günden sonra yanma azalmaya başladı. sonrasında krem ve ilaca da başladım. Ben de öyle oldu ama başkası faydasını ne kadar görür bilemem tabi.

Gynmax fitil derim susarım ben 3 yıl önce tam 8 ay uğraştım denemediğim yol kalmamıştı .. sonrasında bu fitili aldım uyurken kullandım sadece 2 gece kullandım 3 yıldır maşallah hiç tekrarlamadı :) herhangi yan etkisi yok zaten denemenizi tavsiye ederim

Ben de tam tersi en büyük faydayı sirkeden gördüğümü düşünüyorum. Mantar enfeksiyonunun en şiddetli zamanında ilk sirkeye başladım. ilk yıkayışımda yarım saat kaşınan yerleri yaktı ama sabah bi kalktım inanılmaz iltahap dökülmüştü. 2 günden sonra yanma azalmaya başladı. sonrasında krem ve ilaca da başladım. Ben de öyle oldu ama başkası faydasını ne kadar görür bilemem tabi.
Demekki insandan insana degisiyor ben de bilemedim simdi. Gecmis olsun. Psikolojik midir nedir bende de bugun bir agri, kasinma vs başladı. Ins olmam :))

Ne illet birseymis anlamadım şekerden dolayi büyük ihtimalle bazen dayanılmaz ağrı çekiyorum sizin gittiğiniz doktor ne diyor peki bu duruma
Bugün şekerime bakılacak di gitmedim canım şeker yükselince iyileşme zor oluyor muş farklı bir tedavi uygulayacağım dedi
Bir an önce baktım canım ihmal etme baktirmisken birde troit hormon testi iste doktordan onada baktır ben çok tedavi gördüm önceden canım geçen sene ucuzlerim düştü Bu troit hormonları yüzünden

Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
Canm bendede çok sık oluyor mantar ve bu ay adetime 9 gün kala damla damla 7 gündür kahverengi kanamam oluyor anlamış değilim netten biraz araştırdım mantardanda olabiliyormus benim ilk defa başıma geldi dogrumu bilmiyorum

Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
geçen gün doktordan duydum tv de bilindik bi program isim vermiyim reklam olmasın iç camasirini isterseniz 90 dereceye atın mantar ölmez dedi .mantarı olanlar iç çamaşırını ya kaynat acak saatlerce suda yada yenisini alacak ben onu yapıcam bu sefer eskilerini atıcam ..

Canm bendede çok sık oluyor mantar ve bu ay adetime 9 gün kala damla damla 7 gündür kahverengi kanamam oluyor anlamış değilim netten biraz araştırdım mantardanda olabiliyormus benim ilk defa başıma geldi dogrumu bilmiyorum
Mantar Enfeksiyonu testleri oluyor onlara baktır en iyi doktor bilir canım çok kötü bir illet bikere yakalandımi bırakmıyor bu ya kremle ancak rahatlıyorum hafta içine randevu aldım başka doktora gideceğim bende

geçen gün doktordan duydum tv de bilindik bi program isim vermiyim reklam olmasın iç camasirini isterseniz 90 dereceye atın mantar ölmez dedi .mantarı olanlar iç çamaşırını ya kaynat acak saatlerce suda yada yenisini alacak ben onu yapıcam bu sefer eskilerini atıcam ..
Klozet kullanilmamasi gerekiyormus birde normal wclere girilmesi gerekiyormus benim inan denemedigim yöntem kalmadı ama tezeliyor nasıl birşeyse bilmiyorum

Klozet kullanilmamasi gerekiyormus birde normal wclere girilmesi gerekiyormus benim inan denemedigim yöntem kalmadı ama tezeliyor nasıl birşeyse bilmiyorum
suan benimde yeniliyor tam geçiyor diyorum krem kullanıyorum 1 hafta snra hop tekrar çıkıyor kasiniyon birde durmadan geçen sene doktorum vajinal fitil vermişti 1 sene filan olmadı smdi gene başladı

Bende de sürekli tekrarlıyordu. En son gittiğim doktor antibiyotik tedavisi ve fitil verdi. Çok şükür iki aydır rahatım bir hafta falan iyi geldiği için diğer ilaçlar bu süre bile uzun geliyor su an

Birde kronik haline gelen mantar enfeksiyonu kısırlığa yol aciyormus bu dogrumu bilmiyorum kanalların tıkanmasina dahi neden olabiliyormus bir yerde okumuştum siz böyle bir şey duydunuz mu hiç?

kızlar yıllardı bu illetle uğraştım denemediğim doktor,fitil,krem,bitki kalmadı.AMA BENİ İYİ DİNLEYİN BUNLARIN HEPSİ BOŞUNAYMIS.gecen hafta son umut fatma horasanı aradım.doktor tüp bebek uzmanı.aksam ağlıyordum.cinsel hayatım bitti.takıntılarım arttı psikolojim bozuktu.kendisine ayrıntılı bir sekilde muayane oldum.megerse rahim agzımda iltihaptan dolayı geçmiyormus.KRİYOTERAPİ İLE DONDURDU.Kültür aldı.Smearım zaten düzenli yaptırıyorum 6 ayda bir temiz cıktı ve beni kurtaracagına söz verdi.ilişki sırasında o gelen koku,gelmese bile her an gelecek die korku.travma yarattı bende 13 yıldır.BİLDİĞİNŞZ COGU SEYİ UNUTUN ARKADAŞLAR.oraya yogurt sürmek,sirke sürmek,ya da hindistan cevizi yagı sürmek aslında enfekte olan yani iltihap olan yeri daha cok tahriş ediyor.gecici rahatlama oluyor siz gecti sanıyorsunuz.SAKIN YAPMAYIN ORANIN FLORASI BOZULUYOR.YANİ YARARLI BAKTERİLERİDE SİRKE ÖLDÜRÜYOR.yogurtta bulunan yararlı bakteriler evet iyi gelebilir ama aynı zamanda baska bir enfeksiyon olusumuna sebep olabiliyor.LÜTFEN İYİ Bİ DOKTORA GİDİN KĞLTÜR YAPTIRIN.BENDE KRONİK SERVİSİT çıktı.Çünkü yıllardır fitil,flucan biteral verip yolladılar.Flora bozuldugu için ekstra enfeksiyona acık hale geliyoruz.EŞ TEDAVİSİ AŞIRI ÖNEMLİ EŞİNŞZİ İKNA EDİN.Prezervatif bile sadece %70 koruyor hastalıklardan.Erkeklerden alıyoruz cogu kez mikrobu ama koku olunca bizden tiksiniyorlar özgüvenimiz düşüyor.BUNU YAŞAYAN BİLİR.Her gün ağladıgım oldu.şimdi inşallah kurtulucam.Bi sürü test istedi şeker,hormon,hpv altya yatan sebebe bakıcak.Sürekli tekrar etmesi asla normal değil.SAKIN SİRKELERDEN medet ummayın.ORANIZA SARIMSAK VB SEYLER SOKMAYIN SAKIN.Mesela HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI SADECE BİR KASIK AÇ KARNINA İÇİLŞNCE ETKİ EDİYOR.Sakın VAJİNANIZA SÜRMEYİN AZDIRIYORMUŞ.evet HİJYEN,orayı kuru tutmak,ISLAK MAYOYLA KALMAMAK önemli.ama tedavi olmadan olmaz.Bu işte uzman doktorlara gidin.SİZİ ÖNEMSEYEN DİNLEYEN.Doktorum beni hayata döndürdü.çok korktum işlemden AMA HİÇ ACIMADI.kesinlikle kurtulacaksın dedi.VAJİNAMIN NORMAL KOKMASI İÇİN DUA EDIYORUM YILLARDIR psikolojimmo kadar kötüydü.şimdi umudum var.LÜTFEN KUAFÖRLERDE AĞDA YAPTIRMAYIN HPV YUVASI.Sakın ve sakın ihmal etmeyin.BU RAHŞMDE BEBEĞE DOĞARKEN ENFEKSİYON OLARAK GECİYORMUS.rahim agzımdaki iltihap.inşallah tedavi olucam.lütfen iyi doktor.KAZAK,ÇANTA ALMAYIN İYİ Bİ DOKTORA PARA VERİN.GER DÖNÜŞÜ OLMUYOR BAZEN.eşinizle konusun riskleri anlatın,ağlayın ikna edin tedaviye.Yüzde 95 inde idrar yolu engeksiyonu var habeşerleri bile yok.onlarda belirti olmuyor olan BİZ KADINLARA OLUYOR.

Back
X