Vajinal mantarda kesin kurtulan varmı?

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin

1. stress azaltma
2. o bölgeyi sadece suyla temizleme
3. kasindiginda kasima
4. karanlik sicak islak yerde mantar cogalir, geceleri altin mümkünse acik uyu. yada cok bol pijama ic camasiri olmadan.
5. ic camasirini kaynat
6. iliskiye giriosan esinede krem sür
7. krem kullandikdan sonra bütü iyi kötü bakteriler ölür ondan iyi bakteriyle icin haplar var vajinana koy ondan

8. umarim ise yarar gecmis olsun.

Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
Ilik suyun icine tentürdiyot damlat. Her ec isleminden sonra bu suyla temizlen. Bir de maydanoz kaynatip suyunu tuket. Ne varsa atiyor vucuttan. Ilac olarakta travacort kullan. Ben sık olurdum bi ara. Bunlarla gecti. Bir de sakin kasima. Kasidikca ilerler. Gecmis olsun.

ben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustu

Bagisikligini guclendir,antibiyotik kullanmak ta buna sebep oluyor,duş jeli kullanma dr bunu soylemisti,maydonoz kürü diye bisey vardi o da iyi gelmisti ayrica esin korunsun mumkunse,cok sık camasir degistir,bol su ic.Ben yillar once kurtuldum bunlara uyarak.

Ben de hamilelik öncesi 6 ay çektim bu illeti. fitil falan bana mısın demedi tam geçti diyorum 2 hafta sonra tekrarlıyor. Ben en son 2 ay boyunca tuvaletten sirkeli suyu eksik etmedim ve her tuvalet sonrası sirkeli suyla temizlendim. Hametan kremi de günde 3 kez kullandım ve gce yatmadan önce eczacımın önerdiği intimwash diye bir enfeksiyon ilacı kullandım onunla da o bölgeyi yıkadım şükür iki ay sonunda bıraktığımda tekrarı olmadı..

Ben eczaneye gittiğimde böyle bir ilaç önermisti ismini tam hatirlamiyorum doktorum böyle şeyler daha zarar dedi verdiği ilaçlar biran duraksatiyor sonra tekrar nüksediyor ileri derecede tahlil yaptı hepsi temiz geldi sirkeli tedaviyide doktora sormuştum olmaz dedi hap yaz dedim fitil verdi fitiller kötü yapıyor beni

Probiyotik yoğurt ve kefir tüketin geçecektir,kesin bilgi.
Candida mantarı bağırsaktaki faydalı bakterilerin yok olmasıyla oluşuyor onları geri getitmenin en etkili yolu ise probiyotik alımı.

Çok ilginç benim doktorum da özellikle sirkeli su önermişti en doğal çözüm demişti. Bakterinin en büyük düşmanı sirke derler. Ben bu üçüyle kurtuldum şükür...

Benim doktorum da yeşil sabun ve çocuk şampuanı önermişti bunlar ile yıka diye ama pek görmedim faydasını

Çok ilginç benim doktorum da özellikle sirkeli su önermişti en doğal çözüm demişti. Bakterinin en büyük düşmanı sirke derler. Ben bu üçüyle kurtuldum şükür...
Bir başka doktora gideceğim ben gizli şeker hastasıyım gittiğim doktor bir şeker ilacı verdi ondan sonra bu illet oldu doktora sorduğumda ilacı birakamazsin dedi bağışıklık sistemini bozmuş başka bir doktor arastiyorum inşallah iyi bir doktor bulurum

Benim doktorum da şekerin vardır belki ondan dir dedi siz de hamile mı sınız

Vajinal yıkama jelleri var ,sabun kullanma sakın .Sirkeye dayanabilirsen sür yada sirkeli pamuk koy .Kesinlikle şekeri hayatından çıkar birsüre ,bol su iç .Birde hapı var saglık ocagı yazar git eşinede yazdır .....

Evet hamileyim ama bebegede zarar vermesinden korkuyorum kullandığım ilaçlar zarar da verebilir bunu doktor anlamıyor birsey olmaz diyor

Bende hamileyim 25+5 oldum ve sürekli bir sancım var belim ağrıyor ayaklarım ağrıyor fitil krem kullanıyorum ama tam tersi daha da ilerledi

Ben de gecen gun vajina bakimi ile ilgili bir yazida okumustum. Kesinlikle sirke ile temas ettiemeyin diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…