- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
-
- Konu Sahibi erguvan12345
Benimde başımdan geçti ve çok şükür doğru tedaviyi uygulayan bir doktor bulabildim ve bir daha tekrarlamadı tam 4 yıldır. 3 üncü doktorda doğru doktoru bulana kadar doktor değiştirmeni tavsiye ederim. Senin mantarın ne peki kültür testi yapılmıştır umarım bende candida vardı canım tıpkı senin gibi heray tekrarlardı. Şuan 4 yıl önce doktorumun tavsiye ettiği numis medi kullanmaktan başka birşeyde uygulamıyorum. Numis medi cidden öneririm özellikle regli bitiminde insanı müthiş rahatlatıyo. İstanbulda ollsan doktoruma git diyecektim ama değilsin :-((
bende devamlı bu sorunu yaşıyorum bu numis medi ilaçmı nedir bide doktorunuzun adını ve hangi hastanede olduğunu sölemeniz mümkünmü bende istanbulda oturuyorum
Merhaba mesaj sayim 25 olmadigindan ozel mesaj gonderemiyorum. Doktorun adini ve iletisim bilgilerini isteyecektim. Gonderebilir misin? Cok zor durumdayim daBenimde başımdan geçti ve çok şükür doğru tedaviyi uygulayan bir doktor bulabildim ve bir daha tekrarlamadı tam 4 yıldır. 3 üncü doktorda doğru doktoru bulana kadar doktor değiştirmeni tavsiye ederim. Senin mantarın ne peki kültür testi yapılmıştır umarım bende candida vardı canım tıpkı senin gibi heray tekrarlardı. Şuan 4 yıl önce doktorumun tavsiye ettiği numis medi kullanmaktan başka birşeyde uygulamıyorum. Numis medi cidden öneririm özellikle regli bitiminde insanı müthiş rahatlatıyo. İstanbulda ollsan doktoruma git diyecektim ama değilsin :-((
Kremin adi ne canim ve akintin var miydicnm çok geçmiş olsun.benim başımada 6 yıl önce geldi.artık kabuk kabuk olduu.kanamaya bile başlamıştı kaşımaktan.illet bişey.anneme söyledim beni hemen bi doktora götürdü.bana sadece tek bir merhem verdi.adıda ...reçetesiz alabilirsiniz şuan fiyatı 3 ytl falan.güzel banyo yaptıktan sonra ama asla sabun kullanma.oksijenli su ile temizle.sonra bol bol bu kremden sür.inan 2-3 kullanımdan sonra hiç bişey kalmayacak.hatta eşim parmağında çıktı bir hafta bu şekilde uyguladım ve hemen geçti.inş faydasını görürüsün canım
Banyo yaparken genital bölgeni neyle yıkıyorsun?Vainal mantar problemim var, 2kez tedavi olmama ragman yine tekrarladı.Artık kronikleşti.Hijyen kurallarına uymama ragmen tekrarladı.Önerebileceginiz bir bitkisel tedavi var mı?Sogan suyu işe yarar mı?