benim bir senedir tamamen geçti, tekrarlamadı da, antibakteriyel vajinal tablet bir haftalık kullanıken, 2. ve 5. günlerinde antifungal iki kutu hap kullanmıştım, dr bitane vermişti, eczane de çalışan bayan bir tane daha almazsan geçmez demişti. Bir haftalık tedaviden sonra da hiçbirşey uygulamadım floram dengeyi bulsun die ki mutlu son buldu :)) 8 ay kronik olan mantar geçti, 1. ayda tekrarlıyormuş gibi oldu vucudumun ürettiği laktobasiller onlarla savaştı sanrm ve eser kalmadı :)) Daha önce vucudumu dinlemiştim reglimden 1-2 gün sanra ve reglim başlaman bir hafta önce ayda 2 kez tetikleniyordu mantar. O nedenle tetiklendiği tarihte mantarları şaşırmalıydım, gizlendikleri vajinal kaslardan çıkarken. Reglim bittikten 2 gün sonra uygulamya başladım. Mixovul Ovul 7ovul geceleri 1 hafta vajinama yerleştirdim, o bir haftada 2. gününde 1 paket furnit 100 mg mikropellet kapsülün 2 kapsülünü sabah, iki kapsülünü de akşam içtim. tedavinin beşinci gününde 1 paket furnit 100 mg mikropellet kapsülün 2 kapsülünü sabah, iki kapsülünü de akşam içtim. 7 günlük tedavi sonrası vajinama hiçbirşey uygulamadım, floramın dengeyi bulacağına inandım ve oldu kurtuldum, bir kez tekrarlıyormş gibi oldu hafif, sonra hiçbirşey yok 1 yıldır. Buarada tedavide tüm iç çamaşırlarımı ütüleyerek kullandım, floranız iyiyse sizi hiçbirşey etkilemiyor sonrasında, vajinanızın tahriş olmasına, orasının florasının bozulmasına izin vermeyin, sirke dahi sizin dengenizi bozuyor, sarımsak vs de .