Vajinal Mantar Kurtuluş Yöntemi

Merhaba senelerce bu mantar illetinden bende çok çektim. Günlük ped kullanmasan pantalonun ağı leş gibi kokuyor , kullansan hava almadığı için daha çok tetikliyor. Eger kronikleşmişse Antibiyotiklerin , fitillerin asla faydası olmuyor. Kendimden nefret eder hale gelmistim. Bana çok iyi geldiği ve aylardır tekrarlamadigi için neler yaptığımı paylaşmak istedim. Bir dis sarimsagin kabuğunu soyup , iğneyle bir kaç yerinden delip , iğneyle içinden ipi geçirip aynı bir fitil gibi akşam yatarken vajinaya koyup sabah ucundaki ipten çekip çıkarttım. Nasıl rahatlatıyor anlatamam. Resmen pıhtı gibi olan akıntıyı daha sıvı bir hale getirip akmasını sagliyor.elma sirkesini yarı ölçü su yarı ölçü sirke yapip Suruplarin içindeki enjektör benzeri aparatla vakinanin içine sıktım. Resmen temizlendiğini hissediyorsunuz. Sirkenin bu kadar mantar düşmanı olduğunu anladıktan sonra sabahları alıç sirkesini suyla karıştırıp içtim. Çünkü aynı mantarın bagirsaklarima bile yerleştiğini hissediyordum. Sirke düşü ve sarımsağın çok sevimsiz sakıncalı gibi geldiğini biliyorum ama inanın çok çok çok faydasını gördüm. Umarım faydası olur arkadaşlar

Mantarla ilgili yorumlarinizi okudum su anki durumunuz nedir acaba kendi haline birakinca bittimi.Su an itibari ile bitmiş denilen mantarin her sikayetini yasiyorum 2 hafta tedavi gordum simdi sadece vagi flora kullaniyorum
benim bir senedir tamamen geçti, tekrarlamadı da, antibakteriyel vajinal tablet bir haftalık kullanıken, 2. ve 5. günlerinde antifungal iki kutu hap kullanmıştım, dr bitane vermişti, eczane de çalışan bayan bir tane daha almazsan geçmez demişti. Bir haftalık tedaviden sonra da hiçbirşey uygulamadım floram dengeyi bulsun die ki mutlu son buldu :)) 8 ay kronik olan mantar geçti, 1. ayda tekrarlıyormuş gibi oldu vucudumun ürettiği laktobasiller onlarla savaştı sanrm ve eser kalmadı :)) Daha önce vucudumu dinlemiştim reglimden 1-2 gün sanra ve reglim başlaman bir hafta önce ayda 2 kez tetikleniyordu mantar. O nedenle tetiklendiği tarihte mantarları şaşırmalıydım, gizlendikleri vajinal kaslardan çıkarken. Reglim bittikten 2 gün sonra uygulamya başladım. Mixovul Ovul 7ovul geceleri 1 hafta vajinama yerleştirdim, o bir haftada 2. gününde 1 paket furnit 100 mg mikropellet kapsülün 2 kapsülünü sabah, iki kapsülünü de akşam içtim. tedavinin beşinci gününde 1 paket furnit 100 mg mikropellet kapsülün 2 kapsülünü sabah, iki kapsülünü de akşam içtim. 7 günlük tedavi sonrası vajinama hiçbirşey uygulamadım, floramın dengeyi bulacağına inandım ve oldu kurtuldum, bir kez tekrarlıyormş gibi oldu hafif, sonra hiçbirşey yok 1 yıldır. Buarada tedavide tüm iç çamaşırlarımı ütüleyerek kullandım, floranız iyiyse sizi hiçbirşey etkilemiyor sonrasında, vajinanızın tahriş olmasına, orasının florasının bozulmasına izin vermeyin, sirke dahi sizin dengenizi bozuyor, sarımsak vs de .

Vall benim adetle hic ilgisi olmadi iki regl donemini ortasinda oldu uçunde de üç kez oldum üçüde aralık sonu ocak başı oldu.Dolayısiyla ne ama diyorum. Şimdi geçti ama hep tetikteyim

Vall benim adetle hic ilgisi olmadi iki regl donemini ortasinda oldu uçunde de üç kez oldum üçüde aralık sonu ocak başı oldu.Dolayısiyla ne ama diyorum. Şimdi geçti ama hep tetikteyim
Sabredin vajinal floranız bozulmasın, hiçbişey uygulamayın kronik hale döner, kendi haline bırakın zaten temizler kendini, şahsen bn çeşitli uygulamalar; vajinal tableti yarım kullanmayla kronik hale dönüştürmüştüm, kendi haline bıraksam geçerdi başından, sonra kalıp kitle hal aldı mantar yüzeyi, yok sirkeydi, laktobasil tabletiydi, sarımsaktı geçmedi, en son kronik halden bahsettiğim tablet ve hapla başka hiç muamele etmiyerek kurtuldum. Sizin geçici olabilir.

merhaba, yazdıklarınız için çok teşekkürler o kadar moral verici ki. ben de antibiyotikten sonra mantar oldum, antifungallar hiçbir şey fayda etmedi flora güçlendiriciler kullanıp bıraktım geçti, daha doğrusu kaşıntı kısmı geçti. sadece bir "rahatsızlık hissi" kaldı sanki eskisi gibi değil orası. ilişki sırasında çok ağrıyor, kuru, ara ara acıyor, karıncalanıyor. belki de kafayı bu hastalığa delirecek kadar taktığım için. beni terk ettiğine inanmıyorum. 1 ay candida diyeti uyguladım. işin garibi, smear ve vajinal kültür testleri hep normal çıkıyor, hiçbir şey yok diyor doktorlar. belki psikolojik hissediyorum bu rahatsızlığı. doktora söyledim 2 hafta daha vagi flora kullanmamı söyledi lactobasilli yani. 3 dilde neredeyse bununla ilgili yazılmış her şeyi okudum ve tecrübelerime dayanarak sizinki bana en mantıklısı geliyor. florayı güçlendirip kendi haline bırakmak, ilaçlar bence de bir işe yaramıyor, akutlar için belki ama kronikler için hayır. aklıma tek bir nokta takıldı, adetinizden iki gün sonra tekrarladığını fark edip ilaç kullanmışsınız. sizce ben de böyle dönemlerimde, ilaca mı başvurmalıyım, yoksa şuan beklemeli miyim? bu arada, beklemeyeceğim derecede bir ağrım sızım sıkıntım yok. cinsel illişki sırasında var ama onun yarısı psikolojik bence. o kadar uzun süre o bölgem acıdı ki tekrar acıyacak korkusu yüzünden kendimi rahat bırakamıyorum psikolojim bozuldu. sizce tekrar edebilmesini muhtemel gördüğüm günlerde ilaca mı başvurmalıyım, laktobasile mi, yoksa bırakmalı mıyım? tıp bu konuda hiçbir şey bilmiyor. tecrübeli kadınlar iyileştirir ancak.
benim de bir tavsiyem olacak, eczanelerde probiyotikli yoğurt mayaları var içlerinde 10 milyar probiyotik oluyor. yoğurdunuzu onlarla mayalarsanız daha fazla verim alırsınız 1 kase yoğurttan. ben 500 milyon canlı bakterili solgar içiyordum ama sanki bu mayalı yoğurt bana daha iyi geldi. bir de yine burdan okuduğum takviyeye göre bir vitamin takviyesine başlayacağım supradyn vs. çünkü bence de bağışıklığı güçlendirmek önemli. çok kadının delirmek üzereyim yazılarını okudum bu hastalıkla ilgili. önce aklımızı güçlü tutmamız gerekiyor sanırım. ben kendimi sevdim, okşadım, konuştum hep, kokusunu sevdiğim kremler sürdüm, kendimle barışmaya çalıştım, sakinleşmeye çalıştım hep ağır atak dönemlerinde. ilk zamanlar.
fikirlerinizi bekliyorum çisem hanım. herkese çok geçmiş olsun. güzel günler göreceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…