Geçmeyen vajinal enfeksiyon?

merhabalar, bende 4 yıldır bu illeti çekiyorum sürekli idrar enfeksiyonu geçiriyorum düşünüyordum devlet hastanelerinde hiç bir sorun bulunamadı en son üroloji bölümüne gittik ve Allah razı olsun hoca en azından üreaplazma bakterisi tespit etti. monodoks kullandık 6 ay geçti 2023 ekim gibi tekrar etti monodoks tetradoks kullanmama rağmen geçmedi lazer düşünüyorum ama gerçekten o bakteriyi öldürüyor mu acaba tekrar etmesinden çok korkuyorum her ay 4 5 bin malesf özellere gidiyor bitkisel bir çözümü de yok malesef bence .. kefir vs içiyorum ama ne kadar etkisi olur bilinmez . en son doktorum ornisid ve azitro beraber kullanılacak şeklinde verdi şuan batmalarım var ama ondan mıdır yoksa başka birşey midir bilemedim çeken bilir bunu piskolojik bir rahatsızlık değil bu ama bunu anlatamayız kimselere. bana öneri de ve yapılan işlemlerle ilgili sonuçlarınızdan bahsedebilir misiniz
Merhabalar, doktor değilim bilmiyorum açıkçası ama bana lazer +prp gerçekten çok iyi geldi. İyi ki yaptırmışım çok şükür o günden sonra olmadı bende birşey sizde araştırın isterseniz. Kendi adıma tavsiye ederim

Merhabalar, doktor değilim bilmiyorum açıkçası ama bana lazer +prp gerçekten çok iyi geldi. İyi ki yaptırmışım çok şükür o günden sonra olmadı bende birşey sizde araştırın isterseniz. Kendi adıma tavsiye ederim
teşekkür ederim , lazer yaptıracağım ozon tedavisi almıştım daha önce prp yaptırmasam da faydası olur mu acaba

Daha önce cinsel birlikteliğiniz olmadıysa nasıl kültür verip sonucu temiz aldınız ve kültür veremedim bende bekarım doktorlar almak istemiyor açıklık yok cunku
Merhaba aylar sonra girdim hesaba biraz geç cevap vereceğim ama kültür testiyle bekaretin ilgisi yokmuş doktorumun dediğine göre i

Merhabalar,
2022'de bir yıla yakın bir süre bir kurumda çalışıyordum ve stressel sebeplerden ötürü o dönem çok fazla tuvalete girip çıkıyordum. Kurumun tuvaleti de klozet -bu detayı veriyorum çünkü enfeksiyon kaptıysam oradan kaptığımı düşünüyorum, benimle aynı şikayetlere sahip olup tedavi olan bir arkadaşım vardı- O dönem vajinal mantara benzer şikayetlerim olmaya başladı -daha önce de olmuştu ama travazolle geçmişti hemen- Çok şiddetli kaşıntı ve beyaz akıntı vardı. Sonra jinekoloğa gittim, ornisid fort, funit ve travazol krem yazdı ama bunlar şikayetlerimi tam olarak geçirmedi hatta travazol nemli hissettirdiğinden daha rahatsız oluyordum sürünce. Sonra ben şehir dışına çıktım, bir ara tekrar doktora gittim şikayetlerim devam ettiğinden ama doktor bu sefer insülinden kaynaklı olabileceğini falan söyledi. Şeker mantarı tetikler glutenden uzaklaş falan dedi. Ben çok dikkat edemedim buna açıkçası. Sonra zamanla benim bu şikayetim alıştığım bir şey haline geldi. Reglim tuhaflaştı, akıntım çok olmuyor sadece reglim yaklaştığında ve reglin ilk günleri yoğun renkli oluyor. Reglim bitince çamur gibi akıntımsı leke geliyor sadece 1-2 gün. Sürekli bir kaşıntı ve çoğu zaman vajinada kuruluk var. Hatta biraz peçeteyle kaşır gibi olsam kanlı leke geldiği bile oluyor. Reglim bittikten sonra da bazen acıyor ve kan geliyor. Kendimi artık doktora açıklayamıyor gibi hissediyorum. Yakın zamanda tekrar gidip kültür testi verdim, temiz çıktı. Doktor candida olsa testte çıkardı dedi. İbs var bende, bağırsakların sağlıklı olmaması halinde o da enfeksiyon belirtisi verebiliyormuş doktorun dediğine göre şimdi de probiyotik ve takviye verdi sadece. Devam ederste tekrar mantar ilacı yazabilirmiş. Bıktım artık bu şikayetlerden, normalde doktorum dışında kimseye açık seçik anlatmam ama bunun gibi şikayet yaşayan başkaları var mı merak ettim. Daha önce cinsel bir birlikteliğim olmadığından doktor alttan muayene edemediğini söyledi. Uzun oldu ama lütfen birileri beni aydınlatırsa çok sevinirim..
Geçmiş olsun iyilestinizmi tedavi oluyor musunuz ureplazma tahlili yaptirdinizmi acaba wcden bulaşıyor sanki belirtiler var sizde

merhabalar, bende 4 yıldır bu illeti çekiyorum sürekli idrar enfeksiyonu geçiriyorum düşünüyordum devlet hastanelerinde hiç bir sorun bulunamadı en son üroloji bölümüne gittik ve Allah razı olsun hoca en azından üreaplazma bakterisi tespit etti. monodoks kullandık 6 ay geçti 2023 ekim gibi tekrar etti monodoks tetradoks kullanmama rağmen geçmedi lazer düşünüyorum ama gerçekten o bakteriyi öldürüyor mu acaba tekrar etmesinden çok korkuyorum her ay 4 5 bin malesf özellere gidiyor bitkisel bir çözümü de yok malesef bence .. kefir vs içiyorum ama ne kadar etkisi olur bilinmez . en son doktorum ornisid ve azitro beraber kullanılacak şeklinde verdi şuan batmalarım var ama ondan mıdır yoksa başka birşey midir bilemedim çeken bilir bunu piskolojik bir rahatsızlık değil bu ama bunu anlatamayız kimselere. bana öneri de ve yapılan işlemlerle ilgili sonuçlarınızdan bahsedebilir misiniz
Merhaba ornisid sizde yan etki yaptı mı. Daha önce vajinal enfeksiyon için doktor flagy vermişti. Bilinç bulanıklığı yaptı. Zaten sağlık anksiyetem var. Yan etkilerini okuyunca korktum. Geçen sefer flagy i yarım birakmistim çok etki yapmıştı. Bu sefer doktor ornisid vermiş içmeye korkuyorum.

Ay bu bennnnn. Yıldım yıldım neler kullandım yok geçmedi en son lazer yaptırmıstım 1 seans doktoruma o baya iyi geldi. Meğer bu lazer süreliymiş ben de onu atlamışım su son dönemde inanımaz sıklaştı. K.k da bir konu da gördüm “geçmeyen mantarımı 2 seans lazer ve prb ile çözdüm” diye. Sonra dedim ki ben bunu yaptırdığımda geçmişti. Hemen kalktım doktorum saynur hocaya gittim 1 seans lazer 1 seans prb yaptırdım bu bana iyi gelicektir ama riske atmak istemiyorum 1 seans daha lazer olucam. Sizde bir araştırın isterseniz
Merhaba , işlemler ne kadar tuttu yıl 2024 oldugu için sormak istediö yakın tarih nedemiyle , kendisinin kliniği mi var yoksa hastanede mi çalışıyor

Merhaba , işlemler ne kadar tuttu yıl 2024 oldugu için sormak istediö yakın tarih nedemiyle , kendisinin kliniği mi var yoksa hastanede mi çalışıyor
Valla 20.000tl tutmuştu çünkü ben 2 tane prp 1 tane lazer yaptırdım garanti olsun diye. Geçti bitti çok şükür yaza doğru bir daha yaptırıcam

Valla 20.000tl tutmuştu çünkü ben 2 tane prp 1 tane lazer yaptırdım garanti olsun diye. Geçti bitti çok şükür yaza doğru bir daha yaptırıcam
Tamam canım ben de aynı valla akıntı fazla , 1 yıl oluyo geceleri yanma aralarda yokluyo bazen de ilişki sırasında şişkinlik… icmediğim antibiyotil kalmadı fitil, flora bozuldu , kefir probitoik ve takviye vitaminlerle bi yere kadar hani sadece su ile temizliyorum, çamasırlarım pamuklu ve ütülü her seye özen gösterip hala hayat kalitem düşüyo yani ben de bunu yaptırıcam artik, doktor adi neysi sizin ? Onu da öğrenebilir miyim, acıyo mı işlem bi de? ilişki sonrası tekrarlamadı dimi hic cok sordum ama real hayatta tavsiye edebilecek kimse yok benım her seyi tek basıma yapıcam

Tamam canım ben de aynı valla akıntı fazla , 1 yıl oluyo geceleri yanma aralarda yokluyo bazen de ilişki sırasında şişkinlik… icmediğim antibiyotil kalmadı fitil, flora bozuldu , kefir probitoik ve takviye vitaminlerle bi yere kadar hani sadece su ile temizliyorum, çamasırlarım pamuklu ve ütülü her seye özen gösterip hala hayat kalitem düşüyo yani ben de bunu yaptırıcam artik, doktor adi neysi sizin ? Onu da öğrenebilir miyim, acıyo mı işlem bi de? ilişki sonrası tekrarlamadı dimi hic cok sordum ama real hayatta tavsiye edebilecek kimse yok benım her seyi tek basıma yapıcam
Benim doktorum doç. Saynur yılmaz. İstanbul kurtköyde. İlk bir sızlama oluyor ama dayanılmayacak acı değil hemen geçiyor:)

X