Merhaba senelerce bu mantar illetinden bende çok çektim. Günlük ped kullanmasan pantalonun ağı leş gibi kokuyor , kullansan hava almadığı için daha çok tetikliyor. Eger kronikleşmişse Antibiyotiklerin , fitillerin asla faydası olmuyor. Kendimden nefret eder hale gelmistim. Bana çok iyi geldiği ve aylardır tekrarlamadigi için neler yaptığımı paylaşmak istedim. Bir dis sarimsagin kabuğunu soyup , iğneyle bir kaç yerinden delip , iğneyle içinden ipi geçirip aynı bir fitil gibi akşam yatarken vajinaya koyup sabah ucundaki ipten çekip çıkarttım. Nasıl rahatlatıyor anlatamam. Resmen pıhtı gibi olan akıntıyı daha sıvı bir hale getirip akmasını sagliyor.elma sirkesini yarı ölçü su yarı ölçü sirke yapip Suruplarin içindeki enjektör benzeri aparatla vakinanin içine sıktım. Resmen temizlendiğini hissediyorsunuz. Sirkenin bu kadar mantar düşmanı olduğunu anladıktan sonra sabahları alıç sirkesini suyla karıştırıp içtim. Çünkü aynı mantarın bagirsaklarima bile yerleştiğini hissediyordum. Sirke düşü ve sarımsağın çok sevimsiz sakıncalı gibi geldiğini biliyorum ama inanın çok çok çok faydasını gördüm. Umarım faydası olur arkadaşlar