Merhaba. bende bir aydan fazla çektim. şükür kurtuldum bi 15-20 gündür çok iyiyim.Gerçekten evliyken çok zor.Nasıl kurtulduğuma gelince;doktora ilk gittiiğimde şikayetim çok azdı doktorun verdiği bir antibiyotik ismi amoklavin beni daha da kötü yaptı bana iyi gelmedi mantarı ortaya çıkardı coşturdu başka bir doktora gittim,sonra başka bir doktora daha ilaçlarımı degiştirdi 3 ayrı marka fitil kullandım. Hap olarak ıtraxtly verdi,3 ayrı krem denedim en çok işe yarayan nibulen ve travazol tahriş içinde hametan pomad oldu.Benimki idrar yolu enfeksiyonuyla da karışmış çok kötü durumdaydım ve Doktor da dedi ağır birşey yaşıyorsun diye,arkama,kasıklarıma baldırımın iç kısımlarına,hatta kremi sürdüğüm elime dahi bulaşmıştı.Çok yoğun sulanma ve kaşıntım oluyordu aşırı şişlik ve kızarıklık vardı artık cildim iyice tahriş olmuştu..Şiddetli kaşıntı anlarında çok kaşımamaya çalışsamda pek başarılı olunmuyor elma sirkeli su karışımıyla sildim hep o anlık olarak çok rahatlattı.Ve asıl önemli nokta doktor bana ilaçların yanında flora düzenleyici önerdi yani bakteri takviyesi.bu hastalık malum bakteri dengesinin bozulmasından oluyor.hap olanın adı duobalance sigorta karşılamıyor 70 tl birde aynı tarzdan sigortanın karşıladığı fitil var adı gynoflor ikinide kullandım peşpeşe gerçekten düzeldim.Ha birde doktorum bu hastalıktan ve çok ilaç kulanımından bağışıklığında düşmüştür dedi bir de bağışıklık takviyesi önerdi onu da sigorta karşılamıyor ama aldım napayım Çok para gitti ama sağlık olunca insanın gözü görmüyor.İnanın çok çektim ağlıyordum artık uyku nedir bilmiyordum dualar edıyordum. yoluma yürüyemıyordum doğru düzgün,insan içine çıkamıyordum.Çok fazla duşa girip kurcalamadım. Çamaşırlarımı çok sık değiştirdim 90 derece yıkadım.Tek doktorla kalmadım memnun kalmayınca değiştirdim Şükür 3.de iyi bir doktor buldum ilaçları düzenli kullandım takvıyeleride pahalıda olsa kıyıp aldım ve kendime geldim..Umarım herkes şifa bulur Allah düşmanıma yaşatmasın