- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi Ceycey12345
Bu tip durumlarda doğal ürünler kullanmak çok önemli, dikkatli olun. Marketlerden aldıklarımızın çoğu taklit ürünlerMarketten aldığım elma sirkesiydi doğal değil belki de ondanDır...Dr umla konuştum şimdi 2 krem söyledi 7 gün olanları kullanacam inşl geçer...
merhaba. sirke elma sirkesi mi markette satilanlardan kullansam olur degil mi? ev yapımı organik sirke yok çünkü elimde.. cevabiniz icin şimdiden teşekkürlerYarım çay bardağı sirkeyi bir su bardağı su ekleyin, bu suyla vajinal duş yapın günde iki defa yeterli. Vajinal duş dediğim enjektörle vajina içine bu sıvıyı fışkırtmak, her tuvalete gittiğinizde de dış temizliğiniz bu suyla yapın. Bir hafta yeterli olur. Ben vajinal duşun yanında trevazol krem de kullanıyorum.
Soruyu bana sormamışsınız ama başıma geldiği için cevap vermek istedim, kusuruma bakmayın
Aktarlarda organik bulunur onu tercih edin. Marketten alınanın etkisi konusunda bir şey diyemem.merhaba. sirke elma sirkesi mi markette satilanlardan kullansam olur degil mi? ev yapımı organik sirke yok çünkü elimde.. cevabiniz icin şimdiden teşekkürler
aktarda satıldığını bilmiyordum. tmm onlara sorarım o zaman, cok sagolun.. gelmis tecmis olsun darısı başımaAktarlarda organik bulunur onu tercih edin. Marketten alınanın etkisi konusunda bir şey diyemem.
Kremler nasil fayda saglayabilir ki, vajina dışına tamam da olay içeriden yani, iceriye etki edemez ki neticedeSadece travogen krem al eczaneden günde 3 kez sür 2 günde birşey in kalmaz hemşireyim ben kendimde ve çok hastalarımızda işe yaradı ayrıca vajinal mantar çok titiz ve temiz insanlarda çok olur denersen memnun kalırsın
2 ayda 1 mutlaka mantar oluyorum bende bıktım artık o kadar dikkat ederim yinede oluyo travozol kullanıyorum biraz faydası var şu an bile ince ince kaşınma varSadece travogen krem al eczaneden günde 3 kez sür 2 günde birşey in kalmaz hemşireyim ben kendimde ve çok hastalarımızda işe yaradı ayrıca vajinal mantar çok titiz ve temiz insanlarda çok olur denersen memnun kalırsın
Trevazol kremle birlikte sirkeli suyla vajinal duş yapın, daha kolay iyilşiyor. Vajina çok hassas bir organ phını bozacak her şey mantara sebep oluyor. İç tarafı hiçbir şekilde sabun ıslak mendil gibi şeylerle muhatap etmemek çok önemli. Bir de eşinizde mantar varsa yani sizden ona bulaştıysa size geri dönüyor olabilir. Sizinle birlikte eşiniz de trevazol kullansın, biz en son öyle yaptık, uzun zamandır mantar olmadım.2 ayda 1 mutlaka mantar oluyorum bende bıktım artık o kadar dikkat ederim yinede oluyo travozol kullanıyorum biraz faydası var şu an bile ince ince kaşınma var
Eşim prezervatif kullaniyo bulaşma ihtimali yok genelde adetten sonra oluyo galiba devamlı tuvalete gitmem etkili olabilir bu arada sizin yorumlar yüzünden bende üye oldum. Sizden öğrenecek çok şey var :)Trevazol kremle birlikte sirkeli suyla vajinal duş yapın, daha kolay iyilşiyor. Vajina çok hassas bir organ phını bozacak her şey mantara sebep oluyor. İç tarafı hiçbir şekilde sabun ıslak mendil gibi şeylerle muhatap etmemek çok önemli. Bir de eşinizde mantar varsa yani sizden ona bulaştıysa size geri dönüyor olabilir. Sizinle birlikte eşiniz de trevazol kullansın, biz en son öyle yaptık, uzun zamandır mantar olmadım.
Çok incesin teşekkürler. Bildiğim kadar yardım etmeye çalışıyorum.Eşim prezervatif kullaniyo bulaşma ihtimali yok genelde adetten sonra oluyo galiba devamlı tuvalete gitmem etkili olabilir bu arada sizin yorumlar yüzünden bende üye oldum. Sizden öğrenecek çok şey var :)
Nasıl bir dert çok iyi biliyorum hayatını tamamen etkiliyor 5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı en sonunda Melahat Atasever in uyguladığı tedavi ile çok şükür kurtuldum artık kaşıntı yok koku yok akıntı yok2 ayda 1 mutlaka mantar oluyorum bende bıktım artık o kadar dikkat ederim yinede oluyo travozol kullanıyorum biraz faydası var şu an bile ince ince kaşınma var
Canım o tedavi nedir bende şu an zor durumdayımNasıl bir dert çok iyi biliyorum hayatını tamamen etkiliyor 5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı en sonunda Melahat Atasever in uyguladığı tedavi ile çok şükür kurtuldum artık kaşıntı yok koku yok akıntı yokyıllar snr kurtulmanın mutluluğu
3 gün önce flucan 150 mg ilaç aldım bu ilacın etkisini biliyodum ama adını bilmiyodum buradaki bı yorumdan ismini öğrenip hemen aldım ve 3 gündür bişey yok daha 2. Kapsülü içmedim alın bencd 30 TL bı fiyati varCanım o tedavi nedir bende şu an zor durumdayım
Bende dün gece acile gittim aşırı kaşınma devam edince iğne vurdular birde travazol pomad verdi çok şükür geçti kaşınma yok inşallah mantar da sökülmüştür3 gün önce flucan 150 mg ilaç aldım bu ilacın etkisini biliyodum ama adını bilmiyodum buradaki bı yorumdan ismini öğrenip hemen aldım ve 3 gündür bişey yok daha 2. Kapsülü içmedim alın bencd 30 TL bı fiyati var
Trevazolü bir hafta kullanmadan bırakmayınBende dün gece acile gittim aşırı kaşınma devam edince iğne vurdular birde travazol pomad verdi çok şükür geçti kaşınma yok inşallah mantar da sökülmüştür