İşte bir yıldır mantikli bir aciklama bulamadigim icinSiz durup durup aynı konuyu açıp aynı şeyleri soruyorsunuz.
Nasıl anlaşılacak kiDüşindüğünüz gibi birşey olsaydı anlamazmıydınız?
En azından lavaboya giderken bir şekilde anlaşılırdı diye düşünüyorum..
Var işte ben yaşıyorum başkaları da yazıyor üşüdüğümüzde oluyor yani bence imkansız bişey bu söylediğimiz ama içiniz rahat değilse bugün bir kadın Doğuma gitseydinizBen de böyle düşündüm ama buna ne sebep olabilir ki ve benzer bir şey yaşayan niye yok
Sanki vajinadan birden çocuk cıkmış gibi anlatıyorsunuz. Tamam çıkmış bitmiş işte çok normal birşeyAnestezik herhangi bir ilaç sebep olmussa diye düşündüm ilk etapta ama benzer şey yaşayan yok. Çok şiddetli ve fazlaca çıktı.
Şimdi bşy yazcam san yanlış anlama özür dilerim şimdiden ameliyat sırasında bşy yaptıklarını öı düşünüyorsubDoğum yapan biri değilim, evli değilim. Sonda takılmamış, vajinam hiç ama hiç geniş sayılmaz ve buna benzer bir sey yasayan tek kisi dahi yok. Nasıl ameliyat sirasinda buu kadar hava içeri dolmuş olabilir ki?
Örnek alırlar sperm kalıntısı ya da psa var mi diyeNasıl anlaşılacak ki
Hayır, iliski filan yaşamadım. Normal bir durum olsa bu kadar debelenmem.ilişkiden saatler sonra yaşadınız mı yazmışsınız mesela. Sizin Ameliyattan önce ilişkiniz oldu mu ? Ne kadar süre önce oldu diyeyim ya da. Kuzum çok alakasız. Normal bir gaz olsa ameliyathane soğuğundan dolayı çıkabiliyormuş ama anüsten yaniiiii. Benim ilişki sırasında Vajinadan çıkan hava olabiliyor. Pozisyonlardan kaynaklı çok normal birşey o da. Açık söyleyeyim ard arda Birkaç kere tamamen çıkıp Girdiğinde oluyor genelde. Bir nevi hava pompalama olayı gibibir doktora görünmeni tavsiye etmekten başka birşey diyemem. Buradaki çoğunluk aaa çok normal bişey dese bile ya senin ki farklı birşeyse ?
MerhabaBenzer bir şey yaşayan tek kişi bile olsa kafama takmayacağım ama bir türlü çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?