Vajinal gaz çıkarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya burun ameliyati oldum defalarca.ameliyathane cok kalabalik bi yer.anestezi uzmani hemsireler...mumkun degil.ameliyathaneden de ayiltip cikariyorlar zaten.yani hicbir anestezi uzmani siz ayilmadan sizi cikarmaz diye biliyorum.yani defalarca ameliyat oldum surec boyleydi.sizde nasildi siz bilirsiniz.ben hep ameliyathanede baytildim ve ameliyathanede ayiltildim.ve kalanalikti etrafim.ne ara olacak ki boule bi sey

Şimdi ben başka bir yol önereceğim. Böyle bir şüpheniz varsa öncelikle bir avukatla görüşün çünkü bu işin sonu adli bilimlere de dayanabilir. Jinekoloji bölümünün yanında adli bilimlere de gitmeniz gerekebilir. O yüzden bir avukattan yardım alın. O sizi yönlendirsin.

Keşke hemen bir kadın doğumcuya gitseydiniz onlar anlardı direkt eğer üzerinden çok geçmediyse yine de gidebilirsiniz Ameliyatınıza giren hemşire vs ile görüşün ameliyatınıza kimlerin girdiğini vs sorun benim başıma çok sık gelen bir durum değil 10 ilişki de belki 2 defa olan bi durum

Ben de böyle düşündüm ama buna ne sebep olabilir ki ve benzer bir şey yaşayan niye yok
Var işte ben yaşıyorum başkaları da yazıyor üşüdüğümüzde oluyor yani bence imkansız bişey bu söylediğimiz ama içiniz rahat değilse bugün bir kadın Doğuma gitseydiniz

Ben 3 kez burun ameliyatı geçirdim. Her biri de 4 saat süren operasyonlardı ve hiç birinde gaz ile ilgili bir sorun yaşamadım. Ama şöyle bir gerçek var ki buda kişiden kişiye değişir. Aneztezi bazı bünyelerde kabızlık yapıyor.

Ameliyathanelerde hemşireden tut, stajerler, stajerlerden tut anestezi uzmanı ve işlemi yapan doktorunuz bulunuyor. Böyle bir durum olabileceğini sanmıyorum ama imkansız da değil tabi, neler duyuyoruz haberlerde neler okuyoruz hergün. Kimseyi suçlamak değil niyetim ama bence bir doktora gidin ne kaybedersiniz ki gitmekle

konu sahibi neredeyse 1 sene olacak sorununuza hala çare bulamamak ya da ilerleyememek çok ilginç.

Ya allah aşkına mantıklı hiç bir yorum okumadım burun ameliyatı bile olsa doktor anestezi uzmanı aspirator tutan kişi malzeme veren kişi nerden baksanız 5 6 kişi oluyor ameliyatta ne yani grupmu yaptılar tövbe tövbe
1 çok soğuğa maruz kalınca vajidan gaz çıkar yere sırt üstü uzan mekik çeker gibi kendini kas o zamanda gaz çıkar kötü bisey olduğunu düşünmüyorum ama siz yinede içiniz rahat etsin jinelokolga gidin

Doğum yapan biri değilim, evli değilim. Sonda takılmamış, vajinam hiç ama hiç geniş sayılmaz ve buna benzer bir sey yasayan tek kisi dahi yok. Nasıl ameliyat sirasinda buu kadar hava içeri dolmuş olabilir ki?
Şimdi bşy yazcam san yanlış anlama özür dilerim şimdiden ameliyat sırasında bşy yaptıklarını öı düşünüyorsub

Özel bir muayenehanede olduysanız imkan dahilinde düşündükleriniz. Çok okuduk hastanelerde istismara uğrayanları. Üzerinden zaman geçmiş artık ispat edebileceğiniz bir durum yok ortada maalesef.

ilişkiden saatler sonra yaşadınız mı yazmışsınız mesela. Sizin Ameliyattan önce ilişkiniz oldu mu ? Ne kadar süre önce oldu diyeyim ya da. Kuzum çok alakasız. Normal bir gaz olsa ameliyathane soğuğundan dolayı çıkabiliyormuş ama anüsten yaniiiii. Benim ilişki sırasında Vajinadan çıkan hava olabiliyor. Pozisyonlardan kaynaklı çok normal birşey o da. Açık söyleyeyim ard arda Birkaç kere tamamen çıkıp Girdiğinde oluyor genelde. Bir nevi hava pompalama olayı gibi bir doktora görünmeni tavsiye etmekten başka birşey diyemem. Buradaki çoğunluk aaa çok normal bişey dese bile ya senin ki farklı birşeyse ?

Bi dakka. Böyle bişey olması mümkün değil. Ameliyathanelerde kameralar var Kimse istediği gibi davranamaz. Ayrıca bir kişi değil bir çok kişi olur ameliyathanede kadınlı erkekli. Çok saçma buldum konunu. Bir vajinal gazdan nerelere getirmişsin meseleyi. 1 yıl oldu ve sen madem çok şüpheleniyordun bir kadın doğumcuya gitmedin mi? Baktırmadın mı bekaret durumuna falan?

Bu istismar olayi banada uzak geldi ameliyati sanirim devlette oldunuz ameliyat masasina yatmadan zaten anestezi yapilmiyor o ana kadar zaten uyaniksiniz ve cevrenizde bir cok kisi oluyor yani bir kisi ile baş başa kalip olmuyor bunlar ameliyat sonrası da hemen ayiltiliyorsunuz sonrada odaya geciyorsunuz bunlarin harici birsey oldumu nerde uyandirildiginizi felan hatirliyormusunuz

Hayır, iliski filan yaşamadım. Normal bir durum olsa bu kadar debelenmem.

Benzer bir şey yaşayan tek kişi bile olsa kafama takmayacağım ama bir türlü çıkmadı
Merhaba
Ben de kendimde arada farkettiğim Bir durum anlam veremedim hiç öyle aşırı ciddi rahatsız edecek derecede değil sanki minik kabarcıklar şeklinde.Hareketli olduğum günlerde özellikle eğilip kalkarken sıklıkla hissediyorum.Ben 6 kez histereskopi oldum tabiiki tüm bunların öncesinde böyle bir sorunum yoktu.Sıklıkla da muayene olurum bu durumun rahimde ya da vajinada belirgin bir işareti olsa idi doktor anlardı diye düşünüyorm.Yani ciddi anlamda kötüye yorulacak bişi değildir diye düşünüyorum.Şimdi burda bu konuyu görünce Birdahaki gidişimde Doktoruma mutlaka söyleyeceğim.Buraya yazarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…