Vajinal gaz çıkarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben cinsel ilişki esnasında yaşadım birkaç kez o da vajina içerisine hava dolması nedeniyle oluyormuş. Ama burun ameliyatıyla arasında bir bağlantı olduğunu düşünmüyorum.
Peki cinsel iliski bittikten saatler sonra yaşadığınız oldu mu?

Peki cinsel iliski bittikten saatler sonra yaşadığınız oldu mu?

aklıma deli sorular geliyor !

Siz burun operasyonu geçirirken istismar edildiğinizi mi düşünüyorsunuz ?

Konuyu izin verirseniz bildirim yapmak istiyorum belki mantıklı yorumlar gelir.

Ameliyat oldukatan sonra vajinal gaz çıkaran var mı hiç?

bence parça parça anlatmayın. Tüm süreci ilk mesajda yazar mısınız ?

Yani ilişki vb durum değil burun operasyonu sonrası vs vs vs vs

geçmişte de buna benzer bir problem yaşamadığınızı vb

yani tüm detayları bence ilk mesaja yazın

Hadi canm.. yok yaaa.. olmamştr öyle brşey

Ben direkt olarak ameliyat esnasında sizin rızanız dışında bir şeyler olmuş olabileceğini düşündüm.

ya da belki ameliyathanede üşüttünüz, normal gaz çıkardınız ama vajinal sandınız, bu da bi ihtimal.

sonuçta ameliyathanenin muhakkak kameraları vardır, belki izleme talep edebilirsiniz.

Bence normal benim bildim bileli olur ilişkiden bağımsız olur hatta çok üşüdüğümde oluyor farkettim bence ameliyathane soğuk o yüzden normal geldi bana
Anestezik herhangi bir ilaç sebep olmussa diye düşündüm ilk etapta ama benzer şey yaşayan yok. Çok şiddetli ve fazlaca çıktı.

Ilginç bir durum..diyer arkadaşlara katiliyorum durup dururken vajinada gaz olmaz..peki hafif sanci falan varmi

Normal gaz degildi, eminim. Ben de imkansiz diye düşünüyorum ama mantikli hiçbir sey yok ortada

detayları olmayan bir mesajdan çıkan tek sonuç siz narkozluyken istismar edilmiş olabileceğiniz. Burun ameliyatı diyene kadar bende vajinal bir operasyon sanmıştım ama burun dediğinizde şok oldum. Lütfen bir kadın doğumcuya görünürmüsünüz. Hangi doktor hangi bölüm böyle bir şey olduğunu anlar bilmiyorum ama üstünden çok geçmediyse nolur bul kime görünecegini ve eğer o akla gelen ilk şeyse elinden geleni ardına koyma ne gerekiyorsa yap bu haltı yiyen mahluğa. Ya allah korusun ama aklıma türlü türlü şey geliyor.

ima ettiğiniz şey çok olabilme ihtimali olan bir şey olamaz gibi geldi bana. ameliyathanede doktor var ameliyat hemşireleri var anestezi uzmanı var var da var yani. ameliyatınızı yapan doktora bu şikayetinizden bahsettiniz mi?

Valla bende bi ben mi pimpirikleniyorum diyorum, bir çok kez anestezi aldım hepsinde de çok tedirgin oldum lakayt erkek hemşireler, saçmasapan ortamlar, hastane ortamları gerçekten beni aşırı rahatsız ediyor bide baygın halde orada savunmasız bulunmak çok can sıkıcı, hgs çektirdikten sonra ayıldığımda bende bi saçım başım dağılmış uyandım korkmadım değil yani

Aynı fikirdeyim

Benim cok alakasız dönemlerimde oldu vajinadan gaz çıkarma olayı bir-kac kez, hatta korkmuştum insan icinde oyle birşey olursa naparim diye (çünkü istemsiz oluyor diğer gazlar gibi tutulamiyor) ama gecesinde ilişki yaşayıp yaşamadığını hatırlayamadım malesef, kadin doğum doktoruna gitseniz hemen?

Normal gaz degildi, eminim. Ben de imkansiz diye düşünüyorum ama mantikli hiçbir sey yok ortada
Çok saçma olacak ama beni olmadik bir yerde gaz sıkıştırdığı zaman kendimi çok sıkınca vajinal gaz çıkıyor.
Sizi de gaz sıkıştırmış olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…