Peki cinsel iliski bittikten saatler sonra yaşadığınız oldu mu?Ben cinsel ilişki esnasında yaşadım birkaç kez o da vajina içerisine hava dolması nedeniyle oluyormuş. Ama burun ameliyatıyla arasında bir bağlantı olduğunu düşünmüyorum.
Peki cinsel iliski bittikten saatler sonra yaşadığınız oldu mu?
Ameliyat oldukatan sonra vajinal gaz çıkaran var mı hiç?
Evet ilişkinin ertesi günü de olduPeki cinsel iliski bittikten saatler sonra yaşadığınız oldu mu?
Anestezik herhangi bir ilaç sebep olmussa diye düşündüm ilk etapta ama benzer şey yaşayan yok. Çok şiddetli ve fazlaca çıktı.Bence normal benim bildim bileli olur ilişkiden bağımsız olur hatta çok üşüdüğümde oluyor farkettim bence ameliyathane soğuk o yüzden normal geldi bana
Normal gaz degildi, eminim. Ben de imkansiz diye düşünüyorum ama mantikli hiçbir sey yok ortadaBen direkt olarak ameliyat esnasında sizin rızanız dışında bir şeyler olmuş olabileceğini düşündüm.
ya da belki ameliyathanede üşüttünüz, normal gaz çıkardınız ama vajinal sandınız, bu da bi ihtimal.
sonuçta ameliyathanenin muhakkak kameraları vardır, belki izleme talep edebilirsiniz.
Aynı fikirdeyimima ettiğiniz şey çok olabilme ihtimali olan bir şey olamaz gibi geldi bana. ameliyathanede doktor var ameliyat hemşireleri var anestezi uzmanı var var da var yani. ameliyatınızı yapan doktora bu şikayetinizden bahsettiniz mi?
Çok saçma olacak ama beni olmadik bir yerde gaz sıkıştırdığı zaman kendimi çok sıkınca vajinal gaz çıkıyor.Normal gaz degildi, eminim. Ben de imkansiz diye düşünüyorum ama mantikli hiçbir sey yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?