Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl önce olmuş olay .. birşey varsa de çıkmaz.. Konu sahibi şimdi hatrladm ben bekarken üşüttüğüm zaman veya spor falan yaptığıl zaman bekar olduğum halde bana da oluyordu.Ama bu olay ne zaman oldu? O da önemli
Benzer bir şey yaşayan tek kişi bile olsa kafama takmayacağım ama bir türlü çıkmadı
O zaman tabii ki ispat edilemez. Ancak kamera görüntüsü ortaya çıkarsa bir sonuç alınabilir.1 yıl önce olmuş olay .. birşey varsa de çıkmaz.. Konu sahibi şimdi hatrladm ben bekarken üşüttüğüm zaman veya spor falan yaptığıl zaman bekar olduğum halde bana da oluyordu.
Rica etsem bildirimi kapatir misiniz? Kimseye yetişemem ve kimse mantikli konusmuyor. Daha mesaj gelsin istemiyorum. Ya da tamamen kaldirin soruyu en güzeli çünkü pisman oldumaklıma deli sorular geliyor !
Siz burun operasyonu geçirirken istismar edildiğinizi mi düşünüyorsunuz ?
Konuyu izin verirseniz bildirim yapmak istiyorum belki mantıklı yorumlar gelir.
Rica etsem bildirimi kapatir misiniz? Kimseye yetişemem ve kimse mantikli konusmuyor. Daha mesaj gelsin istemiyorum. Ya da tamamen kaldirin soruyu en güzeli çünkü pisman oldum