• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal gaz çıkarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off herkes saçma sapan yorumlar yapiyor anlamadan dinlemeden. Kimseye bildirim gitsin istemedim. Benzer bir sey yasayan varsa yazsin, herkese yetisemem ve kırıcı sekilde yazanlari engelleyecegin

İlişkiyle alakalı olmadığı zamanlarda da yaşadım ben bu olayı. Normalde ilişkiden hemen sonra ya da ilişki esnasında daha sık oluyor. Ama bir ya da iki kez hiç alakasız bir zamanda yaşadım bu durumu. İçinizi rahat tutmanızı isterim. Ben de bir sağlıkçıyım. Hiç sanmıyorum başınıza kötü bir durum geldiğini.

diğer konunuzu okudum şimdi
1 yıldır bir kadın doğum doktoruna gidip kızlık zarınıza baktırmadınız mı?
sürekli araştırarak ya da birilerine sorarak bunun cevabını bilemezsiniz ki
bir kadın doğum doktoruna gidip kızlık zarınıza baktırsaydınız 1 yıldır kafanızı kurcalamamkış olurdunuz , hem olumsuz bi şey duyarsanız da hemen herekete geçerdiniz

diğer onu da bu arkadaşlar

1 yıl olmuş. Ne duymak istiyorsunuz? Onu söyleyelim. Ay evet kesin istismar tüh tüh mü diyelim? Saçmalama bir şey olmaz mı diyelim. Çünkü madem dert oldu çözüm yolu illa ki bulurdunuz. Durup da bir yıl sonra konu açmazdınız.
Ama ben yine de saçmalamayın diyorum.

Ama bu olay ne zaman oldu? O da önemli
1 yıl önce olmuş olay .. birşey varsa de çıkmaz.. Konu sahibi şimdi hatrladm ben bekarken üşüttüğüm zaman veya spor falan yaptığıl zaman bekar olduğum halde bana da oluyordu.

Benzer bir şey yaşayan tek kişi bile olsa kafama takmayacağım ama bir türlü çıkmadı

Ben de burun ameliyatı oldum ama öyle bir şey başıma gelmedi. Bana o dediginiz şeg yalnızca bir defa olmuştu o da ilişki yaşadıktan sonraydı. Genelde ilişkiden kaynaklı oraya gaz doluyor ama başka bir şey de etki etmiş olabilir tabi ki. Bence kötüyü düşünmeyin. Netice de ameliyata bir tek insan girmiyor... doktoruydu, genel anestezi uzmanıydı, stajyerleriydi, hemşireleriydi bayaği bir kalabalık oluyor oda. ameliyat bittikten sonra da ayılma hemen oluyor zaten.

1 yıl önce olmuş olay .. birşey varsa de çıkmaz.. Konu sahibi şimdi hatrladm ben bekarken üşüttüğüm zaman veya spor falan yaptığıl zaman bekar olduğum halde bana da oluyordu.
O zaman tabii ki ispat edilemez. Ancak kamera görüntüsü ortaya çıkarsa bir sonuç alınabilir.

aklıma deli sorular geliyor !

Siz burun operasyonu geçirirken istismar edildiğinizi mi düşünüyorsunuz ?

Konuyu izin verirseniz bildirim yapmak istiyorum belki mantıklı yorumlar gelir.
Rica etsem bildirimi kapatir misiniz? Kimseye yetişemem ve kimse mantikli konusmuyor. Daha mesaj gelsin istemiyorum. Ya da tamamen kaldirin soruyu en güzeli çünkü pisman oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back