Vajinal gaz çıkarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de böyle düşündüm ama buna ne sebep olabilir ki ve benzer bir şey yaşayan niye yok

Ameliyat oldukatan sonra vajinal gaz çıkaran var mı hiç?
3 sezeryan oldum böyle birşeyle karşılaşmadım.
Burun ameliyatı ile yaşamış olmanız gerçekten ilginç..
Çorapsız gezmişsin ve üşütmüşsün...
Yada ameliyathanenin soğuk olması nedeniyle üşümüşsün
Allah çevrenizdekilere yardım etsin

Vajinal Fistül diye bişey var makat ve vajina arasında dokuda yırtık delik tarzı bir şey meydana gelir ve dışkı gaz vb. vajinadan kaçabilir ama bunun birden böyle ortaya çıkması ilginç bir muayene olmanızı öneririm

Yani ben de böyle olduğunu düşünmek istiyorum. Dilerim anestezi kaynaklıdır

Böyle bir sorunum kesinlikle yok

Ameliyathaneler kalabalık yerlerdir, ima ettiğiniz şeyin olması imkansız. Ameliyathanede çırılçıplak yatıyoruz ve soğuk bir ortam ondan gaz yapmış olabilir. Ki normalde de cinsel ilişkiden sonra vajinal gaz olur. Abartıyorsunuz.

Şekerim meme küçültme oldum bende olmadı vajinal gaz
Safra oldum olmadı
2 sezeryan sonrası bile olmadı
Tek olduğu yer ilişki esnasi ve sonrası yani açık yazicam ama ilişkide domalma pozisyon sonrası çok oluyor o bende kasıklarımin hava dolusunu hissederim
Bence bir kadın doğucuya görünmelisin

Ben de böyle düşündüm ama buna ne sebep olabilir ki ve benzer bir şey yaşayan niye yok
herkesin bünyesi ve vücudu yaşadığı anesteziye farklı tepki verebilir. sezaryan ameliyatlarından sonra da annenin gaz çıkarması bekleniyor mesela. sizinki de böyle bir tepki vermiş olabilir.

Ben üsürsem oluyor. Burun ameliyati nasil bir ortamda oluyor normal ameliyathane mi? Sezeryan ve esnek zar ameliyati disinda hic ameliyat olmadim.
Soguktan olabilir diye dusundum ama aklinizi karistiran bir konuysa pesine dusun mutlaka.

Siz durup durup aynı konuyu açıp aynı şeyleri soruyorsunuz. Bu konuda çok yorum yapıldı. Farklı olarak ne bekliyorsunuz anlamadım.

Okurken en son cumleye kadar ciddiyetle okudum ama son ana gelince güldüm çünkü benim de saçım başım dagilmisti epey

Çok enteresan . Vajinal ameliyat sandım ben vajinal ameliyat olmuştum o yüzden etiketlediniz zannettim gaz falan çıkarmamıştım . Ama burun ameliyatı vajinal gaz hiç alakasız . Umarım kötü bişiler yaşanmamıştır araştırın

Böyle bir sorunum kesinlikle yok
Yani sizi istismardan şüphelenenler var hastanenizi bilemem ama gündüz yoğun ameliyatlar olur ve ameliyathaneler genelde dip dibedir bir ameliyatta 2 hemşire 1 doktor 1 anestezi 1 hasta bakıcı olur ve aniden steril olan ameliyathane hemşirelerinin girebilcekleri bir yerdir sizi odaya bile anestezi etkisindeyken 2 kişi çıkartır ama küçük bir yerde bir işlem olduysanız veya ameliyat dışında bişey olduysa bilemicem ama ameliyathanede ihtimal veremiyorum..

ilişkiden bağımsız da olabilir böyle şeyler. üşütme olabilir diyen arkadaşlara katılıyorum. ameliyathaneler soğuk yerler. bazı ameliyatlara (burun vs bile olsa) üzerinizde sadece çamaşırla hatta bazen çamaşırsız olarak önlükle sokuyorlar sizi. çorap vs de olmuyor diye biliyorum. bi arkadaşım burun ameliyatı sonrasında çok feci grip olmuştu. üşütmüştü orda. o da söylemişti çamaşırsız aldılar diye. bana da garip gelmişti burun ameliyatı olduğu için. ama hijyen sebebiyle sanırım öyle bir uygulama var. yine de aklınızda şüphe kalmasın. bir muayeneye gidin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…