Ben de böyle düşündüm ama buna ne sebep olabilir ki ve benzer bir şey yaşayan niye yokima ettiğiniz şey çok olabilme ihtimali olan bir şey olamaz gibi geldi bana. ameliyathanede doktor var ameliyat hemşireleri var anestezi uzmanı var var da var yani. ameliyatınızı yapan doktora bu şikayetinizden bahsettiniz mi?
3 sezeryan oldum böyle birşeyle karşılaşmadım.Ameliyat oldukatan sonra vajinal gaz çıkaran var mı hiç?
Kazen çağırmış kuzummmmmbana neden bildirim geldi bu konuyla ilgili anlamadım. Cevabım bilmiyorum
Yani ben de böyle olduğunu düşünmek istiyorum. Dilerim anestezi kaynaklıdırAnestezi kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. Ameliyat öncesi ya da sonrası düşündüğünüz gibi bir şey olamaz gibi geldi bana.Defalarca ameliyat oldum,hiç tamamen yalnız kalındığını gormedim
Böyle bir sorunum kesinlikle yokVajinal Fistül diye bişey var makat ve vajina arasında dokuda yırtık delik tarzı bir şey meydana gelir ve dışkı gaz vb. vajinadan kaçabilir ama bunun birden böyle ortaya çıkması ilginç bir muayene olmanızı öneririm
öyle her yere çağırmasın annem kızıyorKazen çağırmış kuzummmmm
herkesin bünyesi ve vücudu yaşadığı anesteziye farklı tepki verebilir. sezaryan ameliyatlarından sonra da annenin gaz çıkarması bekleniyor mesela. sizinki de böyle bir tepki vermiş olabilir.Ben de böyle düşündüm ama buna ne sebep olabilir ki ve benzer bir şey yaşayan niye yok
Siz durup durup aynı konuyu açıp aynı şeyleri soruyorsunuz. Bu konuda çok yorum yapıldı. Farklı olarak ne bekliyorsunuz anlamadım.Genel anestezi altinda ameliyat oldum ve ameliyat bittikten 5 saat sonra çıkardım çık şiddetli şekilde. Kimseye buna benzer bur şey olmamış. Yani bakire de değilim ve çok saçma bir durum, nedeni ne olabilir acaba?
Okurken en son cumleye kadar ciddiyetle okudum ama son ana gelince güldüm çünkü benim de saçım başım dagilmisti epeyValla bende bi ben mi pimpirikleniyorum diyorum, bir çok kez anestezi aldım hepsinde de çok tedirgin oldum lakayt erkek hemşireler, saçmasapan ortamlar, hastane ortamları gerçekten beni aşırı rahatsız ediyor bide baygın halde orada savunmasız bulunmak çok can sıkıcı, hgs çektirdikten sonra ayıldığımda bende bi saçım başım dağılmış uyandım korkmadım değil yani
Yani sizi istismardan şüphelenenler var hastanenizi bilemem ama gündüz yoğun ameliyatlar olur ve ameliyathaneler genelde dip dibedir bir ameliyatta 2 hemşire 1 doktor 1 anestezi 1 hasta bakıcı olur ve aniden steril olan ameliyathane hemşirelerinin girebilcekleri bir yerdir sizi odaya bile anestezi etkisindeyken 2 kişi çıkartır ama küçük bir yerde bir işlem olduysanız veya ameliyat dışında bişey olduysa bilemicem ama ameliyathanede ihtimal veremiyorum..Böyle bir sorunum kesinlikle yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?