vajinal estetik ameliyatım

Acaba ameliyatin sonuclarini yazarmisiniz vajina daraltmadan memnunmusunuz ve cok uygun fiyata ameliuat olmussunnuz bazi dr lar 3000 5000 den agzini aciyor
Acaba ameliyatin sonuclarini yazarmisiniz vajina daraltmadan memnunmusunuz ve cok uygun fiyata ameliuat olmussunnuz bazi dr lar 3000 5000 den agzini aciyor
Ameliyatimdan gayet memnunum.ilk gunlerde iliskide agrilar oldu ama zamanla normale donuyoresimde bende cok memnununuz

Mrb kızlar ben gecen yaz ladioplasti oldum dikişlerim acıldı çok acı cektim kanamam vs acayip korku oluştu kontrollere gitmedim 1 kere gittim güzel dedi doktor o kadar şuan bi deforme söz konusu gitmek istemiyorum doktora kullanabileceğim bir krem var mı bildiğiniz

Ben gaziantepte ameliyat oldum.toplamda 1000 lira odedim.ameliyatim zor gecmedi.uc dort gundur dudaklarda yanma var.onun haricinde bir sıkıntı çekmedim.goruntude simdiden iyi.dün kontrolum var iyilesiyor dedi doktor arasina gazli bez koydu dudaklar yapismasin diye ama ben dayanamadim cikardim.cok aci verdi.simdilik durumum boyle.herkesin ameliyati kotu gececek diye bisey yok.sanirim sans isi bude doktorun iyi olmasida cok onemli
Merhaba. Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? Ben de labioplasti olcam ve doktor araştırıyorum aylardır

X