Vajinal aknts olanlar

Canım ben maydanoz buğusuna oturuyorum çok etkili tavsiye ederim

Maydonoz lapasını temiz bir beze koyup vajinaya koyuyorlarmış,bunu duydum fakat bana pek hijyenik gelmedi bu yüzden yapmadım hiç.Akıntıyı söküyormuş bu yöntem.

Maydonoz lapasını temiz bir beze koyup vajinaya koyuyorlarmış,bunu duydum fakat bana pek hijyenik gelmedi bu yüzden yapmadım hiç.Akıntıyı söküyormuş bu yöntem.

mangalda soğanları pişirin (kabuklu)onları yiyin süper akıntıyı çözüyor

bende gittim doktora adet sancım için akıntın oluyor mu dedi evet dedim sarı gibi bi renkte..ultrasyonla baktı bide kan da ...bi ilaç verdi içtigimden beri akıntı yok ama sürekli idrara çıkıyorum bu ilaçtan dolayımı merak ediyorum...bilgisi olan yardımcı olabilir mi...

cevabıınızı bekliyorum lütfen..sanırım ilaç iltihap sökücü gibi bir şey ondan mı sık idrara çıkıyorum

ewet canım ondan olabilir benimde beyaz sümüksü akıntım wardı ki hayatımda hiç akıntım olmadı dr gittim alttan muayene kan testi we ultrasona soktu rahimimde enfeksiyon oldunu söledi ilaçlar werdi içlerinde fitil haftada bir yutulcak antibiyotik bide merhem bende çok çişim gelio ondan sanırım çünkü fazla suda içmiom söküo herale iltahabı şiş yoluyla atio olabilir takma sen yeterki geçsin şiş önemli diil :içelim:

ya kızlar ben şu soğan suyunu denedim aman allahım adetimi geciktirdi üstelik akıntımda yoktu ölesine warsa bişey söksün die içtim 6 ay önce dr gittim yapma şöyle şeyleri dedi önemli olan ayakları sıcak tutmak benm ayaklarım hep soğuktur we yalınayak çok basarım yere ama artık çorap bide patik giyiyorum sonuçta kadınız ayaklarımızı korumamız lasım

teşekkür ederim cevap verdigin için bugün nöbetçi eczaneye gittim bu ilaçidrara çıkarar mı dedim hayır o antibiyotik fln dedi ama ben ilacı içtigimden beri tuvalete gidiyorum az çıkıyor ve sarı oluyor bende korktum bi na:)

aynı sorun bende de vardı canım,hem akıntı vardı hemde kaşınıyordu, dayanamadım tabi doktora gittim,erkekti doktor, korktuğum olmadı çok şükür,önce evli misin ,bekar mısın diye sordu, bende bekarım dedim, sonra şikayetin nedir dedikaydirigubbakcemile3 anlattım, ona uygun ilaç yazdı, eğer geçmezse tekrar gelirsin dedi, anlıcan kontrol etmedi, ve verdiği ilaçlarda hakikaten fayda verdi canım, kaşıntım da geçti, doktora gitmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…