B
benjamine
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cottonlady
Canım ben maydanoz buğusuna oturuyorum çok etkili tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben maydanoz buğusuna oturuyorum çok etkili tavsiye ederim
Maydonoz lapasını temiz bir beze koyup vajinaya koyuyorlarmış,bunu duydum fakat bana pek hijyenik gelmedi bu yüzden yapmadım hiç.Akıntıyı söküyormuş bu yöntem.
bende gittim doktora adet sancım için akıntın oluyor mu dedi evet dedim sarı gibi bi renkte..ultrasyonla baktı bide kan da ...bi ilaç verdi içtigimden beri akıntı yok ama sürekli idrara çıkıyorum bu ilaçtan dolayımı merak ediyorum...bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
ewet canım ondan olabilir benimde beyaz sümüksü akıntım wardı ki hayatımda hiç akıntım olmadı dr gittim alttan muayene kan testi we ultrasona soktu rahimimde enfeksiyon oldunu söledi ilaçlar werdi içlerinde fitil haftada bir yutulcak antibiyotik bide merhem bende çok çişim gelio ondan sanırım çünkü fazla suda içmiom söküo herale iltahabı şiş yoluyla atio olabilir takma sen yeterki geçsin şiş önemli diil :içelim:
merhaba bayanlar. vajinal akıntım konusunda biraz tedirginim. bazen renksiz bazen de beyaz renkli oluyo. miktarı da günden güne değişiyo. biraz akıntının olması normal hatta sağlıklı bi durummuş bunu biliyorum ama bendeki bu değişken durum beni huzursuz ediyo. doktora gitmekten de muayene şekli yüzünden çekiniyorum. bu şikayetten dolayı doktora giden arkadaşlar ne şekilde muayene edildiniz ve tedavi şekliniz ne oldu paylaşır mısınız? sanırım çok sık karşılaşılan bir problem, bi çok kişiye yardımcı olabiliriz bu sayede :1rolleyes: