- Konu Sahibi cottonlady
-
canım bende aynı rahatsızlıktan gitmiştim bekarken sistit denildi onun için tedavi gördüm muayene edilmedim idrar tahlili yapılmıştı. evlendikten sonra da aynı veya benzer şikayetlerden dolayı gittiğim vajinal muayenemi oldum. bunda da korkulacak bi durum yok zaten. hem böyle akıntı-kanama vs şikayetleri dikkate almak lazım bazı hasatalıkların işareti olabiliyor. geçmiş olsun canım.... a.s.
canım benim de şikayetim var hem de çoook uzun yıllardır,geçen yıl bi özel hastaneye gittim,sadece karnımdan ultrasonla baktı,bi dünya şey saydı şöyle kötü böyle tehlikeli,acayip moralim bozuldu.sonra tıp fak. hastanesine gittim,orda da baktılar,vajenit tanısı koyuldu(bekardım o zaman)2 tane hap verdiler kullandım,bi değişiklik olmadı...benim de senin dediğin gibi,kah beyaz,kah sarı..koku ya da kaşıntı yok.soğan kürünü deneyeceğim artık onu araştırıyorum şimdi.hatta bilgisi olan varsa açıklasın tam ulaşamadım çünkü.
bitkisel bi kürü mü varmış bu rahatsızlığın? bilen varsa söylesin doktora gidersem bu kürden de bahsederim doktoruma hem onaylarsa daha rahat kullanırız :gitme:
ya kızlar bendede arada bi kahverengimsi akıntı oluo koyu renk yani biras, bazen beyaz da oluo korkuorm bende mikrop falan kaptmda ondan da mı oluo acaba ya???
İhmal etme canım bir doktora muhakkak görün.Bendede akıntı vardı annem normal o dedi bende gitmedim doktora meğersem enfeksiyonmuş.Gitmeyeye gitmeye yaraya çevirdi.Bu soğan kürü yaraya iyi gelir mi kızlar?
mrb arkadaşlar bende yenı uye oldum akıntıyla ılgılı olarak şunu soyleyebılırım benımde vardı boyle bır sorunum dr bana rahımde yara olduğunu soyledı tedavı edılmesı gerektığını soyledı bende doğum yaptıktan sonra yaktırdım sonrasında vajınal fıtıl kullandım allaha şükür şimdı akıntım yok bır kez yaktı 1 ay sonra kontrole gıttım tam ıyıleşmemiş tekrar yaktı ıyıleşmeyen yerı şu an ıyı eğer sormak istediğiniz bişey olursa cvp layabılırım
sendeki nası olmuştu peki cnm böle yğun olarak mı oluodu yoksa arada bir mi?bi de adetine yakın zamanlarda mı oluodu?benim 1hafta falan oluo adetim biteli anneme sordm bende normaldir ddi bi takip ediim diorm adetime daha zaman varken hala dewam ediosa gtmeyi düşünüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?