Merhaba geçmiş olsun. Öncelikle doktora gidin diyeceğim ama vaktiniz yokmuş. Ama yine de en yakın zamanda buna vakit ayırın ve gidin enfeksiyon varsa ertelememek en doğrusu. Doğal yollardan beslenmenize dikkat edebilirsiniz. Protein ağırlıklı beslenin. Herhangi bi alerjiniz yoksa propolis damlalar var onlardan kullanın. Probiyotik tüketin. Hem doğal yoldan yoğurt, kefir vb. Hem de probiyotik tabletler var onlardan kullanın. Ama içeriğine bakın vajinada bulunan bakteriler var mı yok mu diye ya da direk eczaneye sorun o size ona göre verir probiyotik tableti. Bunlar takviye amaçlıdır bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olur. Ev turşusu, sirkeli şeyler tüketin. Bitki çayı olarak aynısefa çayı, kızılcık biliyorum ben siz de bi Araştırın onları düzenli bi şekilde tüketin. Bir de her kadının bildiği soğan kürü enfeksiyona iyi geliyor diye biliyorum doktorlar bile öneriyor bazen. Nasıl içildiğini vs bilmiyorum ama onu da bi Araştırın ve deneyin benceHanımlar merhabalar, ben 21 yaşındayım ve bekarım. Birkaç yıldır sürekli bir şekilde akıntım oluyor. Genellikle beyaz ve sarı akıntılar. Adet dönemime yakın hem koyulaşıp yeşile dönüyor hem de daha da artıyor. Adetim genellikle düzelidir. Ağrım, kaşıntım olmuyor çok şükür. Bekar olduğum için kadın doğuma gitmeden önce bi aile doktoruma gideyim dedim. Gittim anlattım derdimi. Güçlü bir antibiyotik verdi, akıntını artıracak dedi ama arttığıyla da kaldı maalesef. Bekar olduğun için fitil de veremiyorum dedi. Kadın doğuma gidip bi ultrasonla baktır dedi. İnternetten çok araştırdım, genellikle herkes mantardan şikayetçi ve ona çözüm bulmuş. Dediğim gibi benim kaşıntım veya kasıklarımda ağrım yok. Akıntının sebebi muhtemelen enfeksiyondur ama nasıl geçecek?? Benim gibi olup da çözüm bulan varsa yardımcı olsun çok sevinirim :))
Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama şu sıralar gerçekten ayıracak vaktim yok. Şimdilik evde uygulayabileceğim doğal yöntemler varsa uygulamak istiyorum. Gerçekten çok muzdaribim bu konuda. Günlük pedsiz duramıyorum, sürekli iç çamaşırımı değiştirmek zorundayım. Yardımcı olacak olana çok dua ederim :)) sevgiler hanımlar..
Az önce yazmayı unutmuşumHanımlar merhabalar, ben 21 yaşındayım ve bekarım. Birkaç yıldır sürekli bir şekilde akıntım oluyor. Genellikle beyaz ve sarı akıntılar. Adet dönemime yakın hem koyulaşıp yeşile dönüyor hem de daha da artıyor. Adetim genellikle düzelidir. Ağrım, kaşıntım olmuyor çok şükür. Bekar olduğum için kadın doğuma gitmeden önce bi aile doktoruma gideyim dedim. Gittim anlattım derdimi. Güçlü bir antibiyotik verdi, akıntını artıracak dedi ama arttığıyla da kaldı maalesef. Bekar olduğun için fitil de veremiyorum dedi. Kadın doğuma gidip bi ultrasonla baktır dedi. İnternetten çok araştırdım, genellikle herkes mantardan şikayetçi ve ona çözüm bulmuş. Dediğim gibi benim kaşıntım veya kasıklarımda ağrım yok. Akıntının sebebi muhtemelen enfeksiyondur ama nasıl geçecek?? Benim gibi olup da çözüm bulan varsa yardımcı olsun çok sevinirim :))
Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama şu sıralar gerçekten ayıracak vaktim yok. Şimdilik evde uygulayabileceğim doğal yöntemler varsa uygulamak istiyorum. Gerçekten çok muzdaribim bu konuda. Günlük pedsiz duramıyorum, sürekli iç çamaşırımı değiştirmek zorundayım. Yardımcı olacak olana çok dua ederim :)) sevgiler hanımlar..
Evde yoğurt ve sirkeli şeyleri yemeye çalışıyorum. Soğan kürünü denedim ama bir faydası olmadı maalesefMerhaba geçmiş olsun. Öncelikle doktora gidin diyeceğim ama vaktiniz yokmuş. Ama yine de en yakın zamanda buna vakit ayırın ve gidin enfeksiyon varsa ertelememek en doğrusu. Doğal yollardan beslenmenize dikkat edebilirsiniz. Protein ağırlıklı beslenin. Herhangi bi alerjiniz yoksa propolis damlalar var onlardan kullanın. Probiyotik tüketin. Hem doğal yoldan yoğurt, kefir vb. Hem de probiyotik tabletler var onlardan kullanın. Ama içeriğine bakın vajinada bulunan bakteriler var mı yok mu diye ya da direk eczaneye sorun o size ona göre verir probiyotik tableti. Bunlar takviye amaçlıdır bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olur. Ev turşusu, sirkeli şeyler tüketin. Bitki çayı olarak aynısefa çayı, kızılcık biliyorum ben siz de bi Araştırın onları düzenli bi şekilde tüketin. Bir de her kadının bildiği soğan kürü enfeksiyona iyi geliyor diye biliyorum doktorlar bile öneriyor bazen. Nasıl içildiğini vs bilmiyorum ama onu da bi Araştırın ve deneyin bencebir de o bölgenizi temiz tutun. Her gün iç çamaşırınız değiştirin ve çamaşırlarınızı 60 derecede yıkayıp ütüleyin. Dışarda tuvaletlere girmemeye çalışın çünkü oralardan da enfeksiyon kapılabiliyor oradaki peçeteleri bile kullanmayın. Benim şuan aklıma gelenler bunlar, geçmiş olsun ❤
Evet sarımsağı duydum, deneyeceğim inşaallah. Aslında azimli ve kararlıyımdır. Umarım sarımsaktan tiksinip de hemen bırakmamAz önce yazmayı unutmuşumsarımsak da tüketin bu arada biliyorsunuz o da antibiyotik görevini görüyor bi nevi. 1-2 tane sarımsağı 2ye 3 e bölerek yutabilirsiniz. Midenize dokunmuyorsa aç karnına yutun dokunuyorsa tok yutarsınız. Ama bu yazdıklarımı düzenli ve uzun süreli yapmanız gerekiyor. Bol suyla için. Gün içinde de su içmeyi unutmayın bol su tüketin. 1-2 hafta yapıp bırakmayın devam edin faydası olacaktır mutlaka tekrar geçmiş olsun ❤
Maalesef onu da bir yıl önce denedim maydanoz suyunu da bi ara denedim ama bende işe yaramamıştı ne yazık kiBendede enfeksiyon cikti sogam kürüne basladim sabah aksam icicem cok iyi geliyomus temizliyomus rahimi istersen sende dene
Çok duydum ve kesinlikle deneyeceğim. TeşekkürlerHergün 1 2 dış sarımsak yiyin veya yutun.uzun süre devam etmeniz gerekiyor buna.6 7 ay gibi
Insallah doktor bana gecen antibiotik yazdi emfeksiyon icin gebelik düşündüğüm icin kullanmayi düşünmüyorum istiyosan ondan al kullan ismini soylim sanaMaalesef onu da bir yıl önce denedim maydanoz suyunu da bi ara denedim ama bende işe yaramamıştı ne yazık kiUmarım size iyi gelir
metronidazol 500 mg ilacin adi bu ben yurtdisinda yasiyorum turkiyede varmidir bilmem ama eczaneye sorabilirsinÇok duydum ve kesinlikle deneyeceğim. Teşekkürler
Peki çiğ yemek mi daha iyi yoksa pişmiş mi? Bir de aç karnına daha iyi diye duydum ama onu yedikten sonra beklemek gerekir mi? Malum ben öğrenci olduğum için sabah hemen kahvaltı yapar okula giderim. Öyle beklemek için pek vaktim yok. Sizce ne zaman nasıl yemeliyim?Kesinlikle sarımsak öneririm günde 2 diş üst solunum yolu idrar yolu enfeksiyonlarına birebir ben gebeliğimde hafif yollu idrar ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim hemoglobin Değerlerim hep bozuktu hergün sarımsak yedim. Bütün kan değerlerim normale döndü
Evet çiğ yemek gerekiyor direk bir diş sarımsağı çiğnemeden yutabilirsin.Aç karnına yemedim hiç Miğdeyi üzer diye ara öğünlerde yedim benPeki çiğ yemek mi daha iyi yoksa pişmiş mi? Bir de aç karnına daha iyi diye duydum ama onu yedikten sonra beklemek gerekir mi? Malum ben öğrenci olduğum için sabah hemen kahvaltı yapar okula giderim. Öyle beklemek için pek vaktim yok. Sizce ne zaman nasıl yemeliyim?
Pekala çok teşekkürlerEvet çiğ yemek gerekiyor direk bir diş sarımsağı çiğnemeden yutabilirsin.Aç karnına yemedim hiç Miğdeyi üzer diye ara öğünlerde yedim ben
Ben hem kullanıyorum hem satıyorum o sebeple önermek istedim. Tiens airiz ped enfeksiyon gideren ve hava aldıran bir urun bir deneyin derim bir şey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanırsınızHanımlar merhabalar, ben 21 yaşındayım ve bekarım. Birkaç yıldır sürekli bir şekilde akıntım oluyor. Genellikle beyaz ve sarı akıntılar. Adet dönemime yakın hem koyulaşıp yeşile dönüyor hem de daha da artıyor. Adetim genellikle düzelidir. Ağrım, kaşıntım olmuyor çok şükür. Bekar olduğum için kadın doğuma gitmeden önce bi aile doktoruma gideyim dedim. Gittim anlattım derdimi. Güçlü bir antibiyotik verdi, akıntını artıracak dedi ama arttığıyla da kaldı maalesef. Bekar olduğun için fitil de veremiyorum dedi. Kadın doğuma gidip bi ultrasonla baktır dedi. İnternetten çok araştırdım, genellikle herkes mantardan şikayetçi ve ona çözüm bulmuş. Dediğim gibi benim kaşıntım veya kasıklarımda ağrım yok. Akıntının sebebi muhtemelen enfeksiyondur ama nasıl geçecek?? Benim gibi olup da çözüm bulan varsa yardımcı olsun çok sevinirim :))
Ben bekarım ama işe yarar mı yine de?Ben hem kullanıyorum hem satıyorum o sebeple önermek istedim. Tiens airiz ped enfeksiyon gideren ve hava aldıran bir urun bir deneyin derim bir şey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanırsınız
Evet çocuklarda bile idrar yolu enfeksiyonu vs varsa tedavi amaçlı kullanılabilirBen bekarım ama işe yarar mı yine de?
Onu daha çok hamile kalmak isteyenler yapıyor sanırım. Ben de denemiştim işe yara diye ama bende işe yaramadı maalesef.sogan kaynatip icin diyolar da bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?