• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinadan Gelen Yumak Akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Crpe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crpe

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
83
56
18
Merhaba arkadaşlar. Az önce taharet yaparken elime vajinadan bir topak akıntı geldi. Ve normal değildi, böyle sakız gibi, kağıt parçaları gibiydi. Başta ne olduğunu anlamadım. Fark ettim ki kocaman bir akıntı kütlesi gibi. Böyle parça parça olmuş, orda birleşmiş gibiydi. Çok korktum. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma. Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı, varsa çok endişelenmeli miyim, çarşamba hastaneye gideceğim ama çarşambaya kadar huzursuz olacağım. İğrenmezseniz, fotoğraf olarak da koydum.

Eklentiler

• IMG-20220311-WA0035.jpeg
    IMG-20220311-WA0035.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 719
Keşke başlığa yazsaydınız fotoğraflı diye geçen midem bulantım geri geldi allah aşkına zaten yazmışsın mesajda böyle çekip atmaya gerek varmı ya

Bunu çekmişsiniz çok güzel, sadece doktora gösterseydiniz keşke. Burada betimlemeniz yeterli, bu tarz fotoğraflar yasak. Ne olduğu hakkında fikrim yok, geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar. Az önce taharet yaparken elime vajinadan bir topak akıntı geldi. Ve normal değildi, böyle sakız gibi, kağıt parçaları gibiydi. Başta ne olduğunu anlamadım. Fark ettim ki kocaman bir akıntı kütlesi gibi. Böyle parça parça olmuş, orda birleşmiş gibiydi. Çok korktum. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma. Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı, varsa çok endişelenmeli miyim, çarşamba hastaneye gideceğim ama çarşambaya kadar huzursuz olacağım. İğrenmezseniz, fotoğraf olarak da koydum.
Merhaba doktor ne dedi acaba benimde adet günüm 2 hafta geçti ve test negatif bu sabah aynı akıntıyı gördüm bende korktum sizin gibi

mershaba ayni akintidan bendede var aylardir gecmiyor doktorlar mantar diyip fitil verip yolluyo hic bi sekilde cozum bulamadim siz bulabildiniz mi

mershaba ayni akintidan bendede var aylardir gecmiyor doktorlar mantar diyip fitil verip yolluyo hic bi sekilde cozum bulamadim siz bulabildiniz mi
Merhaba, ben o dönem çok kefir içiyordum, muhtemelen onunla attı o mantarı. Sonrasında geçmedi ama hafifledi, kaşıntı yok, yanma yok. Doktor o dönem mantar demişti. Şuan hamileyim, mantar yerini yeşil akıntıya bıraktı. Fitil antibiyotik kullandım hamileyken geçmedi. Defalarca kullandım, geçmiyor. Artık genetik vs vs diyorlar. Ama bence uzman bir doktora gidip tedavisini olun, çünkü illet bir durum ve rahatsız edici.

Merhaba hiç bitir fikrim yok umarım heemen geçer. Gerçkten insanları hele de hem cinslerimizi anlamak zor.. sanki netten hiç rahatsız edici foto karşılarına cıkmıyormuş gibi saçma sapan ay midem bulandı ay neden paylaştın falan anlamsız anlamsız yorum yapıyorlar. Empati sıfır. Zaten kötü hissediyorsunuz üzerine daha da kötü hissetmeniz için çaba harcıyorlar. Bu fotoyu görünce ölmezsin yataklara düşmezsin. Bu kadar hassasn da bu formda bulunmayacaksın. Tacizlere teczavüzlere katillere miden bulansın. Burda sağlıkla ilgili bi konuda danışan birine değil. Ben genel olarak konuşuyorum. Kim bi foto paylaşsa akbaba gibi ay kötü ay midem ay neden paylaştın iğrenç seviyesiz yorumlar yapılıyor. Zevkinden paylaşıyor sanki paylaşanda..
Kusura bakmayın sizin paylaşımınıza da işgal ettim ama gerçkten esas mide bulandırıcı onlar bunu belirtmek istedim.

Merhaba hiç bitir fikrim yok umarım heemen geçer. Gerçkten insanları hele de hem cinslerimizi anlamak zor.. sanki netten hiç rahatsız edici foto karşılarına cıkmıyormuş gibi saçma sapan ay midem bulandı ay neden paylaştın falan anlamsız anlamsız yorum yapıyorlar. Empati sıfır. Zaten kötü hissediyorsunuz üzerine daha da kötü hissetmeniz için çaba harcıyorlar. Bu fotoyu görünce ölmezsin yataklara düşmezsin. Bu kadar hassasn da bu formda bulunmayacaksın. Tacizlere teczavüzlere katillere miden bulansın. Burda sağlıkla ilgili bi konuda danışan birine değil. Ben genel olarak konuşuyorum. Kim bi foto paylaşsa akbaba gibi ay kötü ay midem ay neden paylaştın iğrenç seviyesiz yorumlar yapılıyor. Zevkinden paylaşıyor sanki paylaşanda..
Kusura bakmayın sizin paylaşımınıza da işgal ettim ama gerçkten esas mide bulandırıcı onlar bunu belirtmek istedim.
Hamileyken o kadar çok şeyi araştırmak zorunda kaldım ve o kadar kötü görüntü gördüm ki, ama hiçbiri midemi bulandırmadı, çünkü mecburdum, kafama takılacağına internetten bakmak daha mantıklı. Ama demek ki her bünye bir olmuyor. Ben de başlığa uyarı yazmalıydım benim de hatam var. Neyse çok da önemli değil zaten 😊 naif düşünceniz için teşekkür ediyorum 🌸

Back