Vajina

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
Biraz açık olacak kusura bakmayın. Eskiden vajinamın giriş yeri daha küçük ve dar gözüküyordu eski dediğim 3 4 sene diyelim bugün farkına vardığım şey daha açık ve içi az da gözüküyor bunun sebebi ne olabilir bakireyim . Kilo alış olabilir mi kilo da 6 7 kilo

Doktora göründünüzmü hiç

Kaç yaşındasın?

cinsel hayatınız olsa normal diyeceğim de yok demişsiniz bu durum rahatsz ediyorsa muayene olmalısın

Doktora görünebilirsin bakireyim demişsin bi sıkıntı olabilir yoksa bile muane olmuş olursun için rahat olur kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Birde nişanlıyım bişey çıkmasından korkuyorum

Doktora gitmeye de çekiniyorum ya bişey çıkarsa diye
Cinsel hayatınız yoksa ve açılma var diyorsunz neyinden cekineceksnz belki de muhim bir durum vwr rahim agzi ile ilgili kas ile ilgili zaten bakire oldugunuzu soylerseniz ona gore muayene yapar doktor korkmayin bence derhal gidin

Olsa ondan olduğunu bilirim . Veya nasıl olursa bu olur sizce ?

Cinsel hayatınız yoksa ve açılma var diyorsunz neyinden cekineceksnz belki de muhim bir durum vwr rahim agzi ile ilgili kas ile ilgili zaten bakire oldugunuzu soylerseniz ona gore muayene yapar doktor korkmayin bence derhal gidin
Bu durum normal dışı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…