Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana anormal gelmedi.3_4 yıl önce bedenini Bu kadar tanımıyor olabilirsin.Bu sure zarfında mastürbasyon sevişme gibi kaslarını rahatlatacak birşeyler yaptın mı? Yani 4 yıl önce kendini kasarak aynaya baktıysan küçük gelmiştir.Vajina duruma gore genişleyen birşey sonuçta.
Bana anormal gelmedi.3_4 yıl önce bedenini Bu kadar tanımıyor olabilirsin.Bu sure zarfında mastürbasyon sevişme gibi kaslarını rahatlatacak birşeyler yaptın mı? Yani 4 yıl önce kendini kasarak aynaya baktıysan küçük gelmiştir.Vajina duruma gore genişleyen birşey sonuçta.
Tekrar baktım . Yani gerçekten utanarak yazıyorum bu kadarı da fazla ama insan endişe ediyor . Düz bir yer dokunduğum da açılıyor Açıldığı hali de küçük 10 kuruş para boyutu oluyor eskiden onun yarısıydı. Gerçekten delireceğim