Vajina

Bana anormal gelmedi.3_4 yıl önce bedenini Bu kadar tanımıyor olabilirsin.Bu sure zarfında mastürbasyon sevişme gibi kaslarını rahatlatacak birşeyler yaptın mı?
Yani 4 yıl önce kendini kasarak aynaya baktıysan küçük gelmiştir.Vajina duruma gore genişleyen birşey sonuçta.

Gerçekten bu durum normal dışı mı :KK43:
Yani canım bakire olupta vajinanın içini görmek pekte normal sayılmaz acaba çekinip söylemediğin bişey varmı cinsel birlikteliğin olsa anlarım da

Bana anormal gelmedi.3_4 yıl önce bedenini Bu kadar tanımıyor olabilirsin.Bu sure zarfında mastürbasyon sevişme gibi kaslarını rahatlatacak birşeyler yaptın mı?
Yani 4 yıl önce kendini kasarak aynaya baktıysan küçük gelmiştir.Vajina duruma gore genişleyen birşey sonuçta.
Evet tanımıyordum ve o zamanlar mastürbasyon nedir bilmiyordum hiç denememiştim . Sonrasında yaptım 1 senedir diyelim . İnşallah böyle bişeydir :KK43:

Yani canım bakire olupta vajinanın içini görmek pekte normal sayılmaz acaba çekinip söylemediğin bişey varmı cinsel birlikteliğin olsa anlarım da
Olsa zaten cinsel birliktelikten olduğunu bilip konu açar mıyım :KK43:

E elinle ayırarak baktıysan öyle görmen çok normal zaten
Gir netten bak vajina dediğin kat kat olan birşey
Durduk yere kabak çiçeği gibi açılmaz
Elimle baktım ama eski yıllarda baktığım da böyle değildi

Evet tanımıyordum ve o zamanlar mastürbasyon nedir bilmiyordum hiç denememiştim . Sonrasında yaptım 1 senedir diyelim . İnşallah böyle bişeydir :KK43:
Merak etme bakire olsan bile rahat şekilde baktıysan daha geniş görürsün hatta biraz içini de.

Tekrar baktım . Yani gerçekten utanarak yazıyorum bu kadarı da fazla ama insan endişe ediyor . Düz bir yer dokunduğum da açılıyor Açıldığı hali de küçük 10 kuruş para boyutu oluyor eskiden onun yarısıydı. Gerçekten delireceğim

X