E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
condom'un kremı dokunuyor olabılır yawrııım. dr gözuk ıstersen ALLAH korusun dost acı söyler ben şu rahım agzı kanserınden acayıp tırsıyorum. onun bır ıgnesı varmış bu ay olucam 260 tl miş. ama bu kanser turune kesınlıkle yakalanmıyormuşsun bı daha. en azından bırınden kurtuluruz. senın için demıyorum ama dıkkat etmek lazım belırtılere falan.
Aman annem sen gene dr gorun ___kızlar ılıskılerde lutwen korunun _ bu arada asının fıyatı rahım kanserıne karsı 180 mılyon sole oluo normalde cervılax 2 wıruse karsı koruyo gardesıl 4 wuruse karsı koruyo ama ama ılıskı hıc baslamadısanız gardesıl olun hpw ılk asamaı olan sıgıller 6 11 oluo sıgıl oldusa cervılax 11 16 turunden bı ayrı asısı war onu oluosz bu arada dewlet hastanelerı asıyı toplu aldı ıcın hastanede olun asıyı lutwen ezacı dıl dr yapsın
nası ılıskı yasamıcam
yasamadan nası bılcektım kı
öle olur mu ?
of kızlar ya wala, bılemıom gecen sene baska erkek arkadasım vardı korunmuyoduk hap kullanıyordum zaten görünen hıc bır hastalık bulasmadı ondan bana.
bu sene de bu farklı sevgılımle korunurken kondom kullanıyoruz o yapıo olabılır belkı ya lanet bısey balon gıbı kondom zaten sevmıorm seyım de balon gıbı şişiyor mirmirmirmir
kızma canım haksızmıyım sence şaşırmaktasengözlerimebaksanab ama konuyu merakla takip ediyorum bakalım daha ne çıkacak
bende şaşırdımvereliniortakkızma canım haksızmıyım sence şaşırmaktasengözlerimebaksanab ama konuyu merakla takip ediyorum bakalım daha ne çıkacak
ne çıkmıs kı allalalaaah !!
dedıkodu kumkuması kesıldın basıma, konu hastalıkla ılgılı ilgilenmıyorsan bos ifadeler yapmana gerek yokgelmıs burada dalganı gecıyorsun.
Konu sağlık arkadaşlar. Üzerinde yorum yapılabilecek bir soru sormamış arkadaş hatta bahsini bile açmamış. Profilden çıkarım yapıp konu içeriği ile karşılaştırıp yorum yapmayalım. Konuyu dağıtmayın lütfen.
Doktora gidince bizi haberdar et konu sahibi arkadaşım. Bilmediğimiz birşey daha öğrenmiş olalım. Hiç akıntın mı var mı peki? Kokusuz ya da kokulu?