vajina ve bölgesindeki ilişki sonrası şişlik ve balon oluşumu

Yorumlarımızda konu sahibini yargılamaktan,konu içeriğini dine yada ahlaka dayandırmaktan uzak durup,karşılıklı yazışmalarda bulunmayalım..Kimse kimsenin ahlak bekçisi yada jandarması değildir..

Yargılayacaksanız yazmayınız,yazacaksanız yargılamayınız !

Konu içlerinde sohbet ve geyik türü,konu ile alakası olmayan mesajlar da yazılmasın lütfen..Her konu içinde uyarmayalım rica ediyorum..a.s
Kadınlar Kulübü

Merhabalar..
Malesef her üye ne yazdı diye,kişi başı yetkilimiz olmadığından konu içlerinde bu uyarı yazılarını yazmak hem sıkıcı hem de zaman alıcı..

Ben uyarı yazısnı yazdım ki ardından aynı tempo ile hem yargılama hem de geyik mesajları konuyu gül bahçesine çevirmiş..

Tamam o zaman hanımlar..

Bu içerikte ki konulara dini,ahlaki yada her ne sebeple olursa olsun rencide edici,imalı,ahlak yarıştıran mesajlar gördüğümüzde kayıtsız,şartsız hatta uyarısız siteden uzaklaştırma cezası verilecektir..

Sizler nasıl ki konuları bu hale getirmekte kararlı iseniz,yönetim de bu uygulamada emin olun kararlı..ınsaf yani,üç kez kilit,üç kez temizlik yapıldı konuya..

Konu sahibi içerikte,''Ben evlenmeden beraber oldum,şiştim,kanadım,yandım,yoksa evlenmeden beraber olduğum için mi Allah beni cezalandırıyor,yada toplum ahlakının bedduası mı tuttu?'' deseydi sildiğim mesajlar olduğu gibi burda kalırdı..

Kolay gelsin diyorum cümleten..

X