vajina ve bölgesindeki ilişki sonrası şişlik ve balon oluşumu

vah ülkemin kadınları vahhh

güzelşm geçmiş olsun
bence kondom alerjisi

:1shok: :1shok: canım saol ya
hıc kımseye de olmamıs olduguna ınanıcaktım walla en son
ınternet sıtelerınde baktım rahım agzı yarası da olabılır veya kondomdan olabılır yazıyor alerjısı olanlarda olabılır benzer sekıller falan ama kımsenın basına gelmemıs ya bencede ondan resmen yırtılıcak sandım resmen -tatlicadiarzu- pitanesin sen pitane
a.s. :nazar:

kadın hastalığı hiç bi şekilde ihmale gelmez diye düşünüyorum
hiç duymadım böyle bişey ama kulağa ürkütücü geliyor açıkcası
belki kondom alerjisi ama belki de değildir de başka bişeydir ne olursa olsun ihmal etme doktora git

Canım; daha önce böyle bir durum yaşamadığına göre, arkadaşların da
dediği gibi kondom alerjisi olabilir bu belirtiler. Daha öncede bu şekilde
,olabildiğini duymuştum. Ama yinede ihmal etmemeli, başka bir sorunda olabilir.
Sen daha uygun başka bir korunma yöntemi uygularsan
çözüm olur sanıyorum. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
töbe töbe yawww sağlıkla ilgili bi durumun konuşulduğu bi topikte yapılan yorumlara bak sinir oluyorum sinirr :mymeka:
gitmedinmi kısss daha doktora sen merak ettim seni geçtimi baloncukların :teselli:

töbe töbe yawww sağlıkla ilgili bi durumun konuşulduğu bi topikte yapılan yorumlara bak sinir oluyorum sinirr :mymeka:
gitmedinmi kısss daha doktora sen merak ettim seni geçtimi baloncukların :teselli:

aynen canım bende.:nazar::nazar::nazar:

Çalıkuşum, Teşekkürler guzelım yazına, elıne koluna aklına saglık, kondom alerjısı olabılır ama denemeye bıle korkar oldum allah kımseye hastalık vermesın wallaha saglık gıbısı yok, alerjım var belkı de, şu an doktora gıtmıyorum gecmesını bekliyorum ama kondomla korunmıycam eger gecmezse acile bıle gıderım sanırım ıgne neyım vursunlar artık böle acıyla durulmuyor cünkü. mafoldumben

Bence ihmal etme kolonyam. Çünkü bu gibi durumlar gerçekten dikkate alınmalı.
Bende kadın doğum dr bir kez gitmediğim için; daha sonra sıkıntılarım artınca defalarca
gitmiştim. O yüzden ihmal etme. Birşey yoksada bunu öğrenir rahat edersin en azından.

Yorumlarımızda konu sahibini yargılamaktan,konu içeriğini dine yada ahlaka dayandırmaktan uzak durup,karşılıklı yazışmalarda bulunmayalım..Kimse kimsenin ahlak bekçisi yada jandarması değildir..

Yargılayacaksanız yazmayınız,yazacaksanız yargılamayınız !

Konu içlerinde sohbet ve geyik türü,konu ile alakası olmayan mesajlar da yazılmasın lütfen..Her konu içinde uyarmayalım rica ediyorum..a.s
Kadınlar Kulübü

canim o bendede olmustu birkez,oglumun dogumundan sonra her iliskiye girildiginde, en sonunda dr gittim kadin dediki aynen dudagimiz nasil ucukluyor buda ondan demisti.ama ben sezeryan oldum yani o bölgeyle ilgili bir rahatsizligim yoktu acikcasi.yara tam kabuk bagliyor ,iyilesmeye yüz tutarken tekrar tekrar iliskiye girilmesi o yarayi dahada kötü yapiyor.benim fikrim en az iki yada üc hafta iliskiye girmemen.

tam bir bilgiye sahip değilim bu konuda geçmiş olsun ama durum pekte hafifsenecek gibi görünmedi bana vakit kaybetmeden dr a başvurun
erken teşhis olur umarım boşa vakit harcamayın lütfen

kolonyacım rahim ağzı yarası vardı bende onu sen göremezsin rahim ağzı içerde kalıyor epey doktor tespit edebilir
muhtemelen kondom alerjisi doktora mutlaka git allah korusun daha kötü bişi olmasın

kolonyacım rahim ağzı yarası vardı bende onu sen göremezsin rahim ağzı içerde kalıyor epey doktor tespit edebilir
muhtemelen kondom alerjisi doktora mutlaka git allah korusun daha kötü bişi olmasın

sendekı yara bır sey oldu mu pekı ne yaptılar ona?
alerjı gıbı gelıyor bana da, gecmıs olsun sana da

Şok oldumm ve neden evlenemedıgını fln bu baslıkta anladım ben kusura bakma

neyse konuya gelım bencede alerjı fln sanırım cnmm

bır an önce doktora gıt bence ılerlemesın

gecmıs olsunn

Yorumlarımızda konu sahibini yargılamaktan,konu içeriğini dine yada ahlaka dayandırmaktan uzak durup,karşılıklı yazışmalarda bulunmayalım..Kimse kimsenin ahlak bekçisi yada jandarması değildir..

Yargılayacaksanız yazmayınız,yazacaksanız yargılamayınız !

Konu içlerinde sohbet ve geyik türü,konu ile alakası olmayan mesajlar da yazılmasın lütfen..Her konu içinde uyarmayalım rica ediyorum..a.s
Kadınlar Kulübü

dini boyut ayrı konu, o anlamda değerlendirmiyorum, çok derin bence.. hayat felseme görüşüme, eğer hastalık ve sağlık olarak değerlendiriyorsak kendi seçimi sonucu oluşan bir durum, bu yüzden çok fazla üzelecek değilim.. eğer konuyu paylaşan evli bir bayan olsaydı diyeceklerim çok farklı olurdu ve onun için içten bir şekilde sağlık temennilerinde bulunurdum.. kusura bakmayın arkadaşlar ama yadırgıyorum ve bunuda burada söylüyorum, konu herkese açık.. bende bir üyeysem fikrimi açıkça beyan ederim.. kendisini yargılamıyorum buna hakkım ama durumu yadırgıyorum, tek çözüm hem biyolojik hemde psikolojik olarak edebiyle evliliği beklemesi.. iyi akşamlar
müdüremizn yazısını bir daha okumanızı tavsiye edeceğim size.

glsh85,canim yazik olan ne ,ben tam anlam veremedimde canim

X