- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Kızlar merhaba.Ben cinsel bölgeme ağda yapıyorum.Çoğu kişi kararma ve ilerde sarkma olacağından söz ediyor.Jiletle alsan sert sert sakal gibi çıkıyor.Tüy dökücü falanda aynı yola çıkıyor.Siz ne şekil temizleniyorsunuz?
canım en güzeli aqda bence ben yıllardan beri yapıyorum ve aşırı memnunum hiç bir sarkma kararma tahriş yada benzeri birsey yok hem tüyleri yumuşatıyor hem uzun süre çıkmıyor hemde zamanla tüyler azalıyor
Kızlar merhaba.Ben cinsel bölgeme ağda yapıyorum.Çoğu kişi kararma ve ilerde sarkma olacağından söz ediyor.Jiletle alsan sert sert sakal gibi çıkıyor.Tüy dökücü falanda aynı yola çıkıyor.Siz ne şekil temizleniyorsunuz?
lazer yaptırabılırsın buyuk konfor:)
bencede ya ağdadan şaşmamak lazım azaltıyor uzun süre temizlik hissi veriyor ama bir ihtimal başka daha az zararlı yönetem var mı ki dedim :) bende senin gibi düşünüyorum canım
Bu herkesin sorunu, ancak deriyi canlandıran ve bakterileri yok ederek hijyen sağlayan ,tüylerin daha zayıf ve geç çıkmasını sağlayan bor madeninden yapılan tüy dökücü ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.tüy ler daha zayıf çıkacak ve 8-9 seanstan sonra daha da çıkmayacak
bundan başka da kurtuluş yolu yok aynı dert herkeste var ama bor madeni içerikli tüy dökücü ile konu çözülüyor sorun yok :)
hiç duymamıştım bak bunu bi peşine düşeyim :)
Kızlar bikini bölgesinde nasıl ağda kullanıyorsunuz. Ben yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor. Canımın acıdığıyla kalıyorum. Bir kaç tane tüy yapışıyor kumaşa. Gerisi olduğu gibi yapış yapış kalıyor. Tüylerin çok kuvvetli ondan mı acaba(
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?