merhabalar bende uzun zamandır kokulu akıntı vardı. çok akıntı geliyordu ve kokusu bayağı yoğundu. kaşıntı kızarıklık vs olmuyordu. bu süre içinde sevgilimle ilişkiye girmiştim, daha sonra biteral oral yolla alınan antibiyotik ile tedavi oldum fakat tekrar aynı kişi ile ilişkiye girince doğal olarak tekrarladı. ilişkinin üzerinden yaklaşık 1-1,5 ay geçti ve şu an kokusu bozuk peynir gibi, arada sırada o kadar yoğun ve kötü olmuyor fakat yine de koku var. akıntım yine çok ve sarı geliyor, bu sefer kaşıntı ve kızarıklık da var. benim merak ettiğim on sekiz yaşından küçük olduğum ve ailem bu durumdan haberdar olmadığı için doktorun ne tür bir tedavi uygulayacağı. tekrar biteral isteyip iki paket kullanmak istediğimi mi belirteyim, yoksa doktorun kendisinin ilaç yazmasını bekleyip fazladan ilaç almaya mı çalışsam? doktora olayı izah etsem bile aileme söylemesinden korkuyorum. gerçekten bu konu inanılmaz kafamı kurcalıyor birine söyleyip rahatlamayı o kadar çok istiyorum. ki. herhangi bir şekilde yardım ederseniz çok teşekkürlerimi sunarım.