Vajina daraltma ameliyatı olanlardan yardım istiyorum

Sanırım bu konuda en son tecrübeye sahip olan benim :)
Bende yaklaşık 1 ay önce vajinoplasti ameliyatı oldum.
Açıkçası buradaki neredeyse tüm yorumları okudum ama bi çoğuna katılmıyorum.
Genel anestezi olduğu için ameliyat sonrası ilk gün ağrım çoktu ama inanın 2. Gününden itibaren dayanılmayacak bi ağrısı yok
Hatta 3-4 gün sonra ağrım kesildi desem daha doğru olur.
Süreç için şunu söyleyebilirim ki doktorum 20 gün oturmamamı ve kesinlikle ağır kaldırmamamı söyledi.şuan çok rahat hareket edebiliyorum.herhangi bir his kaybım yok
Aksine ilk kontrolümde o kadar daralmıştı ki açıkçası eşimin tepkilerini çok merak ediyorum :)
Kesinlikle özgüveniniz tazelenecek bugün olsa yine yaptırırdım👍
Ameliyat olalı 7-8 ay oldu 🙈 size yardımcı olması açısından söylemek gerekirse
İlk günkü halinden bile iyi desem abartmış olmam herhalde
Ameliyat öncesinde zevk bile almıyormuşum diyorum
Şimdi anladım ne kadar zevk verici bişey olduğunu 🙈
Tamamen hissediyorsunuz
Eşim o kadar mutlu ki
Sürekli bunu dile getiriyor aklı başından gitti sanki 😄
Bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim
Evliliğimizin ilk yıllarındaki heyecanımız geri döndü
Hiç pişman değilim
Sadece şunu söyleyebilirim
Peş peşe bi kaç kez ilişkiye girmek isterseniz bu biraz can yakıyor tahriş olduğu için ama verdiği yani aldığınız zevk o ağrıyı bile bastırıyor
🙈🙈🙈🙈🙈
Burdan da anlaşıldığı üzere
Evliliğimiz baya canlandı
Bir gün de 2-3 kez 🙈
Tabiki şuan ki hevesten böyle bu ileriye doğru normale dönecektir
Yanii bizzz çoook mutluyuzzzz🤗

Ameliyat olalı 7-8 ay oldu 🙈 size yardımcı olması açısından söylemek gerekirse
İlk günkü halinden bile iyi desem abartmış olmam herhalde
Ameliyat öncesinde zevk bile almıyormuşum diyorum
Şimdi anladım ne kadar zevk verici bişey olduğunu 🙈
Tamamen hissediyorsunuz
Eşim o kadar mutlu ki
Sürekli bunu dile getiriyor aklı başından gitti sanki 😄
Bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim
Evliliğimizin ilk yıllarındaki heyecanımız geri döndü
Hiç pişman değilim
Sadece şunu söyleyebilirim
Peş peşe bi kaç kez ilişkiye girmek isterseniz bu biraz can yakıyor tahriş olduğu için ama verdiği yani aldığınız zevk o ağrıyı bile bastırıyor
🙈🙈🙈🙈🙈
Burdan da anlaşıldığı üzere
Evliliğimiz baya canlandı
Bir gün de 2-3 kez 🙈
Tabiki şuan ki hevesten böyle bu ileriye doğru normale dönecektir
Yanii bizzz çoook mutluyuzzzz🤗
Darısı başıma 😔Sizin adınıza çok sevindim Ben hala ameliyat olabileceğim bir doktor arayışındayım Dr Ünzile Girişgin i tavsiye ettiler Bu doktor hakkın da Bilgisi olan var mı acaba 🤔

Sizin adınıza uzuldum sıkıntı zamanla gecebılır mı oncelıkle doktorunuz ne dıyor
Cerrahı ıslem de ankarada gökçen erdoğanı kesınlıkle tavsıye ederım
Dogum sonrası 6 aylık bı zaman bıraktınız mı kendınıze
Egzersızlerde ıse yarıyor
Siz ameliyat oldunuz mu iyilesme sureniz ne ladar surdu?

Sanırım bu konuda en son tecrübeye sahip olan benim :)
Bende yaklaşık 1 ay önce vajinoplasti ameliyatı oldum.
Açıkçası buradaki neredeyse tüm yorumları okudum ama bi çoğuna katılmıyorum.
Genel anestezi olduğu için ameliyat sonrası ilk gün ağrım çoktu ama inanın 2. Gününden itibaren dayanılmayacak bi ağrısı yok
Hatta 3-4 gün sonra ağrım kesildi desem daha doğru olur.
Süreç için şunu söyleyebilirim ki doktorum 20 gün oturmamamı ve kesinlikle ağır kaldırmamamı söyledi.şuan çok rahat hareket edebiliyorum.herhangi bir his kaybım yok
Aksine ilk kontrolümde o kadar daralmıştı ki açıkçası eşimin tepkilerini çok merak ediyorum :)
Kesinlikle özgüveniniz tazelenecek bugün olsa yine yaptırırdım👍
Suan durumunuz nedir tam anlamiyla nekadar zamanda iliskiye basladiniz? Ben esimden musade aldim ama kime ameliyat olacagim hala belirsiz.

Merhaba verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum ☺Ameliyattan kaç gün sonra tamamen iyileşme oldu cinsel birliktelik kaç gün sonra yaşayabildiniz 🤔
Açıkçası 3 ay ilişki için kendinizi hazır hissedeceğinizi sanmıyorum. Biz 4 ay sonra tam olarak ilişkiye girebildik.
ama söylediğim gibi değdi 😊

Merhaba verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum ☺️Ameliyattan kaç gün sonra tamamen iyileşme oldu cinsel birliktelik kaç gün sonra yaşayabildiniz 🤔
Açıkçası doktorum bana 2 ay kesinlikle ilişki yasak sonrası senin hazır olmana bağlı demişti
Burdaki yorumlarda da genelde 4-6 aya anca iyileştiği yazdığı için ben 4 ay kadar bekledim sonrasında denemeye başladım
İlk deneme ilk ilişkiye girdiğinizde nasıldıysa ağrısı sızısı inanın aynı alışana kadar yeni evlenmişim gibi başa döndük ama alıştıktan sonrası inanın mükemmel

Canim ben senin konularını hep okudum. Ne kadar süre oldu memnun musun durumda ben şuan doktordan geldim.esimde bende mutsuzsuz doktor artık eskisi gibi olmayacak normal doğum böyle dedi cerrahi operasyonu da önermiyorum dedi her cerrahi operasyon oranın yapısını bozar dedi ve de en az 1 yıl beklemeniz lazım dedi dedi de çok üzgünüm eşimde bu şekil nasıl kalcak diyor haklı bilmiyorum. Zaman sayarken bebegimin anlarını kaçırıyorum ona çok üzülüyorum yani kısaca şuan baya mutsuzum zaman geçsin istiyorum ama.bebegimin anlarından çalıyorum keşke denemeseydim normal doğumu rabbim.ilkimde sezeryan yaptırmış neden zorluyorsun ki zorladım başıma gelene bak
Bende bu durumdan muzdaribim sen ilki sezeryanken ikinciyi normalmi yaptın

Açıkçası doktorum bana 2 ay kesinlikle ilişki yasak sonrası senin hazır olmana bağlı demişti
Burdaki yorumlarda da genelde 4-6 aya anca iyileştiği yazdığı için ben 4 ay kadar bekledim sonrasında denemeye başladım
İlk deneme ilk ilişkiye girdiğinizde nasıldıysa ağrısı sızısı inanın aynı alışana kadar yeni evlenmişim gibi başa döndük ama alıştıktan sonrası inanın mükemmel
Doktorunuz kimdi

Mrblar ben 3 yil onve yaptirdim hic memnun kalmadim ve 20 gun dikislerim alinana kadar oturamadim.simdi tekrar yaptirmak istiyorum doktorumla görüştüm hemen işe dönebilecegimi soyledi ama güvenemiyorum bu söyledigine daha onceki deneyimimden dolayi.siz nasil gecirdiniz iyilesme evresini sizce 2 gun sonra ise dönebilirmiyim doktorun dedigi gibi

Biraz siklassa biraz hissetsek zaman geçirmesi kolay olacak ama çok kötü ya doktora gittim bugün herşey normal diyor idrar torbası sarkması var hafif dedi oda normal.dogum sonrası oluyor dedi cerrahi mudaheleyle daraltmayi onermedigini söyledi her cerrahi mudahele oranın yapısını bozuyor dedi moralim hepten sıfır oldu en azından belki cerrahi estetik ile düzeltilebilir diye düşünüyordum bilmiyorum şimdi ne olacak. Bitle devam ederse herşeye rağmen yaptiririm
Yaptırdınmı merak ettim

X