- Konu Sahibi Hayatkader3116
Teşekkürler bilgi için yeni fobiler yükleniyor okudukçaevet zor agrili geciyor ama dayanilmicak bir agri degil yani.iliskiye basladiktan 1 ay sonra rahat oluyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bilgi için yeni fobiler yükleniyor okudukçaevet zor agrili geciyor ama dayanilmicak bir agri degil yani.iliskiye basladiktan 1 ay sonra rahat oluyorsunuz
Bende çok merak ediyorum ve gün yaklaştıkça insanın sitreside artıyor.şuan reglim devam ediyo biterse ayın 10 unda gidecem bitmese haftaya kalır ama bilgilendiririm sizideSizin 10 unda kontrol var sanırım bilgilendirir misiniz? Birde sakıncası olmazsa ilişki durumunu yazar mısınız gerçekten zorluyor mu ameliyat sonrası
Bende 4 ağustosta 2 ayımı doldurdum ilk sefer kanal darligindan acı ve hafif ağrı oluyor ama 3-4.den sonra çok daha rahat oluyor ki ben çok şükür kolay atlattigimi düşünüyorum henüz 5 gün geçmesine rağmen normale çok yakınım şükürSizin 10 unda kontrol var sanırım bilgilendirir misiniz? Birde sakıncası olmazsa ilişki durumunu yazar mısınız gerçekten zorluyor mu ameliyat sonrası
Siz süre olarak 8 hafta kuralı mı dedi doktorunuz kimisi 4,5 kimisi 6/8 hafta demiş kimisi 3 ayBende 4 ağustosta 2 ayımı doldurdum ilk sefer kanal darligindan acı ve hafif ağrı oluyor ama 3-4.den sonra çok daha rahat oluyor ki ben çok şükür kolay atlattigimi düşünüyorum henüz 5 gün geçmesine rağmen normale çok yakınım şükür
Dr um 2 ay kesinlikle yasak dedi iyileşme süreci acisindanSiz süre olarak 8 hafta kuralı mı dedi doktorunuz kimisi 4,5 kimisi 6/8 hafta demiş kimisi 3 ay
Teşekkür ederim benim 1 ayı geçti haftaya çağırdı kontrole bakalım şükür buda geçti sanırım enfeksiyon vs çok korkmuştumDr um 2 ay kesinlikle yasak dedi iyileşme süreci acisindan