- 6 Ağustos 2014
- 171
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım nasılsın gevşeme oldu mu şimdi onu merak ettim benim doğum sezeyan dikiş olmayacak yani benim gevşeklik doğuştan ve sadece lazer olsam işe yarar mı teşekkür ederim bu kadar zaman sonra cevap yazarsan şimdiden:)cesaretim yok deme çünkü korkulucak hiç bir şeyyok cnm insan tedirgin oluyor konu hakkında bana kımse yadımcı olmadı işlem öncesi kafam çok karışıktı bu olayı yaşamış bir kişiyim veseni çok iyi anlıya biliyorum cnm başka kafana takılan sorun yaptığın konu varsa memnuniyetle yardımcı olmağa çalışırım cnm
Arkadaslar Ankarada lazerle vajina daraltan var mi? Doktor onerebilir misiniz?Selamlar arkadaslar
ben vajina daraltmasini cok merak ediyorum,ve birazcikda düsünmekdeyim 2 dogum da normal oldu gerci esim bisey demiyor ama ben rahatsiz oluyorum.nasil bisey amilyat olan varmi? sonuc nasil?fiyat nekadar?riskleri ne?kimi tavsiye edersiniz?cok merak ediyorum arkadaslar nolur anlatsanaza biraz..
simdiden tsk ederim
ya canım neden şikayet etmedin? senin bedenin üzerinde senin rızan dışında bir işlem yapmaya hakkı yok. bu resmen ve yasal olarak senin vücut bütünlüğüne yapılmış bir saldırı ve insan hakları ihlali. mahkemeye versen meslek hayatı biter o doktorun ve o özel hastane sana kamyonla tazminat öder. sana imzalattıkları hiçbir belgenin hukuki bir hükmü yok yaşadığın durumda.özel hastaneydi paramla böyle yaptılar önce imza alıyorlar sonra ameliyat kime şikayet edeyimki etmedim diliyorum inşallah sağlığıma kavuşurum allah kimseyi hasta edip kapılara baktırmasın çok zor
Arkadaslar bu tongkat madura artik gittigidiyorda satilmiyor,baska guvendiginiz hangi siteler var yazabilirseniz sevinirim.Kızlar bu tongkat madura harika bir şeymiş. Akşam ilişkiye girmeden 10-15 dakika önce 40 saniye filan içimde tuttum ve aman Allahım anında etkisini gösterdi, daracacık oldu, kızlık yıllarıma döndüm sanki. Eşime bu ürünü kullandığımı söylememiştim, farkı çok fazla hissettiğini anladım çünkü baya mutluydu o anda :). Genişleme sorunu olanlara kesinlikle ve kesinlikle denemelerini söylüyorum, 70 TL büyük bir para değil, ürünüm hemen elimde oldu ve güzelce hediye paketi içerisine sarılmış bir şekilde gizli halde elime ulaştı. Başkaları da görecek mi aldığım şeyi de düşünmeyin sakın. Sağlıcakla kalın.
Canım mailini atar mısın bana, özelden sana yardımcı olayım?Arkadaslar bu tongkat madura artik gittigidiyorda satilmiyor,baska guvendiginiz hangi siteler var yazabilirseniz sevinirim.
Canım mail atıyorum sana ama gitmiyor galiba, eğer gelmediyse mailim yeni bir mail adresi yollar mısın bana?Arkadaslar bu tongkat madura artik gittigidiyorda satilmiyor,baska guvendiginiz hangi siteler var yazabilirseniz sevinirim.
Arkadaslar bu tongkat madura artik gittigidiyorda satilmiyor,baska guvendiginiz hangi siteler var yazabilirseniz sevinirim.
Kime ne kadara yaptirdiniz ogrenebilirmiyimben daralttım üç ay olacak daha yeni ilişkiye giriyoruz zor bir dönem sıkıcı
Öncelikle geçmiş olsun..ben de labioplasti ve vajinoplasti olacağım ama 3 ay diyince gözüm korktu.1 ay değilmi yasaklı süre.neden bu kadar uzun sürdü?ben daralttım üç ay olacak daha yeni ilişkiye giriyoruz zor bir dönem sıkıcı
ben birbuçuk ay önce ikisini aynı anda oldum..süre birbuçuk ay evet...doktorum Yeşim Yerçok hanımdı..Öncelikle geçmiş olsun..ben de labioplasti ve vajinoplasti olacağım ama 3 ay diyince gözüm korktu.1 ay değilmi yasaklı süre.neden bu kadar uzun sürdü?
ben daralttım üç ay olacak daha yeni ilişkiye giriyoruz zor bir dönem sıkıcı
ben de vajina daraltma yaptırdım, 1 sene oldu ama sanırım bana uygulanan teknik farklılığından, biz 3 hafta sonra ilişkiye grmiştik