• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem neden boyle sizce duzelir mi her sey

Arkadaslar hepinize cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun yuksek lisans mezunuyum muhendislik ama hic bir yerde is bulamiyorum ne ataniyorum ne de baska yerde is bulabiliyorum marketlere her yere basvurdum ama malesef elim kolum bagli resmen hic olmuyor is konusu birisi istemeye gelse annem tanismamiza bile vesile olmadan onlari hemen geri ceviriyor bu evlenmeyi istemiyor diye inanir misiniz gecen 46 yasindaki bi adam beni istemeye gelmek istedi ve annem bana baski yapti onu kabul et diye bizede saygili olur dedi ve o adam annemden bile buyuktu her lafi saydim ama anlamiyorlar bunlar cok farkli
Profilinizde yaş 30 yazıyor, siz konuya 27 yazmışsınız. Büyük bir fark değil ama merak ettim, yaşınız kaç? Bir de az önce okuduğum konuda mühendis yirmi bin lira maaş alıyordu, siz hangi şehirdensiniz? Küçük bir il ise mimarlar, mühendisler falan çok daha zor iş buluyorlar.

Selamun aleykum arkadaslar Biz 4 kardesiz ben 27 yasindayim diger kardeslerim 25,22,18 yasindalar ben biriyle ciksam annemler hemen mudahale ediyor telefonda konussam iki dakika hemen laf ediyorlar bulusmaya gidince annemde geliyor her seye karisiyor bizi ayirdi baskisi yuzunden sevgilim anneme dayanamadi annem sacima giyimime her seye karisir digerlerine hic karismiyor 25 yasindaki kiz kardesiminde sevgilisi var gece gunduz elinden telefon hic dusmez mesajlasir arar goruntulu konusur gider oglanda kalir eder ona karismaz digerlerine de karismaz evin isini gucunu hep ben yaparin digerleri yapmaz ama annem en ufak bir seyde sen ozguvensizsin sen bir ise yaramazsin evlenemiyceksin evlenme bizim yanimizda dur s*ke merak mi dusurdun evlenince nolcak oranin bir suru isi gucu oluyor diyor beni bunaltiyor sanki bu evde is yapmiyor musum gibi diger kardeslerimde beni hep eziyor ustume geliyorlar evde her gun Kur an okurum namaz kilarim hayirli kismet ve guzel bir is istiyorum annemde insallah evlenemezsinde iste bulamazsin hep yanimizda kalirsin diyor diger kardeslerim sevgilileriyle sehir disina gider kalir hic sesini cikartmaz kiz kardeslerimin ikiside bu yaz evlenecek onlara hic bir sey demiyor cok ozgurler yaptigim isleri begenmiyorlar bana surekli laf soyluyorlar daha bu yasima kadar kimseyle sevgi anlaminda bir sey yasayamadim hep karistilar bir sey desem suclu ben oldum bana neler soylediler hep icime atiyorum Allah la konusuyorum en buyuk cocuk hep eziliyor sizdede boyle mi insallah dualarina benide dualarina katin arkadaslar cok guzel bir isim olsun guzel ve iyi bir kismetim ciksin mucizeler benimle olsun Allah simdiden hepinizden razi olsun hayatinizda hep cok mutlu olacaginiz gelismeler olsun aglayacaksanizda mutluluktan aglayin
Sakın anneni dinleme, iyi biri denk gelirse evlen , annen belli ki seni kendisine ölene kadar köle etme peşinde, sessiz duruyorsun diye hepsi sana diş geçirmiş, iş bul çalış ve o evde fazla kalma , inşallah çok güzel bir evlilik yaparsın, annenle de ileride görüşme bence ...

Arkadaslar hepinize cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun yuksek lisans mezunuyum muhendislik ama hic bir yerde is bulamiyorum ne ataniyorum ne de baska yerde is bulabiliyorum marketlere her yere basvurdum ama malesef elim kolum bagli resmen hic olmuyor is konusu birisi istemeye gelse annem tanismamiza bile vesile olmadan onlari hemen geri ceviriyor bu evlenmeyi istemiyor diye inanir misiniz gecen 46 yasindaki bi adam beni istemeye gelmek istedi ve annem bana baski yapti onu kabul et diye bizede saygili olur dedi ve o adam annemden bile buyuktu her lafi saydim ama anlamiyorlar bunlar cok farkli
Annen çok kötü çokk, yaşlı adama gencecik kızını verecek kadar kötü, acilen kurtulmaya bak , Allah belasını versin annenin..

Back
X