- 6 Temmuz 2012
- 83
- 3
hoşbulduk tatlım
gaziosmanpaşa küçükköy asya sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk tatlım
gaziosmanpaşa küçükköy asya sağlık
Ayten hanım senin doktorunmuydu canım? Hatırlayamadığım canım,kusura bakma...
yok tatlım bende araştırıp gittim ayten hanıma daha önceden tanımıyordum yani
yok tatlım bende araştırıp gittim ayten hanıma daha önceden tanımıyordum yani
Birde önemli bir detay....Genel anestezi ilemi yapıyor yoksa lokallemi??
evet aynı ayten genel anesteziyle yapıyor lokalle zaten yaptıramam o kadar cesaret yok bende ssk olmazsa kaça yapar onu bilemiyorum tatlım sormadım
Sağol canım,bende lokale cesaret edemem.Genel anestezi taraftarıyım Yok bende S.S.K var,sorun değil yani Fiyat artmasında )
ya Arzucuğum ben 32 yasında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim ilşkıye girerken hala canımyanıyor o kadar dar kı bende bundan şikayetçıyım azıcık genış olsaydı keske diyorum hala canım yanıyor ılşkıde bende mı tuhaflık var yahuAyten hanım senin doktorunmuydu canım? Hatırlayamadığım canım,kusura bakma...
ya Arzucuğum ben 32 yasında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim ilşkıye girerken hala canımyanıyor o kadar dar kı bende bundan şikayetçıyım azıcık genış olsaydı keske diyorum hala canım yanıyor ılşkıde bende mı tuhaflık var yahu
tatlım gitmeden önce randavu al kabul etmiyor yoksa
ya Arzucuğum ben 32 yasında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim ilşkıye girerken hala canımyanıyor o kadar dar kı bende bundan şikayetçıyım azıcık genış olsaydı keske diyorum hala canım yanıyor ılşkıde bende mı tuhaflık var yahu
elinde böle bi firsat olan sakin kacirmasin derim ben cok basit bi operastyon cok memnunum
ne kadar şanslısın bende oldum dünyam karardı.çok kötüyüm..senin dr kimdi ne kadara oldun.iyi olmana sevindim.
Arkadaslar bir ay önce vajina daraltma ameliyati oldum bende rahim sarkmasinda vardı, iki ameliyati birden oldum.doktorum 40 gün iliski yasağı koydu , ilk bir hafta zorlandım iki gün agri bir hafta kanama sürdü su anda çok iyi hissediyorum . Doktorum kontrolde genc kız gibi oldun dedi bende elimle darlığı hissediyorum. Eskisinden eser yok , bakalım 10. gün sonra esiminde fikrini alicam bisey sormak isterseniz yardımcı olurum
arkadaşlar bu arada vajinoplasti olmayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim (tabii ki uzman ellerde benim dr. prof.tu mesela )sonuçları görmeye başladık yavaş yavaş :)) şöyle deyim: sonuç süper her iki taraf için de...ayrıntıya giremem ama 18 yaşa dönüş diyebiliriz kısaca...
Arkadaslar bir ay önce vajina daraltma ameliyati oldum bende rahim sarkmasinda vardı, iki ameliyati birden oldum.doktorum 40 gün iliski yasağı koydu , ilk bir hafta zorlandım iki gün agri bir hafta kanama sürdü su anda çok iyi hissediyorum . Doktorum kontrolde genc kız gibi oldun dedi bende elimle darlığı hissediyorum. Eskisinden eser yok , bakalım 10. gün sonra esiminde fikrini alicam bisey sormak isterseniz yardımcı olurum